Diğer Youtuberlar ve İnflucerlar gibi 3 kuruş için haysiyetini satmayıp Koca koca firmalar yerine bizim yani halkın yanında durduğun için Adem abi asıl iyiki sen varsın hakkın ödenmez
Bundan yıllar yıllar sonra hepimizin adı ''Dik duruşları ve Onurlu bir mücadeleleri vardı'' diye anılacak buna inanıyorum.
Dün veya evvelki gün bir firma yetkilisi ile görüşme yaptım.
Beyefendinin söyledikleri benim için çok önemliydi.
Aslında firmaların da bazı konuların farkına varması, varmaya başlaması ve ufak ufak adım atmaya da başlamaları bazı konuların değişeceğinin bariz göstergesi ki biz sevgili
@İlteriş Yılmaz ile bu yolda çok ciddi mücadeleler veriyoruz.
Firma yetkilisi bana, ürünlerinin sahadaki GERÇEK verilerinin ne olduğunu anlamak için sadece bana güvenebileceklerini belirtmeleri çok önemli bir detaydı.
Haaa tabi ki bu adamların vardır onlarca mühendisi, teknik ekibi vs ama bir tüketici gözü ile olayı irdeleyecek birisini arayıp ''Zaten uzun zamandır takip ediyorduk sizi'' diyerek bana ulaşmaları bu youtuber ve influencer iteklemeli satışların artık işe yaramamaya başladığının bariz göstergesi diye düşünüyorum.
Daha önce defalarca belirttim tekrar yazayım, beni hiç telefon incelerken görmediniz mesela.
1- Telefon işini sevmiyorum
2- İlgi alanıma girmiyor
3- Benden kırk kat daha iyi inceleyecek isimler var.
Beni tüketici sorunu dışında otomotiv ürünlerini incelerken görmediniz zira ben o işten anlamam. Ancak bir tüketici deneyimi paylaşabilirim sizlerle o kadar.
Fakat diğer yandan bakıyorum bu youtuber ve influencer denenler arkadaş maşallah sanki GORA filminde beynlerine yükleme yapılmış gibi her şeyi biliyorlar.
Her konuda ansiklopedi düzeyinde bilgileri var ve her zaman da en iyisini onlar biliyor.
Tiki ablalar, yakışıklı abiler, çok takipçili hesaplar ile ulaşılan milyonlarca kitleye ürünler satılıyor satılıyor satılıyor sonra hoooop, ürün patladı, servis cortladı, firma ortada yok ama tiki ablalar halen ürün güzellemeye devam ediyor.
İşte bahsi geçen beyefendiye de şunu söyledim ''Hah işte burada devreye BİZ giriyoruz zira bizim kitlemiz bunları yemez. Biz vatandaşın işine yarayacağını teyit ettiğimiz ürünleri öneririz, önerdiğimiz ürün ile ilgili firmadan da ciddiyet ve ömür böyu destek garantisi bekleriz.''
Bu beyefendiden 4-5 gün kadar önce de mesela Trimbox yetkilileri ile bir görüşme yaptım, dedim ki ''Kardeşim ben elimin değmediği, elektik vermediğim, sonuçlarını almadığım, UZUN SOLUKLU testlerini yapmadığım veya yapamayacağım ürünleri kimseye önermem''
Çok verimli bir görüşme oldu ve bu işi kendileri bir üst seviyeye çıkartıp konuyu sadece ürün gönderme ve ürün inceleme olarak sınırlandırmak yerine Yıldırım testleri de yapabilecek şekilde Davet ettiler yakın zamanda bir ziyaret gerçekleştireceğiz.
Söylemek istediğim şu. VUR KAÇ taktiği için youtuber ve İnfluecer kullanan markaların mutlaka bir bildiği vardır fakat BİLİNÇLİ TÜKETİCİ bunları artık yemiyor bunu iyi anlamaları lazım. GELECEK kesinlikle bizi haklı çıkartacak ve doğru olanın da bizim yaptığımız olduğunu ispat edecek göreceksiniz.