Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Etkimiz Var mı?

Adem Helvacı

Everybody Dies
Yönetici
Administrator
Dostlar eğer bizim topluluk olmamızdan doğan bir gücümüz var mı? Yazıp çizdiklerimiz ile bir etkimiz varmı? Benim topluma bir katkım var mı? gibi sorular geçiyorsa aklınızdan, inanın topluluğun gücünü hafife almışsınız demektir zira sizlerin şu mecralarda bulunmanız, bir ''MERHABA'' yazmanız, içeriklerimize bir nokta dahi olsa yrum yazmanız sizin farkına varmadığınız o kadar büyük etkiler yaratıyor ki inanamazsınız.

Bakınız basit bir örnek vereyim size, bunun gibi onlarcası var ama hazır aklıma gelmişken en yakın canlı örneği paylaşmakistedim size.

Aşağıda size iki içeri,k paylaşıyorum. Birisini dün yayınladım. Diğerini de bugün.

Hah işte eğer ETKİMİZ VAR MI diye merak ediyorsanız bence cevabınız bu iki içerikte saklı :ok

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.

Hepinize söylüyorum.

İyi ki Varsınız :ok

5 sene kadar önce Kumtel elektrikli ısıtıcısından küçük boy almıştık.
Yazlıkta bahar aylarında evin havasını kırmak için.
Annem nasıl yaptıysa polimer ayağını eritmiş. Isıtıcı dengesiz duruyor.
Garantisi bitmek üzere idi. Geçmişte olabilir. Bursa servisinin adresine gittim. Dükkan kapanmış.
Fabrikasına yazı yazdım. Bu ayaktan edinmek istediğimi belirttim. Değiştirebileceğim bir parça olduğundan, malzeme istedim.
Hemen gönderiyoruz dendi ve çift olarak geldi.
O yüzden de KUMTEL benim neznimde tüketici dostu. :)
Anne korktuğundan ben kullanıyorum. Ayağını daha eritemedim.
Sonrasında duvar tipi gerektiğinde daha önce memnun olduğumdan KUMTEL alıveriş portalından 3 adet edindim.
Bundanda 1 tanesinin camı kırık çıktı.
Hemen değişim oldu.

Son düzenleme:
Dostlar eğer bizim topluluk olmamızdan doğan bir gücümüz var mı? Yazıp çizdiklerimiz ile bir etkimiz varmı? Benim topluma bir katkım var mı? gibi sorular geçiyorsa aklınızdan, inanın topluluğun gücünü hafife almışsınız demektir zira sizlerin şu mecralarda bulunmanız, bir ''MERHABA'' yazmanız, içeriklerimize bir nokta dahi olsa yrum yazmanız sizin farkına varmadığınız o kadar büyük etkiler yaratıyor ki inanamazsınız.

Bakınız basit bir örnek vereyim size, bunun gibi onlarcası var ama hazır aklıma gelmişken en yakın canlı örneği paylaşmakistedim size.

Aşağıda size iki içeri,k paylaşıyorum. Birisini dün yayınladım. Diğerini de bugün.

Hah işte eğer ETKİMİZ VAR MI diye merak ediyorsanız bence cevabınız bu iki içerikte saklı :ok

Hepinize söylüyorum.

İyi ki Varsınız :ok
Diğer Youtuberlar ve İnflucerlar gibi 3 kuruş için haysiyetini satmayıp Koca koca firmalar yerine bizim yani halkın yanında durduğun için Adem abi asıl iyiki sen varsın hakkın ödenmez (y)

Son düzenleme:
Var tabii ki Adem bey. Annemlerin dolap olayını hatırlarsınız belki, burası olmasa belki vestel ile cebelleşerek dolabı hurdaya atmış, en az 30- 40 k dolap masrafı yapmıştık. Sayenizde halloldu desteklerinizle.
Bilgi alışverişi de çok kıymetli. Sayenizde vestel tv kullanmadığım halde mb130 anakartta hangi yazılım var onu bile biliyorum artık. :D
Tavsiyede bulunmayı, tavsiye almayı çok severim. Etrafımda da genelde hep bana sorarlar, o yüzden bu forumu gerçekten seviyorum. DH gibi ruhsuz ticari bir forum değil, gerçekten bilgi paylaşılan bir aile ortamı gibi burası.

Emekleriniz için teşekkürler. :)

Buradaki herkes; birer uzman danışman niteliğinde, gerek bilgi teknik ve tecrübe, gerekse insaniyet, hak ve hukuk konularında.. klavye, telefon uzaklığında :)
hiç ihtiyacım olmasaydı dahi bu samimi insanlarla aynı küme içerisinde bulunduğum için çok mutluyum..
her biriniz İYİ Kİ VARSINIZ

5 sene kadar önce Kumtel elektrikli ısıtıcısından küçük boy almıştık.
Yazlıkta bahar aylarında evin havasını kırmak için.
Annem nasıl yaptıysa polimer ayağını eritmiş. Isıtıcı dengesiz duruyor.
Garantisi bitmek üzere idi. Geçmişte olabilir. Bursa servisinin adresine gittim. Dükkan kapanmış.
Fabrikasına yazı yazdım. Bu ayaktan edinmek istediğimi belirttim. Değiştirebileceğim bir parça olduğundan, malzeme istedim.
Hemen gönderiyoruz dendi ve çift olarak geldi.
O yüzden de KUMTEL benim neznimde tüketici dostu. :)
Anne korktuğundan ben kullanıyorum. Ayağını daha eritemedim.
Sonrasında duvar tipi gerektiğinde daha önce memnun olduğumdan KUMTEL alıveriş portalından 3 adet edindim.
Bundanda 1 tanesinin camı kırık çıktı.
Hemen değişim oldu.
Ne kadar güzel örnekler.
Bu bahsi geçen konuda da ben yetkili servisin ''Fırsat bu fırsat'' taktiği oynadığını düşünüyorum.
Yine de bu tarz işletmelerin yetkilerini ellerinden alamıyorlar çünkü zaten servis bulmakta zorlanıyor firmalar.
İşi genelde merkezden çözmek daha çok işine geliyor bazı markaların.

Mesela hatırlıyorum ben 7-8 sene kadar önce bazı markalar yetkili servislik başvurularına ''Biz desteği merkezden sağlıyoruz'' cevabı veriyorlardı yani Yurt genelinde yapılanmaları bulunmuyordu.

Samsungun servisi olan BDH bilişim gibi mesela.

Diğer Youtuberlar ve İnflucerlar gibi 3 kuruş için haysiyetini satmayıp Koca koca firmalar yerine bizim yani halkın yanında durduğun için Adem abi asıl iyiki sen varsın hakkın ödenmez (y)
Bundan yıllar yıllar sonra hepimizin adı ''Dik duruşları ve Onurlu bir mücadeleleri vardı'' diye anılacak buna inanıyorum.
Dün veya evvelki gün bir firma yetkilisi ile görüşme yaptım.
Beyefendinin söyledikleri benim için çok önemliydi.
Aslında firmaların da bazı konuların farkına varması, varmaya başlaması ve ufak ufak adım atmaya da başlamaları bazı konuların değişeceğinin bariz göstergesi ki biz sevgili @İlteriş Yılmaz ile bu yolda çok ciddi mücadeleler veriyoruz.
Firma yetkilisi bana, ürünlerinin sahadaki GERÇEK verilerinin ne olduğunu anlamak için sadece bana güvenebileceklerini belirtmeleri çok önemli bir detaydı.
Haaa tabi ki bu adamların vardır onlarca mühendisi, teknik ekibi vs ama bir tüketici gözü ile olayı irdeleyecek birisini arayıp ''Zaten uzun zamandır takip ediyorduk sizi'' diyerek bana ulaşmaları bu youtuber ve influencer iteklemeli satışların artık işe yaramamaya başladığının bariz göstergesi diye düşünüyorum.

Daha önce defalarca belirttim tekrar yazayım, beni hiç telefon incelerken görmediniz mesela.
1- Telefon işini sevmiyorum
2- İlgi alanıma girmiyor
3- Benden kırk kat daha iyi inceleyecek isimler var.

Beni tüketici sorunu dışında otomotiv ürünlerini incelerken görmediniz zira ben o işten anlamam. Ancak bir tüketici deneyimi paylaşabilirim sizlerle o kadar.

Fakat diğer yandan bakıyorum bu youtuber ve influencer denenler arkadaş maşallah sanki GORA filminde beynlerine yükleme yapılmış gibi her şeyi biliyorlar.

1707470402829.png

Her konuda ansiklopedi düzeyinde bilgileri var ve her zaman da en iyisini onlar biliyor.

Tiki ablalar, yakışıklı abiler, çok takipçili hesaplar ile ulaşılan milyonlarca kitleye ürünler satılıyor satılıyor satılıyor sonra hoooop, ürün patladı, servis cortladı, firma ortada yok ama tiki ablalar halen ürün güzellemeye devam ediyor.

İşte bahsi geçen beyefendiye de şunu söyledim ''Hah işte burada devreye BİZ giriyoruz zira bizim kitlemiz bunları yemez. Biz vatandaşın işine yarayacağını teyit ettiğimiz ürünleri öneririz, önerdiğimiz ürün ile ilgili firmadan da ciddiyet ve ömür böyu destek garantisi bekleriz.''

Bu beyefendiden 4-5 gün kadar önce de mesela Trimbox yetkilileri ile bir görüşme yaptım, dedim ki ''Kardeşim ben elimin değmediği, elektik vermediğim, sonuçlarını almadığım, UZUN SOLUKLU testlerini yapmadığım veya yapamayacağım ürünleri kimseye önermem''

Çok verimli bir görüşme oldu ve bu işi kendileri bir üst seviyeye çıkartıp konuyu sadece ürün gönderme ve ürün inceleme olarak sınırlandırmak yerine Yıldırım testleri de yapabilecek şekilde Davet ettiler yakın zamanda bir ziyaret gerçekleştireceğiz.

Söylemek istediğim şu. VUR KAÇ taktiği için youtuber ve İnfluecer kullanan markaların mutlaka bir bildiği vardır fakat BİLİNÇLİ TÜKETİCİ bunları artık yemiyor bunu iyi anlamaları lazım. GELECEK kesinlikle bizi haklı çıkartacak ve doğru olanın da bizim yaptığımız olduğunu ispat edecek göreceksiniz.

Koskoca medyada tüketicilerin yanında olan, hakları için mücadele eden sayılı mecralardan biri. Hepiniz iyi ki varsınız.
Topluluğun gücü ile birlikte çok daha güzel işler başaracağız göreceksiniz.
Verdiğimiz tüm mücadeleleri gelecek zamanda yasal süreç ile de desteklediğimizde tüketiciler adına atılan bu faydalı adımların mimarı olarak anılacağız yıllar boyunca.

Var tabii ki Adem bey. Annemlerin dolap olayını hatırlarsınız belki, burası olmasa belki vestel ile cebelleşerek dolabı hurdaya atmış, en az 30- 40 k dolap masrafı yapmıştık. Sayenizde halloldu desteklerinizle.
Bilgi alışverişi de çok kıymetli. Sayenizde vestel tv kullanmadığım halde mb130 anakartta hangi yazılım var onu bile biliyorum artık. :D
Tavsiyede bulunmayı, tavsiye almayı çok severim. Etrafımda da genelde hep bana sorarlar, o yüzden bu forumu gerçekten seviyorum. DH gibi ruhsuz ticari bir forum değil, gerçekten bilgi paylaşılan bir aile ortamı gibi burası.

Emekleriniz için teşekkürler. :)
Sizler olduğunuz için o ruh var burada abi , siz olmasanız, bilinç düzeyi yüksek insanların bir araya gelmesini amaçlayan bu topluluk olmasa o ruh da olmaz inanın.

Hep diyorum ya, iyi ki sizler varsınız :ok

Buradaki herkes; birer uzman danışman niteliğinde, gerek bilgi teknik ve tecrübe, gerekse insaniyet, hak ve hukuk konularında.. klavye, telefon uzaklığında :)
hiç ihtiyacım olmasaydı dahi bu samimi insanlarla aynı küme içerisinde bulunduğum için çok mutluyum..
her biriniz İYİ Kİ VARSINIZ
Kalbinizin güzelliği yazınıza ve avatarınıza yansımış :love:

İlteriş bey 2 gündür bu şekilde bir uyarı çıkıyor, hem telden hemde pcden, nedendir acaba?
İşin aslı, birkaç gündür saldırı altındayız. Bu nedenle arkadaşlar güvenlik düzeyini arttırınca doğrulama ekranları vs daha sık çıkıyor karşınıza.
Kim ne yaparsa yapsın, tüketici hakları ve teknolojik DOĞRU bilgiyi sizlere ulaştırmamıza engel olamayacaklar merak etmeyiniz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri