Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Valla bu ara belediyeler resmen savaş açtı karavancılara. Kuralları belirleyip, denetlemek yerine, hep aynı zihniyet, yasaklarız olur biter. Değişmiyor bu kafalar hiç bir zamanAbi aslında normal vatandaş için çok uygun bir yer değildi, bana göre tam karavancılar için bir yer orası.
İki foto da ayrı güzel fakat ilk fotoda o kadar zengin tonlar var kiÇok hareketsiz kalmış konu Ekli dosyayı görüntüle 20598Ekli dosyayı görüntüle 20599
Ya şunun şapşikliğineO zaman ben de @Adem Helvacı ve @Yelda Helvacı ile Marmaris dönüşünde uğradığımız Azmak Nehri'nden bir kareyi ekleyeyim.
Ekli dosyayı görüntüle 20606
Uğruna şiirler yazdığım , canını yediğim nede güzel bakmışO zaman ben de @Adem Helvacı ve @Yelda Helvacı ile Marmaris dönüşünde uğradığımız Azmak Nehri'nden bir kareyi ekleyeyim.
Ekli dosyayı görüntüle 20606
Ara sıra paylaşım yapacağım o zaman Maksat gözler bayram etsin.İki foto da ayrı güzel fakat ilk fotoda o kadar zengin tonlar var ki
Ahahaha, gör bak analar ne güzeller doğuruyor.Uğruna şiirler yazdığım , canını yediğim nede güzel bakmış
Eksik bırakma abi kesinlikle, ayrıca aşağıda gördüğüm görseller yine aldı beni bendenAra sıra paylaşım yapacağım o zaman Maksat gözler bayram etsin.
Şimdi yine ben her şeye kulp bulan taraf olmak istemesem de can çıkıyor huy çıkmıyor.Ortaya karışık olsun.
1- Özdilek Park Nilüfer AVM - Bursa
2- Mudanya Yat Limanı - Bursa
3- Yelken Cafe - Trilye/Mudanya Bursa
4- Sudüşen şelalesi - Haydariye Köyü (Gemlik İlçesinin 25 km kuzeyinde) Termal - Yalova
5- Hane-i Saadet Balkondaki Çiçeklerimiz Nilüfer - Bursa
6- Hane-i Saadet Daikin Zeta Shira Plus Dış Ünite Montaj Hemen Sonrası Dışarıdan Görünüm (@Adem Helvacı hocam güzel montajlanmış mı?)
7- Konjıc - Bosna-Hersek
8- Višegrad - Bosna-Hersek
İnsanın en huzur bulduğu yer, her koşulda mutlu olduğu yer sanırım.Doğru düzgün görmediğimiz yazın son güneşleli halleri.
Kinderdijk/NederlandEkli dosyayı görüntüle 20768
Aynen öyle, sadece aileden uzak olmak biraz yoruyor ama onun dışında Türkiye'de en fazla 15 gün kalabildiğimi anladımİnsanın en huzur bulduğu yer, her koşulda mutlu olduğu yer sanırım.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.