Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Fujitsu Prime 9.000 ve Bosch 9.000 Tüketim Değerleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Üye silindi 7205
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Ü

Üye silindi 7205

Misafir
Gece 23:05 Sabah 06:00 Arası.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

24 Saatlik Bosch Climate 2000 CL2000U W 26
Bosch Klima 24 Saat Boyunca Silent(Sessiz) Modda Kullanılmıştır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.

Gece 23:05 Sabah 06:00 Arası.

24 Saatlik Bosch Climate 2000 CL2000U W 26
Bosch Klima 24 Saat Boyunca Silent(Sessiz) Modda Kullanılmıştır.
Aralarında çok fark var fijitsu nerde ise hiç tüketim yapmamıs. Konum farklarından dolayı veya başka etkileyen bişey mi var ?

Aralarında çok fark var fijitsu nerde ise hiç tüketim yapmamıs. Konum farklarından dolayı veya başka etkileyen bişey mi var ?
24 Saat baz alarak yaparak soruyorsanız evet Fujitsu daha büyük ortamda daha az tüketimler sergiliyor Bosch Klimaya göre. Oradaki veri 7 Saatlik Fujitsuda.

Fijitsu 24 saat'de ne kadar tüketim çekiyor test ettiniz mi hocam
24 Saat O Klima için daha yapmadım ama yapıcam kısa zamanda kendi tast ettiğim ortalama değerlere göre 5 Kwh altında kalacak hissiyatı veriyor bana 24 Saatte. Yakında öğreniriz.

24 Saat O Klima için daha yapmadım ama yapıcam kısa zamanda kendi tast ettiğim ortalama değerlere göre 5 Kwh altında kalacak hissiyatı veriyor bana 24 Saatte. Yakında öğreniriz.
Aynen öyle tahmin ediyorum. Tahmin 3 ile 4 kwh arasında kalır 3'ü düşmez 4'de bir tık geçer gibi :))
Ama klima beklediğimden daha iyi testler sonucu makina ortaya çıkıyor

Aynen öyle tahmin ediyorum. Tahmin 3 ile 4 kwh arasında kalır 3'ü düşmez 4'de bir tık geçer gibi :))
Ama klima beklediğimden daha iyi testler sonucu makina ortaya çıkıyor
18 Lik Mitsubishi Klimayı Satlığa Çıkardım Onun Yerinede 12 lik Fujitsu alıcam. Bakalım kısmet artık.

18 Lik Mitsubishi Klimayı Satlığa Çıkardım Onun Yerinede 12 lik Fujitsu alıcam. Bakalım kısmet artık.
Fiyat aldınız mı 12lik için ben osmaniye merze sordum 30 bin diyor axses karta 6 taksit diğer kartla 3 taksit.
İnternet fiyatı 27.400 tl çoğu karta 6 taksit oluyor

Fiyat aldınız mı 12lik için ben osmaniye merze sordum 30 bin diyor axses karta 6 taksit diğer kartla 3 taksit.
İnternet fiyatı 27.400 tl çoğu karta 6 taksit oluyor
Fujitsu 12 btu için mi bu fiyat eğer böyleyse süper bence
12 btu Floralar bile ana bayilerde 25 k
3 4 gün önce arkadaş aldı peşin fiyatına 9 taksitli ama sadece satan memnun alanı bilmemde 😃

Fujitsu 12 btu için mi bu fiyat eğer böyleyse süper bence
12 btu Floralar bile ana bayilerde 25 k
3 4 gün önce arkadaş aldı peşin fiyatına 9 taksitli ama sadece satan memnun alanı bilmemde 😃
Ülkemiz için fiyatlar artık anlık biliyorsunuz bayramdan sonraya fiyatlara 2-3 bin zam gelecek diyor çoğu bayi. Şuan için bu fiyat güzel. Ama midea xtram save modeli 12 btu şuan 28 bin. Fijutsi 12 btu de 27 bin fiyatlar yakın birbine hangisi alınır o konuda o kadar bilgim yok

Ülkemiz için fiyatlar artık anlık biliyorsunuz bayramdan sonraya fiyatlara 2-3 bin zam gelecek diyor çoğu bayi. Şuan için bu fiyat güzel. Ama midea xtram save modeli 12 btu şuan 28 bin. Fijutsi 12 btu de 27 bin fiyatlar yakın birbine hangisi alınır o konuda o kadar bilgim yok
Fujitsu 12 btu prime modeli mi bu

Sizi etkilemek istemem ama ben olsam aynı fiyata Fujitsu tercih ederdim
Yinede iyice düşünün tabi
Xreme ile aralarında iç dış ünite kg lari aynı sayılır hatta fujinin dış ünite 2kg daha ağır
Yazılım açısından da güzel çıktı çalışma mantığıda güzel üzecek bir makina değil birde segment olarak japon segmenti 👌

Ülkede herşey yükseliyor ama benim arkadaşın kafa aynı 😂
Klima alacağını biliyordum üst kat odasında yine Vestel var 12 btu kendime alır gibi uyardım bari bunu Vestel alma dedim arkadaş değişikliğe git bari lg al dedim yok abi yine Vestel aldı
25 30 bin arası bir dünya kral makina varken almayacaktı ama tabi seçim onun para onun boynumuz kıldan ince🤷

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri