Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Göz Altı Morlukları İçin Makyaj İpuçları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rüstem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rüstem

Süper Üye
Yeni Üye
Makyaj yapmak, birçok kadın için günlük bir rutin haline gelmiştir. Ancak, bazıları için göz altı torbaları veya şişlikler makyaj uygulamasını zorlaştırabilir. Neyse ki, bu sorunlara çözüm olarak bir makyaj ipucu var: Göz çevresine vazelin veya göz kremi uygulamak.

Göz çevresindeki hassas cilt, yaşlanma, uykusuzluk veya stres gibi nedenlerden dolayı hassasiyet gösterir ve bu da göz torbaları, şişlikler veya koyu halkaların ortaya çıkmasına neden olabilir. Bu problemler, makyaj uygulamasını zorlaştırabilir ve yüzünüzde düzgün bir görünüm elde etmenizi engelleyebilir. Ancak, göz çevresine vazelin veya göz kremi uygulamak, bu problemleri çözmek için etkili bir çözümdür. Vazelin, göz çevresindeki cildi nemlendirir ve pürüzsüzleştirir. Göz kremi ise, göz altı torbalarının görünümünü azaltmak için özel olarak formüle edilmiştir. Bu ürünlerin her ikisi de cildin nemini korur ve böylece makyaj uygulamasını kolaylaştırır. Ayrıca, cildin doğal nem dengesini koruyarak, göz çevresindeki kırışıklıkların ve çizgilerin oluşmasını da önlerler.

Bu makyaj ipucunu kullanmak için öncelikle göz çevrenizdeki cildi temizleyin ve kurulayın. Ardından, bir miktar vazelini veya göz kremi alın ve hafifçe parmak uçlarınızla göz çevrenize daireler şeklinde uygulayın. Daha sonra birkaç dakika bekleyin ve cildinizin emmesine izin verin. Bu işlemi her sabah ve akşam tekrarlayarak göz çevresindeki sorunları azaltabilir ve daha düzgün bir makyaj uygulaması yapabilirsiniz. Ürünleri göz çevresine uygularken, gözünüze değdirmemeye dikkat edin :)

Eğer hassas bir cildiniz yoksa ve ya milia göz altı beyazlanmalar oluyor, nokta şeklinde buna milia deniliyor buna yatkın bir cildiniz yoksa, göz çevresi için ayrı bir nemlendirici ye gerek olmadığını düşünüyorum. Tabi retinol, c vitamini kullanılabilir o ayrı. Yaşlılık belirtilerimizi azaltır. Göz altı morlukları rahatsız edici boyuttaysa k vitamini içeren krem de kullanılabilir.

Eğer hassas bir cildiniz yoksa ve ya milia göz altı beyazlanmalar oluyor, nokta şeklinde buna milia deniliyor buna yatkın bir cildiniz yoksa, göz çevresi için ayrı bir nemlendirici ye gerek olmadığını düşünüyorum. Tabi retinol, c vitamini kullanılabilir o ayrı. Yaşlılık belirtilerimizi azaltır. Göz altı morlukları rahatsız edici boyuttaysa k vitamini içeren krem de kullanılabilir.
Yaşlılık belirtisi ve sen aynı satırda dahi durmuyorsunuz kuzum,

bak deneyelim istersen

Yaşlılık belirtisi
@Yelda Helvacı

Görüdn mü ? Halbuki ben yan yana yazmıştım, mesajı atar atmaz kainat bile buna karşı çıktı, senin satırını ayırdı. ? ? ?

Aslında morluk için kremler kadar çay pansumanı da işe yarıyor. Bir de yumurta yağı çıkarılıp sürülüyor ancak onun kokusu dayanılır gibi olmadığından daha yapan görmedim. Ama bir yeriniz yanarsa yumurta yağı yapıp sürerseniz hem çabuk iyileşir, hem de hiçbir yanık izi kalmaz.

bak deneyelim istersen

Yaşlılık belirtisi
@Yelda Helvacı

Görüdn mü ? Halbuki ben yan yana yazmıştım, mesajı atar atmaz kainat bile buna karşı çıktı, senin satırını ayırdı. ? ? ?
Biliyorsun bu gönül alma işini sen:kiskis:love:
Tamam tamam yarın size benden Pattes geliyor?

Aslında morluk için kremler kadar çay pansumanı da işe yarıyor. Bir de yumurta yağı çıkarılıp sürülüyor ancak onun kokusu dayanılır gibi olmadığından daha yapan görmedim. Ama bir yeriniz yanarsa yumurta yağı yapıp sürerseniz hem çabuk iyileşir, hem de hiçbir yanık izi kalmaz.
Ben koku almıyorum, sürebilirim. :haha

Sirke, limon karbonat . Bunlar mutfağımıza aitler?doğal yolla halledelim dediğimizde zarar gören kendimiz oluyoruz, yanıklar kadar gidiyor iş. Limon mesela yüzümüze kullandığınızda cildimize zarar veren maddeler içeriyor.halbuki c vitamini diyoruz ne olacak sürelim yüzümüze de ama içeriğindeki madde güneş ile temas ettiğimizde cildimizde yanıklara sebebiyet veriyor. tabi ki kimse tonlarca para verip cilt bakımına yatırım yapmak istemese de, aslında cildi temiz tutmak, güneş koruyucu kullanmak, sebze yemek, sigara içmemek de cildimizi korur.
Bu arada sizi de kutlarım bu bilgileri paylaştığınız için. Ben de vakit ayırıp bilgi paylaşımı yapabildim. ?

bak deneyelim istersen

Yaşlılık belirtisi
@Yelda Helvacı

Abi son anda kurtardın paçayı :D

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri