Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hayırlı olsun birol usta inceleme videosu bekleriz benimde dikkatimi çekmisti bu model verimlilik tüketim konusunda bakalım midea gibi fiyat performans kalite donanım nasilGree klimanın yeni üst seri ürünü Gree Airy Türkiye de satışa sunuldu. Bizde ilk montajlardan birini bu gün yaptık. Detaylı videolar gelecek.
Performans sorun değil de bu tarz cihazlar da Fiyat odaklı olmamak lazım. 18 lik 62 000 TLHayırlı olsun birol usta inceleme videosu bekleriz benimde dikkatimi çekmisti bu model verimlilik tüketim konusunda bakalım midea gibi fiyat performans kalite donanım nasil
Ellerinize sağlık ustacım, detayları merakla bekliyoruzGree klimanın yeni üst seri ürünü Gree Airy Türkiye de satışa sunuldu. Bizde ilk montajlardan birini bu gün yaptık. Detaylı videolar gelecek.
Vay arkadaş bir ÇİFT SIRA KONDENSER gördüm sanki
İsimden harf eksiltiyorlar ama kalite yukarı gidiyorVay arkadaş bir ÇİFT SIRA KONDENSER gördüm sanki![]()
![]()
airy 12 btu olanında bile çift sıra olursa şaşmam abiVay arkadaş bir ÇİFT SIRA KONDENSER gördüm sanki![]()
![]()
Sigma Plus Sattım 33.000 TL'ye Bakalım ne alabileceğiz yerine halen karar veremedim. Midea All Easy Pro'da yalan oldu. 2 Ay oldu halen ortada yok.airy 12 btu olanında bile çift sıra olursa şaşmam abi
gtech 12btu olanda çift sıraydı
iyi bakalım abi hayırlı olsun.Sigma Plus Sattım 33.000 TL'ye Bakalım ne alabileceğiz yerine halen karar veremedim. Midea All Easy Pro'da yalan oldu. 2 Ay oldu halen ortada yok.
Samet erken sattın beyaaaaİsimden harf eksiltiyorlar ama kalite yukarı gidiyorürün bilgilerinde soğutmada 100 watt iddası var tabi bir de yaklaşık 11 binlik fiyat farkı.
Satılık dosttan gree fairy 12k btu klima![]()
Ele deme gardaş alıniyler sonraBunları görünce insanın evdekine ekmek veresi gelmiyor.![]()
Harbiden öyle oldu abi nedir senin bu mevzu böyle ?Sigma Plus Sattım 33.000 TL'ye Bakalım ne alabileceğiz yerine halen karar veremedim. Midea All Easy Pro'da yalan oldu. 2 Ay oldu halen ortada yok.
usta evdeki klima ne marka?Bunları görünce insanın evdekine ekmek veresi gelmiyor.![]()
Valla hocam klima gelmedi bir türlü. 2. Taksit geldi klima gelmedi bende sinirlendim iptal ettirdim. Ersin beyde klima geldiğinde fiyat değişmedi ama değişse bile sana aynı fiyattan vericem çok mahçup oldum dedi. Geldiği gün aricam seni dedi demekki gelmedi halaHarbiden öyle oldu abi nedir senin bu mevzu böyle ?![]()
vay bee hemende sat fairy yiİsimden harf eksiltiyorlar ama kalite yukarı gidiyorürün bilgilerinde soğutmada 100 watt iddası var tabi bir de yaklaşık 11 binlik fiyat farkı.
Satılık dosttan gree fairy 12k btu klima![]()
Yeni iphone çıkınca yenisini alıyorlar ya bu da öylevay bee hemende sat fairy yi![]()
LG hocam, ama insanın aklına da girmiyor değil bunlar.usta evdeki klima ne marka?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.