Adem bey dediklerinizi yaptım,satıcıyı icraya verdim.Birde icra dairesinde kişilere iş öğrettik sayenizde.En son bilirkişi raporunu istedim ve bilirkişi raporunda TCL C 728 piyasada bulunmadığını en son fiyatı 2024 Mart ayında 23.000 olduğunu, Bu TV nin eşdeğer inin TCL C 745 olduğunu ve ortalama fiyatının 34.500 olduğunu beyan etti.İcranin karar sonucunda Bu 745 modelinin bana verilmesini ,yada 34500 değerinin ödenmesine karar kıldı.15 gün içinde kararın tebliğinden sonra uygulanmasına ,yoksa cebri icra yoluyla tahsil edileceğini satıcıya bildirdi.Şimdi Satıcıda Tcl C 745 modeli de yok ,şimdi paramı ödeyecek satıcı.35 gündür hukuki süreçlerle ugrastım.İnşallah hakım olanı sayenizde alacağım.Bize gösterdiğiniz bilgiler sayesinde ne yapmamız gerektiğini öğrendik.Anlamadığım,icra memurları direk bilirkişi atamasını yaptırmadılar bana .Satıcı zaten vermiyor TV mi, bilirkişi ataması istedim.En son o yol diyerek,sıfırdan süreç baslattılar.Yaptıgım masraflarida satıcının ödemesine karar cıktı.Hukuki süreyi bekliyorum.9 mayısta karar tenzip tutanağı uyapta okudum.Birazda daha bekliycez artık.