Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Hakem heyeti kararına uymayan satıcıyı icraya verdim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tattoist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

tattoist

Yeni Üye
Yeni Üye
Adem bey dediklerinizi yaptım,satıcıyı icraya verdim.Birde icra dairesinde kişilere iş öğrettik sayenizde.En son bilirkişi raporunu istedim ve bilirkişi raporunda TCL C 728 piyasada bulunmadığını en son fiyatı 2024 Mart ayında 23.000 olduğunu, Bu TV nin eşdeğer inin TCL C 745 olduğunu ve ortalama fiyatının 34.500 olduğunu beyan etti.İcranin karar sonucunda Bu 745 modelinin bana verilmesini ,yada 34500 değerinin ödenmesine karar kıldı.15 gün içinde kararın tebliğinden sonra uygulanmasına ,yoksa cebri icra yoluyla tahsil edileceğini satıcıya bildirdi.Şimdi Satıcıda Tcl C 745 modeli de yok ,şimdi paramı ödeyecek satıcı.35 gündür hukuki süreçlerle ugrastım.İnşallah hakım olanı sayenizde alacağım.Bize gösterdiğiniz bilgiler sayesinde ne yapmamız gerektiğini öğrendik.Anlamadığım,icra memurları direk bilirkişi atamasını yaptırmadılar bana .Satıcı zaten vermiyor TV mi, bilirkişi ataması istedim.En son o yol diyerek,sıfırdan süreç baslattılar.Yaptıgım masraflarida satıcının ödemesine karar cıktı.Hukuki süreyi bekliyorum.9 mayısta karar tenzip tutanağı uyapta okudum.Birazda daha bekliycez artık.

Adem bey dediklerinizi yaptım,satıcıyı icraya verdim.Birde icra dairesinde kişilere iş öğrettik sayenizde.En son bilirkişi raporunu istedim ve bilirkişi raporunda TCL C 728 piyasada bulunmadığını en son fiyatı 2024 Mart ayında 23.000 olduğunu, Bu TV nin eşdeğer inin TCL C 745 olduğunu ve ortalama fiyatının 34.500 olduğunu beyan etti.İcranin karar sonucunda Bu 745 modelinin bana verilmesini ,yada 34500 değerinin ödenmesine karar kıldı.15 gün içinde kararın tebliğinden sonra uygulanmasına ,yoksa cebri icra yoluyla tahsil edileceğini satıcıya bildirdi.Şimdi Satıcıda Tcl C 745 modeli de yok ,şimdi paramı ödeyecek satıcı.35 gündür hukuki süreçlerle ugrastım.İnşallah hakım olanı sayenizde alacağım.Bize gösterdiğiniz bilgiler sayesinde ne yapmamız gerektiğini öğrendik.Anlamadığım,icra memurları direk bilirkişi atamasını yaptırmadılar bana .Satıcı zaten vermiyor TV mi, bilirkişi ataması istedim.En son o yol diyerek,sıfırdan süreç baslattılar.Yaptıgım masraflarida satıcının ödemesine karar cıktı.Hukuki süreyi bekliyorum.9 mayısta karar tenzip tutanağı uyapta okudum.Birazda daha bekliycez artık.
Sizin adınıza çok sevinmekle birlikte bir ara müsait olduğunuzda adıma dım süreci yazarsanız çok mutlu olurum, ben de bu vesile ile GÜNCEL şekilde tüketicilerin bilgileneceği bir video hazırların sizin referansınız ile.

Sizin adınıza çok sevinmekle birlikte bir ara müsait olduğunuzda adıma dım süreci yazarsanız çok mutlu olurum, ben de bu vesile ile GÜNCEL şekilde tüketicilerin bilgileneceği bir video hazırların sizin referansınız ile.
Merhaba Adem bey.Tv yi alınca ayrıntılı size bilgi vereceğim.Satıcının 10 günü kaldı.Satıcı hala beni keklemek derdinde.Tcl C 645 i bana vermeye kalkıp.Dedim bilirkişi raporu C 745 veya 34500 parası.Orda neyse onu vereceksiniz.Kararda yazmıyor faln dedi.Dedim karar bilirkişi raporundaki TV nin verilmesi yada ücret.Avukayima sorayım dedi kapattı.C645 benim TV nin bı üst modeliymis falanmisda filanmis ayklarina yatıyor.Tabiki C 745 yada ücretten birini kabul edeceğim

Adem bey bugün satıcı mesaj atmış ve şunu yazmıs. THH kararına göre arızalı olan ürün yerine 55C645 serisi ile bire bir değişim yapılmaktadır. Sürecin Bilkom tarafından hızlandırılması için aksiyon alınmıştır. Bahsi geçen bilir kişi raporunda herhangi bir model belirtilmemiştir. Tarafınıza sunulan ürün THH kararınca üst modeldir. Ben bilirkişi raporunu görürken bunların gözümü kör görmüyor.

Ekli dosyalar

Adem bey bugün satıcı mesaj atmış ve şunu yazmıs. THH kararına göre arızalı olan ürün yerine 55C645 serisi ile bire bir değişim yapılmaktadır. Sürecin Bilkom tarafından hızlandırılması için aksiyon alınmıştır. Bahsi geçen bilir kişi raporunda herhangi bir model belirtilmemiştir. Tarafınıza sunulan ürün THH kararınca üst modeldir. Ben bilirkişi raporunu görürken bunların gözümü kör görmüyor.

Ekli dosyalar

Beni ,bilirkişinin raporunu hiçe sayarak C 645 modelini vermeye çalısıyorlar.

Ekli dosyalar

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri