Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Hangi Televizyonu almalıyım ?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Faruk KATI

Forumun Dinamik Yüzü 😉
Kadim Üye
65 inç android işletim sistemine sahip ips panelli bir televizyon arıyorum. Toshiba ürünü almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum.

65 inç android işletim sistemine sahip ips panelli bir televizyon arıyorum. Toshiba ürünü almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum.
Gel mis gibi LG alalım? Hem çok kısa sürede olsa gördün 😂 oluyorsa stick tvboxla tadından yenmez.

Yinede ekstradan deneyimlemek istersen yaz WhatsApptan çayıda demleriz 😁

Gel mis gibi LG alalım? Hem çok kısa sürede olsa gördün 😂 oluyorsa stick tvboxla tadından yenmez.

Yinede ekstradan deneyimlemek istersen yaz WhatsApptan çayıda demleriz 😁
Ya hocam eskisi de lg, sizin televizyonunuzda deneyimim kısa olsa da 8 yıldır webos ve magic mouse kullanıyorum. Bu televizyonla garantide de çok sıkıntı yaşadık, şuanda da Bluetooth ve wifi çalışmıyor. 3. Senede wifi Bluetooth gitti ve sihirli kumanda çalışmaz oldu. Yani LG bir daha asla. Tebdili tercihte bilakis hayır vardır 😁
:cay

Son düzenleme:
Ya hocam eskisi de lg, sizin televizyonunuzda deneyimim kısa olsa da 8 yıldır webos ve magic mouse kullanıyorum. Bu televizyonla garantide de çok sıkıntı yaşadık, şuanda da Bluetooth ve wifi çalışmıyor. 3. Senede wifi Bluetooth gitti ve sihirli kumanda çalışmaz oldu. Yani LG bir daha asla. Tebdili tercihte bilakis hayır vardır 😁
:cay
Buluştuğumuzda da belirttim kaliteliyse bir kez ücret veririm hayatıma devam ederim. Sorun çıkarsa kötü müşteri profiliyim uğraşırım. 😁
Gözlerim bozuk zaten o yüzden iyi bir şey alma taraftarı olurum. LG benim için mantıklı seçimdi...

Vatanda grundig ile kıyasladım test ettim. Görüntü olarak tabiri caizse tokatladı LG aldım.

Philipste fena değildi. 50-55 inç diye yola çıktım 65 aldım 😂😂 mağazada görünce işler değişiyor. En güzeli fiziki olarak mağazada test ederek satın almak 👍

Ben sharp aldım dahili Harman Kardon ses sistemi ile harika.
Philips rus ruleti gibidir

Buluştuğumuzda da belirttim kaliteliyse bir kez ücret veririm hayatıma devam ederim. Sorun çıkarsa kötü müşteri profiliyim uğraşırım. 😁
Gözlerim bozuk zaten o yüzden iyi bir şey alma taraftarı olurum. LG benim için mantıklı seçimdi...

Vatanda grundig ile kıyasladım test ettim. Görüntü olarak tabiri caizse tokatladı LG aldım.

Philipste fena değildi. 50-55 inç diye yola çıktım 65 aldım 😂😂 mağazada görünce işler değişiyor. En güzeli fiziki olarak mağazada test ederek satın almak 👍
Bana ips panel lazım. Lg de ips panelden başka kullanmıyor. Grundig markasındaki ips panelli ürünlerin de lgden aşağı kalır yanı yok. O tv alınırken 10 bin liraydı. 2008 Peugeot 207 aracımızı da 23000 tlye almıştık. Düşünün nasıl bir para.

Arçelik'in Q 990 A serisi Grundig'in GHQ9550 modelleri ki aynı televizyonlardır BOE ADS (IPS) panel ile geliyordular mesela.
Çok pahalı kardeş. Ucuz olacak 20k gibi. Sen bana şunu söyle. Ben sana kutu üstünden seri numaralarını ulaştırsam panel kodlarını bulabilir misin ?

Anladım murat sana bırakıyorum o zaman şefin spesyali nedir 😃
Valla ne diyeyim 20k bütçe civarına IPS olduğuna emin olduğumuz Vestel veya üretimi bir model yok. Ki senin mevcuttaki televizyonun zamanının tepe modellerindendi bu bütçede alacağın bir televizyondan tatmin olacak mısın ayrı bir konu. Vestel 65Q9900 ve 65QA9700'e bak istersen Toshiba'lara inmeyelim.

Valla ne diyeyim 20k bütçe civarına IPS olduğuna emin olduğumuz Vestel veya üretimi bir model yok. Ki senin mevcuttaki televizyonun zamanının tepe modellerindendi bu bütçede alacağın bir televizyondan tatmin olacak mısın ayrı bir konu. Vestel 65Q9900 ve 65QA9700'e bak istersen Toshiba'lara inmeyelim.
Haklısın eskisi iyiydi. Vestele bakalım o zaman.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri