Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Klima İmmergas thor 12000 klima

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan izmirlii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

izmirlii

Yeni Üye
Yeni Üye
forumdaki ilk mesajım başta Adem bey olmak üzere faydalı paylaşımlar yapan kıymetli üyelere ve tüm forum ahalisine selamlar.ısınma amaçlı klima arayışındaydım aklımda toshiba seyia plus 12000 ya da daikin shira eco vardı fakat bugün koçtas internet sitesinde immergas thor 12000 model klima 7 taksitle 24.700 liraya denk geldi ve fiyat ve ödeme seçeneği çok cazip olduğu için dashaus isimli firmadan sipariş ettim arastırdığım kadarıyla teknik ve görüntü olarak hatta kumandası bile midea extreme save modelinin aynısı 1 haftaya kadar teslim edilecek deniyor. sitede bu klima hakkında bigisi olan var mı?iptal etme seceneğim var izmirde 20 metre kare odada 24 saat açık olarak ısınma amaçlı kullanılacak veya peşin olmak kaydı ile 12 bin lira fazla verip toshiba seiya plus ya da daikin shira eco mu tercih etmeliyim.acıkcası sezonda 100 150 kw daha az elektrlk tüketimi için 12 bin lira fazla para vermek pek mantıklı gelmedi sizlerinde kıymetli fikirlerinizi almak isterim

Hiç bilmediğim bir klima onun için yorum yapamicam fakat sadece ısıtmada kullanacaksanız Eca Ecotech önerebilirim size hem daha uygun hem kağıt üzerinde daha tasarruflu, hemde forumda kullanıpta memnun kalan özellikle ısıtmasını çok beğenen arkadaşlarımız mevcut.

Hiç bilmediğim bir klima onun için yorum yapamicam fakat sadece ısıtmada kullanacaksanız Eca Ecotech önerebilirim size hem daha uygun hem kağıt üzerinde daha tasarruflu, hemde forumda kullanıpta memnun kalan özellikle ısıtmasını çok beğenen arkadaşlarımız mevcut.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20241004-075120~2.png
    Screenshot_20241004-075120~2.png
    448.4 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_20241004-075258~2.png
    Screenshot_20241004-075258~2.png
    453.2 KB · Görüntüleme: 30
Ben sizin yerinizde olsam öncelikle firmayı arar ve Servis Ağlarının listesini isterdim. Şimdi mesela aşağıdaki Bakım ve Satış sonrası yazan yer bütün sitede olduğu gibi gayet ürün güzellemesi ve vaatlerle dolu (Kesinlikle olmasına itiazım yok) fakat ben daha profesyonel bir yaklaşım görmek isterdim mesela en altta paylaştığım Muğla yapılanmasına bakıyorum, adamlar Bobinajcı. Tamam itirazım yok yapabilirler ama bu işe bakış açılarını da ortaya sergiler bana göre. Ayrıca Bir Bobinajcı hem Fethiye hem Bodrum bölgelerinde yetkilendirilmiş. Fethiye Bodrum arası kaç saat lütfen bir araştırın.

Datça denen yer Allahın unuttuğu bir yer neredeyse, sadece Marmaristen 72km mesafede ve 1000 den fazla viraj olduğu için gitmeniz neredeyse 1,5 saat sürüyor. Yani 1 servise düşen ilçe sayısına bakarsanız bir ürün aldığınızd amontajı geçtim arıza için ''GEL'' dediğinizde ne ile karşılaşacaksınız merak ediyorum.

1728028187056.png 1728028212844.png

1728028491230.png

İ
Ben sizin yerinizde olsam öncelikle firmayı arar ve Servis Ağlarının listesini isterdim. Şimdi mesela aşağıdaki Bakım ve Satış sonrası yazan yer bütün sitede olduğu gibi gayet ürün güzellemesi ve vaatlerle dolu (Kesinlikle olmasına itiazım yok) fakat ben daha profesyonel bir yaklaşım görmek isterdim mesela en altta paylaştığım Muğla yapılanmasına bakıyorum, adamlar Bobinajcı. Tamam itirazım yok yapabilirler ama bu işe bakış açılarını da ortaya sergiler bana göre. Ayrıca Bir Bobinajcı hem Fethiye hem Bodrum bölgelerinde yetkilendirilmiş. Fethiye Bodrum arası kaç saat lütfen bir araştırın.

Datça denen yer Allahın unuttuğu bir yer neredeyse, sadece Marmaristen 72km mesafede ve 1000 den fazla viraj olduğu için gitmeniz neredeyse 1,5 saat sürüyor. Yani 1 servise düşen ilçe sayısına bakarsanız bir ürün aldığınızd amontajı geçtim arıza için ''GEL'' dediğinizde ne ile karşılaşacaksınız merak ediyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 20629 Ekli dosyayı görüntüle 20630

Ekli dosyayı görüntüle 20631
Çok haklısınız Adem bey İşkillendim ve siparişi iptal ettim.

İ

Çok haklısınız Adem bey İşkillendim ve siparişi iptal ettim.
Bu nedenle bizim bakış açımız birçok firmanın işine gelmez çünkü markalar, ithalatçılar genelde hep malı satmaya yönelik olan MAL GÜZELLEME içerikleri üretirler. Siz hiç servis hizmetlerinin mükemmelliği ve profesyonelliğinin vurgulandığı içerikler görüyor musunuz ? :cool:

samsung premium plus 12000 btu bu klimanın teknik değerleride gayet ilgi çekici 25 bin gibi bir fiyatı var 9 taksit
samsung buzdolabım var 18 senelik taş gibi dolap altı ev değiştirmeme rağmen ilk günkü gibi sorunsuz çamaşır makinesi ve elektrik süpürgrsi de aynı oldukça verimli ve sorunsuz

samsung premium plus 12000 btu bu klimanın teknik değerleride gayet ilgi çekici 25 bin gibi bir fiyatı var 9 taksit
şöyle bir inceleme yaptımda özellik bakımından epey birşey varmış wi-fi olsun sağ sol otomatik salınım olsun filtre temizliği de rahat olur üstten takmalı.

ama 22.5 kg dış ünite ile Zorlu koşullara ne derece göğüs gerer bilemeyiz gerçek kullanıcı yorumlarını bulmak lazım.

12 binlik klimadan vazgeçip Ani karar değişikliği ile hepsiburada sitesinden 47.500 liraya Fujitsu cool 18000 klima sipariş ettim. Daha ziyade ısıtma için kullanacağım kağıt üzerinde değerleri çok iyi.iklimsa ve Fujitsu umarım pişman etmez.alti üstü boş yalıtımsız 1+1 ev için kapılar açık şekilde kullanacağım kış gelsin sarfiyatı

12 binlik klimadan vazgeçip Ani karar değişikliği ile hepsiburada sitesinden 47.500 liraya Fujitsu cool 18000 klima sipariş ettim. Daha ziyade ısıtma için kullanacağım kağıt üzerinde değerleri çok iyi.iklimsa ve Fujitsu umarım pişman etmez.alti üstü boş yalıtımsız 1+1 ev için kapılar açık şekilde kullanacağım kış gelsin sarfiyatı
Çok sert bir dönüş olmuş 12.000 klimadan 18.000 klimaya geçiş yapmışsınız.
Ben Fujitsu Prime 12.000 BTU almıştım 21,5 m2 odaya soğutması başarısız gelmişti ve algoritmasından kaynaklı olduğunu düşündüğümüz bazı problemler bulduk iade etmek zorunda kaldık. Siz bir üst modelini almışsınız umarım sorunsuz kullanırsınız.

bu şekil bir montaj düşünüyorum

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    14.9 KB · Görüntüleme: 12
klima montajı yapıldı 5 dakika vakumlama yaptılar yetrli olduğunu söylediler itimat ettim.ısıtma modunda sabah serinliğinde çalıştırdım havanın sıcaklığından mı yoksa alanın küçüklügünden mi bilmiyorum 5 dakika calışıp duruyor.havalar soğuyunca 24 saat çalışır vaziyette olacak.
enerji etiketinde sıcak iklim bölgeside 573 kw sezonluk tüketim gösteriyor çok iddialı bir rakam ben 1000 kw ya razıyım

Ekli dosyalar

klima montajı yapıldı 5 dakika vakumlama yaptılar yetrli olduğunu söylediler itimat ettim.ısıtma modunda sabah serinliğinde çalıştırdım havanın sıcaklığından mı yoksa alanın küçüklügünden mi bilmiyorum 5 dakika calışıp duruyor.havalar soğuyunca 24 saat çalışır vaziyette olacak.
enerji etiketinde sıcak iklim bölgeside 573 kw sezonluk tüketim gösteriyor çok iddialı bir rakam ben 1000 kw ya razıyım
Havaların da etkisi var tabi ama 20 m2'ye 18 lik çok büyük, daha çok ondandır. Aslında forumda da çokça konuşulur kullanılan alana göre büyük klimanın sıkıntıları?

Evet yaklaşık 5 ay kullanım sonucu görüşlerimi belirteyim.dış ünite çok sessiz çalışıp çalışmadığı anlaşılmıyor.ic ünite biraz sesli otomatik modda rahatsız etmese bile M.E krigamine klimaya göre yüksek. klima 20 metrekare odada kurulu fakat bitişiğinde 4 M2 hol ve 15 M2 bir oda mevcut.tum kapılar açık vaziyette 7/24 26 derecede kullanılmakta 24 25 derecede dur kalka girdiği için bu şekilde kullanıyorum yalıtım yok altı üstü boş müstakil ev güneş almıyor.aylık tüketim ortalama 200 kW civarı.isitmasi mükemmel.bulundugu oda epey sıcak oluyor atlet şortla bile üşüme olmuyor ancak diğer oda bu kadar sıcak olmasa da havası epey kırılıyor.biraz fazla maliyetli olsa da cihazdan aşırı derecede memnun kaldım.dusunenlere tavsiye ederim yaz gelsin İzmir sıcaklarında ayrıca değerlendirme yaparım.sorusu olan varsa memnuniyetle cevaplarım

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri