Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

İnceleriz İnceleriz Store Açıldı! Tüketici Odaklı Teknolojik Ürünler ve Donanımlar

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Sizlere harika bir haberimiz var! 🥳🥳

Uzun süredir düşündüğümüz İnceleriz Store açıldı. 🎊🎊

Burada amacımız tüketici odaklı teknolojik ürünleri anlaşmalarla, olabildiğince uygun fiyatlarla sunmaya çalışmak. Bu doğrultuda bir süredir ara ara tedarik ettiğimiz Midea üretimi klimalar için WiFi kitinin satışına Store tarafında başladık.

Umuyoruz harika anlaşmalarla ilerleyen, tüketiciye fayda sağlayacak bolca ürünü sunduğumuz bir sürece doğru hızlıca evrilir. 🙏🙏

Ayrıca bu sürece e-ticaret paket desteğiyle katkıda bulunan ve süreci takip eden @Ahmet Kaya da bolca teşekkürü hak ediyor. 🤩:cak

Her zaman olduğu gibi önerilerinize açığız. :cak
İlterişim hayırlı,uğurlu olsun inşallah rabbim utandırmasın tüm ürünleri tüketici odaklı tüm kesimlere hitab eden bir store olur inşallah güzellikler sizlerle olsun bu ugurda başarılar dilerim.:ok🤲

Platformunuz hayırlı, uğurlu, bereketli olsun hocam. Tüm tüketiciler için faydalı bir platform olacağından şüphem yok. İlerleyen süreçte de ürün çeşitliliği artarsa çok daha iyi olacaktır. Sevgi, saygı ve selamlarımla... 💐🧿😊

Hayırlı olsun umarım tüketicilere faydası olur.Hayırlı işler,bol kazançlar. :bye :clap2 :ok
Çok teşekkür ederiz abi, sağ olasın. 🙏

İlterişim hayırlı,uğurlu olsun inşallah rabbim utandırmasın tüm ürünleri tüketici odaklı tüm kesimlere hitab eden bir store olur inşallah güzellikler sizlerle olsun bu ugurda başarılar dilerim.:ok🤲
Teşekkür ederiz emmim, inşallah temennimiz o yönde. Var olasın. 🙏

Platformunuz hayırlı, uğurlu, bereketli olsun hocam. Tüm tüketiciler için faydalı bir platform olacağından şüphem yok. İlerleyen süreçte de ürün çeşitliliği artarsa çok daha iyi olacaktır. Sevgi, saygı ve selamlarımla... 💐🧿😊
Güzel düşünce ve dilekleriniz için çok teşekkür ederiz hocam. Ürün çeşitliliğini zamanla artırmaya çalışacağız. Sevgiler, saygılar. 🙏

Hayırlı uğurlu olsun :clap2:clap2
Çok teşekkür ederiz. 🙏

Bu arada yeni cevap verebildim, kusura bakmayın lütfen. 🙏 Bir süredir Ağrı Dağı'ndaydım.☺️

Sizlere harika bir haberimiz var! 🥳🥳

Uzun süredir düşündüğümüz İnceleriz Store açıldı. 🎊🎊

Burada amacımız tüketici odaklı teknolojik ürünleri anlaşmalarla, olabildiğince uygun fiyatlarla sunmaya çalışmak. Bu doğrultuda bir süredir ara ara tedarik ettiğimiz Midea üretimi klimalar için WiFi kitinin satışına Store tarafında başladık.

Umuyoruz harika anlaşmalarla ilerleyen, tüketiciye fayda sağlayacak bolca ürünü sunduğumuz bir sürece doğru hızlıca evrilir. 🙏🙏

Ayrıca bu sürece e-ticaret paket desteğiyle katkıda bulunan ve süreci takip eden @Ahmet Kaya da bolca teşekkürü hak ediyor. 🤩:cak

Her zaman olduğu gibi önerilerinize açığız. :cak
öncelikle hayırlı olsun. ilk siparişimi yaptım sitenizden bilin bakalım ne aldım 😂 işin şakası bir yana umarım daha iyi yerlere gelirsiniz. naçizane bir tavsiye vermek istiyorum bu sitedeki çoğu kişi benim gibi meraklı kişiler. raspbery pi getirirseniz isteyenler çok olur diye düşünüyorum.

öncelikle hayırlı olsun. ilk siparişimi yaptım sitenizden bilin bakalım ne aldım 😂 işin şakası bir yana umarım daha iyi yerlere gelirsiniz. naçizane bir tavsiye vermek istiyorum bu sitedeki çoğu kişi benim gibi meraklı kişiler. raspbery pi getirirseniz isteyenler çok olur diye düşünüyorum.
Çok teşekkür ederiz. Size de hayırlı olsun o halde. 😄

Zamanla ürün gamımızı artırmaya odaklanacağız. Raspberry için de bakalım neler yapabiliriz. ☺️

Çok teşekkür ederiz. Size de hayırlı olsun o halde. 😄

Zamanla ürün gamımızı artırmaya odaklanacağız. Raspberry için de bakalım neler yapabiliriz. ☺️
kusura bakmayın dm göndermeye çalıştım size ama gönderemedim. 1 ağustos cuma akşamı wifi dungle siparişi vermiştim. ne kargo firmasından bir mesaj aldım ne de sizden. acaba ürün kargoya verildi mi?

kusura bakmayın dm göndermeye çalıştım size ama gönderemedim. 1 ağustos cuma akşamı wifi dungle siparişi vermiştim. ne kargo firmasından bir mesaj aldım ne de sizden. acaba ürün kargoya verildi mi?
Merhaba, 2 Ağustos'ta sipariş vermişsiniz. Dün kargo firması gelip teslim almadı, normalde kargonuz hazır. Bugün gelip alacaklarını söylediler.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri