Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

IPTV Box Tavsiye & Öneri ve Referans

Enthy7

Yeni Üye
Yeni Üye
Daha önce uyducudan iptv ile alıp kullandığım bi mx95 android tv box vardı, tabi yayınlar vs vs çamur giib olup donma ve kopmalar fazlalaşınca bende uyducudan artık abonelik değil araştırdım piyasad açok fazla referansı olan IPTVBOXPRO dan üyelik satın aldım.

Kendilerinin superbox isimli uygulamasını kurmak istediğimde benim cihaz desteklemiyor android sürümü eskiymiş. Satıcıya sordum cihaz vb önerisi yapmıyorlar eğer bir sorun yaşarsak ilerde onları sorumlu tutacaz diye. Herneyse valasıl kelam araştırdım mi boxlar var ama onlarda da ethernet network kablosu yok. Wifi ile pek iyi çözümler beklemiyorum zaten. O yüzden bana tavsiye ve öneri bulunabilirmisiniz.

Daha önce uyducudan iptv ile alıp kullandığım bi mx95 android tv box vardı, tabi yayınlar vs vs çamur giib olup donma ve kopmalar fazlalaşınca bende uyducudan artık abonelik değil araştırdım piyasad açok fazla referansı olan IPTVBOXPRO dan üyelik satın aldım.

Kendilerinin superbox isimli uygulamasını kurmak istediğimde benim cihaz desteklemiyor android sürümü eskiymiş. Satıcıya sordum cihaz vb önerisi yapmıyorlar eğer bir sorun yaşarsak ilerde onları sorumlu tutacaz diye. Herneyse valasıl kelam araştırdım mi boxlar var ama onlarda da ethernet network kablosu yok. Wifi ile pek iyi çözümler beklemiyorum zaten. O yüzden bana tavsiye ve öneri bulunabilirmisiniz.
bu cihazı incelemeni tavsiye ederim ama anladığım kadarı ile aldığınız iptv kaliteli değil donma ve kasmalar onun serverinden kaynaklanıyor

Merhaba yayınlar için en uygun ve uzun ömürlü cihaz olablir sorunsuz kullanırsanız Dreamstar Nova 32 GB 4K

Eğer yayıncı önerisi istiyorsanız özelden mesaj atın bana detaylı bilgilendirme yaparım

Son düzenleme:
bu cihazı incelemeni tavsiye ederim ama anladığım kadarı ile aldığınız iptv kaliteli değil donma ve kasmalar onun serverinden kaynaklanıyor
Yok hocam uyducudan aldığım zaten yayınlar hem telefon hem onun sattığı box cihaz hemde pc de de deneyince hepsinde sorun kalitesiz sd götünrüler, geç kalmalr vs yani adam hizmeti çok rezilmiş aslında farketmedik ilk cahillik tabi.

Yeni adığım iptvboxpro dan önce bir kaç test yaptım onlarda düzgündü ama yeterli değildi onlarıda farklı cihazlarda yine denediğimde sorunsuz problemsiz çalıştı. Ama son aldığım diğer piyasadakilere göre daha iyi olduğu için tercih ettim ama kullandığı kendi uygulaması android 8.1 ve üzeri destekliyor. TV de de android tv box ile izlemek daha mantıklı o yüzden yeni bir cihaz alıp tv de sorunsuz rahat rahat kullanayım diyorum. Uydu cihazı istmiyorum özellikle.

Merhaba yayınlar için en uygun ve uzun ömürlü cihaz olablir sorunsuz kullanırsanız Dreamstar Nova 32 GB 4K

Eğer yayıncı önerisi istiyorsanız özelden mesaj atın bana detaylı bilgilendirme yaparım
Dreamstarlar yerli marka bildiğim kadarıyla o yüzdne hem üretici durumunda biraz inceleyeyim forumlarda ve şikat sitelerind ebaya bir sorun yaşayıpta çözüm bulamayanlar mevcut. Biraz daha müşteri odaklı teknik destek odaklı bir firma cihazı var ise bildiğiniz paylaşırsanız sevinirim.

Yayıncı konusunda da zaten aradığım süreç içinde en iyisini bulabildiğimi ve aldığımı düşünüyorum. Yine de teşekkürler. :ok

Dreamstarlar yerli marka bildiğim kadarıyla o yüzdne hem üretici durumunda biraz inceleyeyim forumlarda ve şikat sitelerind ebaya bir sorun yaşayıpta çözüm bulamayanlar mevcut. Biraz daha müşteri odaklı teknik destek odaklı bir firma cihazı var ise bildiğiniz paylaşırsanız sevinirim.

Yayıncı konusunda da zaten aradığım süreç içinde en iyisini bulabildiğimi ve aldığımı düşünüyorum. Yine de teşekkürler. :ok
Yerli marka değil Sei Robotics üretimi ve kaliteli cihazdır. İsterseniz apart takıp uydu yayınları bile izleceğiniz cihazdır. Youtube yazın zaten almak istersiniz

Yerli marka değil Sei Robotics üretimi ve kaliteli cihazdır. İsterseniz apart takıp uydu yayınları bile izleceğiniz cihazdır. Youtube yazın zaten almak istersiniz
Hocam üretimi çin yapıyor ama isim ve firma da araştırdığımda türk gördüğüm için biliyorum uzun bir süredir uydu vb cihazı satan mağazaların vitrininde olan bir marka o yüzden öncesinden biliyorum mini uydu cihazları vs vs ile birlilte. Belki değişimler yapmıştır çinli yatırımcı markayı almıştır orasını net bilmiyorum birşey diyemem.

Bu hafta içinde bir ürüne karar kıacağım zaten haftasonu maçlar başlamadan önce verdiğiniz marka modeli de değerlendirmeye alacağıma emin olabilirsiniz. Teşekkürler.

Hocam bende mi box var modem de wdsl ona rağmen çok memnunum. Kablolu bağlantı tabi iyidir ama şart da değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Baya iddialı!

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri