- Bütçe
- 20-25000
- Marka Model Bilgisi
- Arcelik beko midea
Kullanılacak Yerin Alan (m2):27 m2
Kullanılacak Yerin Yüksekliği: 260cm
Bölge/Şehir/İlçe: antalya kumluca
Kullanılacak yer Kuzey/Güney /Doğu/Batı:güney
Zemin/Ara kat/Çatı kat: ara kat
Ev /İş yeri: ev
İş yeri ise İş kolu:
Kişi Sayısı: 4
Ekstra Isı kaynağı: -
En/Boy/Yükseklik Ölçüsü:640/420/260
Merhaba salonum icin klima düşünüyorum özellikle kış aylarında da kullanilacak. Odada 12lik klimaya uygun tesisat var (15lik de takilir dediler) baska tesisat cekme şansım da yok. Oda dikdörtgen sekilde ,klima kisa kenara takilacak. Normalde 18lik almıştım ama tesisata olmadigi icin iade etmistim.
Yatak odasinda 12lik oturma odasinda 15lik arcelik klima kullaniyorum bunun konusu vardi daha önce hatta oturma odasi 16 m2 ve uyaran olmamisti.
Arcelik servisi 27 m2 oda icin 15lik klimanin yetmeyecegini soyledi, baska bir ekip ise ucu ucuna yeter dedi. Sizce arcelik 15lik klima yeterli olur mu.
Salon cok kullanilmiyor daha cok oturma odasini kullaniyoruz.
Klimanın şu an için cok acelesi yok birkac ay sonra servislerin yoğunluğu pek olmadigi zamanda almayi düşünüyorum.
1. Alternatif: eger yeterli olacaksa 16 m2 oturma odasindaki 15lik klimayi salona geçirip, oturma odasina onereceginiz 12lik klima almak.
2. Alternatif 27 m2 salon icin yeterli olacak onereceginiz bir klima almak.
servis yaygınlığı ve garanti süresi de benim için önemli.
@Adem Helvacı
Kullanılacak Yerin Yüksekliği: 260cm
Bölge/Şehir/İlçe: antalya kumluca
Kullanılacak yer Kuzey/Güney /Doğu/Batı:güney
Zemin/Ara kat/Çatı kat: ara kat
Ev /İş yeri: ev
İş yeri ise İş kolu:
Kişi Sayısı: 4
Ekstra Isı kaynağı: -
En/Boy/Yükseklik Ölçüsü:640/420/260
Merhaba salonum icin klima düşünüyorum özellikle kış aylarında da kullanilacak. Odada 12lik klimaya uygun tesisat var (15lik de takilir dediler) baska tesisat cekme şansım da yok. Oda dikdörtgen sekilde ,klima kisa kenara takilacak. Normalde 18lik almıştım ama tesisata olmadigi icin iade etmistim.
Yatak odasinda 12lik oturma odasinda 15lik arcelik klima kullaniyorum bunun konusu vardi daha önce hatta oturma odasi 16 m2 ve uyaran olmamisti.
Arcelik servisi 27 m2 oda icin 15lik klimanin yetmeyecegini soyledi, baska bir ekip ise ucu ucuna yeter dedi. Sizce arcelik 15lik klima yeterli olur mu.
Salon cok kullanilmiyor daha cok oturma odasini kullaniyoruz.
Klimanın şu an için cok acelesi yok birkac ay sonra servislerin yoğunluğu pek olmadigi zamanda almayi düşünüyorum.
1. Alternatif: eger yeterli olacaksa 16 m2 oturma odasindaki 15lik klimayi salona geçirip, oturma odasina onereceginiz 12lik klima almak.
2. Alternatif 27 m2 salon icin yeterli olacak onereceginiz bir klima almak.
servis yaygınlığı ve garanti süresi de benim için önemli.
@Adem Helvacı