Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Klima Klimacılık Sektörü İyice Ayaklara Düştü

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Adem Helvacı

Everybody Lies
Yönetici
Administrator
Şu rezil işçiliği yaparken hiç mi utanmaz bir insan.

Klima Yangın.jpg

Vallahi Yuh abi, İzmir'deki dostlar yolladı kendileri de şaşkın, onlar da öfkeli zira hakikaten bu kadar ayaklara düşürülmemesi gerekecek düzeyde can güvenliği içeren bir öeslek grubudur klimacılık.
Abi bu gibi şahısları direk ifşalamak lazım, binlerce liraya aldığımız eşyalarımız ve can güvenliğimiz bu tip kişilere emanet olmamalı.

Abi bu gibi şahısları direk ifşalamak lazım, binlerce liraya aldığımız eşyalarımız ve can güvenliğimiz bu tip kişilere emanet olmamalı.
O nedenle hiç affetmiyorum abi direkt yapıştırıyorum sosyal mecrada.
Artık Meslek etiğine sahip klimacı dostlar da farkına vardılar benim derdimin bağcı dövmek olmadığı ile ilgili, kendileri destek verip ülkenin her yerinden detay paylaşıyorlar.
1-2 gün içerisinde klima dış ünitede kompresör nasıl patlamış onu paylaşacağım yine klimacı bir dostumuz yolladı.

Ekli dosyayı görüntüle 23006

bunlar adem abinin değil bizim bile bağcığımızı bağlayamazlar. ki ben sonradan elektrikçi sayılırım asıl işim sıhhi tesisat. ama ben bile lehim potasında lehimleyip makaron kullanarak izolasyon yapıyorum. sigorta priz klemens bağlarken bile kablo uçlarını lehimlerim. elektrik gevşekliği kaldırmaz ustalarımız iyi bilir.

Ekli dosyayı görüntüle 23006

bugun eve giderken bir elektronikçi dükkanı vardı agırlık bilgisayar tamiri yapıyordu. bir baktın dukkanın önüne klima dizmiş bir suru ikinci el. artık hem tamir hem klimacılık yapıyor. bir mesleği yapmak bu kadar basit olmamalı. önceden esnaf zanaatkar odalarına kayıt olunur. ustalık ya da kalfalık belgesi alınırdı. ona göre meslek icra edilirdi. hatta dükkanın merkezi bir yerine ruhsatla beraber asılırdı. babam hep asardı. bizim kantinimiz vardı. kantin olduğu halde babam ruhsatı, ustalık belgesini, hijyen sertifikasını cam çerçeve yapıp asıyordu. şimdi öyle bir şey yok desem yeridir. kimsenin umrunda değil. eli tornavida tutan para var diye klimacı, telefoncu, elektronikçi açıyor sonra ürünler harap oluyor. milli servet çöpe gidiyor. bazıları diyor ya 20 sene geri gitsek 50 yıl ileri gideceğiz diye sonuna kadar doğru.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri