Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Kumtel Ankastre Fırın Kapanma Sorunu ve çözümü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yhackup
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

yhackup

blog.yakupulutas.com
Gold Üye
A101'den aldığım Kumtel Marka ankastre seti aldığım günden beri garip sorunları vardı.

Kontrol tuşları aşırı ısınıyor yemek piştiğinde elimizle kapatamıyorduk el bezi ile falan tutuyorduk. Bazen tuşları bulamıyorduk fırlayıp gidiyordu. Mutfakta arıyorduk tuşu :)

En kötüsü ise üst bölüm aşırı ısındığı için yemek pişmeden kendiliğinden kapanıyor 5 dakika sonra yeniden çalışıyor 5 dakika sonra yeniden kapanıyor yemeği mahvediyordu.

Ayrıca buhar/yoğuşma yaptığı için mutfak dolabını da mahvediyor bu duru.
1732100757674.png

Tabi bunun nedeni. Tam buradan üflemesi gereken soğutma fanının A101'de satılan modellerde olmaması. 5 Dolarlık kar için fanın takılmaması.

1732101098775.png

Çözüm ise servisi arayıp talep oluşturuyorsuuz şanslıysanız yakın zamanda benim gibi şanssızsanız 3 ay sonra gelip, fırını söküp aşağıdaki soğutucu fanı takıp gidiyorlar.

1732100908175.png

Kısaca koymaları gereken 5 dolarlık (fiyatı servis elemanı söyledi) malzemeyi koymadan ayıplı mal satıp, ses etmeyenlerden 5 dolar kar ediyorlar. benim gibi nispeten hakkını arayanlar için ise 5 dolarlık masraa katlanmayı kardan sayıyorlar ne kadar az kişi dönse o kar.

Aha benim fırının beyazı. Kumtel, A101 ürünü değil ve o fan yok. Sadece arka fanı var fırının. Aşırı sıcak oluyor tuşlar evet. Benimkinin düğmeleri pop-up düğme olandan. basınca içine gidiyor tekrar basınca çıkıyor. Çok kaliteli bir ürün değil hatta her an elinizde kalacak bir ürün. 3-4 kez söktüm, daha ilk söküşte vida delikleri gevşedi ve vida tutmamaya başladı.

Kapanma sorunu üst kısımdaki termiğin aşırı ısınması dan kaynaklı devreyi kesmesi kapanmaya sebep oluyordur.Fan takıldıktan sonra kapanma sorunu oluştumu

Aha benim fırının beyazı. Kumtel, A101 ürünü değil ve o fan yok. Sadece arka fanı var fırının. Aşırı sıcak oluyor tuşlar evet. Benimkinin düğmeleri pop-up düğme olandan. basınca içine gidiyor tekrar basınca çıkıyor. Çok kaliteli bir ürün değil hatta her an elinizde kalacak bir ürün. 3-4 kez söktüm, daha ilk söküşte vida delikleri gevşedi ve vida tutmamaya başladı.
Sizin bahsettiğiniz turbo fanı o içerideki sıcak havayı çevirmek için. Bunun adı soğutma fanı daha önce kullandığım her ankastre fırında vardı bu. Sende de sadece arka fan varsa çağır servisi soğutucu fan taktır.

Kapanma sorunu üst kısımdaki termiğin aşırı ısınması dan kaynaklı devreyi kesmesi kapanmaya sebep oluyordur.Fan takıldıktan sonra kapanma sorunu oluştumu
Aynı gün fırına yemek attık geç pişecek şekilde kapanma sorunu yaşamadık hanıma da sordum tuşların ısınma sorunu da olmamış. Eskiden el bezi ile kapatıyorduk.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri