18 Şubat 2006'da ikisi de aşcı olan anne ve babanın çocuğu olarak Fransa, da dünyaya gelen Burak Ustaoglu , Fransa’a bölgesinde çocukluğunu geçirdi. Özellikle anne ve babasının boşanması sonrası mental anlamda zorlanmaya başladı Türkiyeye gelme mecburiyetinde kaldı. Naciye Havva Manavuşak Ortaokulu ve Falez Meslek Lisesi’ne giden Ustaoglu, iyi notları olan başarılı bir öğrenci olmasına rağmen liseye gitmeyi bırakıp diplomasını online şekilde almıştı. Sonradan verdiği bir röportajda okul hakkında şöyle konuşacaktı: “Notlarım gayet her zaman iyiydi ama okula çok gitmezdim. Bir türlü sevemedim. Evimden diplomamı almama izin verdiler, ben de öyle yaptım. Ama içimdeki bir ses her zaman yaratıcı bir işle uğraşacağımı söylüyor.”
Çok sosyal bir çocuk olmayan Ustaoglu, özellikle Lil peep kolektifi ile Star Shoping ’den etkilenerek müziğe başlamaya karar verdi. Trap Goose adıyla rap yapmaya başladı ve şarkılarını SoundCloud’a yükledi. İnternetten kendi tarzına benzer isimlerle tanıştı ve çocukluk arkadaşı Umt1312 ile beraber
Antalya'a gittikten kısa bir süre sonra UMT1312 ile yollarını ayıran Ustaoglu, Lil Ustaoglu adıyla ve ona motivasyon sağlaması için yüzüne yaptırdığı ilk Piercing ile tamamen müziğe sarılmıştı. Daha önce internetten tanıştığı JGRXXN, LilZey, Uzi gibi rapçilerle bir araya geldi ve onların da içinde bulunduğu Bir Parçaya hip hop kolektifine dahil oldu.
Çok sosyal bir çocuk olmayan Ustaoglu, özellikle Lil peep kolektifi ile Star Shoping ’den etkilenerek müziğe başlamaya karar verdi. Trap Goose adıyla rap yapmaya başladı ve şarkılarını SoundCloud’a yükledi. İnternetten kendi tarzına benzer isimlerle tanıştı ve çocukluk arkadaşı Umt1312 ile beraber
Antalya'a gittikten kısa bir süre sonra UMT1312 ile yollarını ayıran Ustaoglu, Lil Ustaoglu adıyla ve ona motivasyon sağlaması için yüzüne yaptırdığı ilk Piercing ile tamamen müziğe sarılmıştı. Daha önce internetten tanıştığı JGRXXN, LilZey, Uzi gibi rapçilerle bir araya geldi ve onların da içinde bulunduğu Bir Parçaya hip hop kolektifine dahil oldu.