Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Soru Cevap mi robot mop 2 pro yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan halil06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

halil06

Meraklı
Yeni Üye
dostlar robot süpürge çalışıyor onda bir sorun yok sorun sadece artık turbo modda daha az toz haznesi toz ile doluyor veya doluyor ama dökülüyor anlamadım geçtiği yerlere hep içindeki çektikleri dökülüyor.

toz haznesi ve fırçası tertemiz olmasına rağmen döküyor.

bu konuda ne yapabilirim bilgi verir misiniz? benim yapabileceğim bir şey var mı yoksa garantiye mi düştü işim?

Soru Cevap mi robot mop 2 pro yardım

IMG_20250126_124234.webp

Çıkış kanalı tıkalı olduğu için yeterli vakumu yapakıyordur elinizden geliyorsa söküp temizlik yapılması lazım toz haznesi deki hepa filtreyi 3-4 ayda bir değiştirin
dostlar robot süpürge çalışıyor onda bir sorun yok sorun sadece artık turbo modda daha az toz haznesi toz ile doluyor veya doluyor ama dökülüyor anlamadım geçtiği yerlere hep içindeki çektikleri dökülüyor.

toz haznesi ve fırçası tertemiz olmasına rağmen döküyor.

bu konuda ne yapabilirim bilgi verir misiniz? benim yapabileceğim bir şey var mı yoksa garantiye mi düştü işim?
Hepa filtresini en son ne zaman değiştirdiniz?

alalı 1 yıl 2 ay oldu hiç değiştirmedim ama hep temizledim yıkamadım ama hiç toz kalmayacak şekilde fırça ile temizledim
Farketmez, gözenekler doluyor bir süre sonra. Kaıcı hale geliyor ve hava akışı kesiliyor bu da verimi düşürüyor.
Bir süre sonra hepadaki arkaya geçmemesi gereken prtiküller de geçmeye başlıyor sürekli bir güçlü vakum olduğu için, bu da BLDC motorun kanatlarını dolduruyor zamanla. Her şey bir döngü şeklinde ilerliyor.

Farketmez, gözenekler doluyor bir süre sonra. Kaıcı hale geliyor ve hava akışı kesiliyor bu da verimi düşürüyor.
Bir süre sonra hepadaki arkaya geçmemesi gereken prtiküller de geçmeye başlıyor sürekli bir güçlü vakum olduğu için, bu da BLDC motorun kanatlarını dolduruyor zamanla. Her şey bir döngü şeklinde ilerliyor.
demekki değiştirmem gerek nereden bulurum biliyor musunuz veya filtreyi iyice yıkasam düzelir mi ben filtre yıkanmaz diye biliyordum

demekki değiştirmem gerek nereden bulurum biliyor musunuz veya filtreyi iyice yıkasam düzelir mi ben filtre yıkanmaz diye biliyordum
Yıkadığınızda iyice keçeleşir daha sıkıntılı olur.
Ben de benim baldızın Mop2 için internetten sipariş ettim ama iki kere geri gönderdim çünkü başım ageleceğim bildiğim için satıcıya ''Bak BU'' diye foto bile yollamama rağmen başka ürün geldi.

O nedenle makinenizin TAM KODU çerçevesinde önce satıcıdan teyit edin lütfen.

Ayrıca onları ana frça ve yan fırçalarla birlikte de satıyorlar ben ondan alıp hepsini değiştirmiştim.

Yıkadığınızda iyice keçeleşir daha sıkıntılı olur.
Ben de benim baldızın Mop2 için internetten sipariş ettim ama iki kere geri gönderdim çünkü başım ageleceğim bildiğim için satıcıya ''Bak BU'' diye foto bile yollamama rağmen başka ürün geldi.

O nedenle makinenizin TAM KODU çerçevesinde önce satıcıdan teyit edin lütfen.

Ayrıca onları ana frça ve yan fırçalarla birlikte de satıyorlar ben ondan alıp hepsini değiştirmiştim.
çok teşekkürler onları gördüm orjinal olmaz sıkıntı olur dediydim onlardan alayım o zaman

IMG_20250126_124234.webp

Çıkış kanalı tıkalı olduğu için yeterli vakumu yapakıyordur elinizden geliyorsa söküp temizlik yapılması lazım toz haznesi deki hepa filtreyi 3-4 ayda bir değiştirin

Çözüm
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri