Nasıl yani? Abi orijinal piposu nerede?Arge çalışmalarım vol bilmem kaçEkli dosyayı görüntüle 9444

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Nasıl yani? Abi orijinal piposu nerede?Arge çalışmalarım vol bilmem kaçEkli dosyayı görüntüle 9444
Abi onu bu zamana kadar hiç takmadım su rahat gitsin diye.Nasıl yani? Abi orijinal piposu nerede?![]()
O zaman sıkıntı yok ama bunları yaptıkça bizi nasıl görüyorum biliyor musun?Abi onu buzamana hiç takmadım su rahat gitsin diye.
kışın nem dolayısıyla özellikle yağmurlu havalarda çok su atıyor 3mt drenajı bağladım verdim ağacın dibine oda rahat bende?
O zaman sıkıntı yok ama bunları yaptıkça bizi nasıl görüyorum biliyor musun?
Ekli dosyayı görüntüle 9445
![]()
Ya nerelerden ne fikirler bulmuşsunuz kardeşim ellerinize gönlünüze sağlıkKlimayı aldığım dan beridir çıkış sıcaklık değerlerini merak ediyordum sonunda ölçüm yapabildim
Aslında şimdiye kadar bakardım ama piyasada bulunan termometre leri içime sinipte karar veremedim eldeki imkanlar dahilinde bilgisayarda bulunan termometre kabloları ile ucuna 3mt kablo lehimleme sonucu 2 adet en azından güvenilir bir termometre kazanmış oldum diye düşünüyorum.
Ha kablo eki ile bir kayıp olurmu çalışmasında orasını tam bilmiyorum.
Yaptığım ölçümler de
Max 59° görebildim o sırada kompresör 1000wat civarındaydı çok kısa sürede 600w lara indiği için testi kapattım bir dahaki sefere odayı soğutup tekrar deneme yapacağım.
Bilgisayar anakartından çıkış aldığım iki adet Probu birçok termometre ile test ettim doğru sonuçlar verdiğini gözlem ledim hatta klima nın iç ünitede bulunan sensör ile de aynı yere yerleştirerek ikisininde aynı sonuç verdiğini gördüm.
Benim içinde değişik bir tecrübe olmuş oldu?
Bu kedilerin cinsine CALİCO denir bu renkleri üzerinde bulunduran kedilerin hepsi %100 dişidir erkekleri olmaz. Bizde de var 1 tane heralde 5-6 yaşında var. Gerçekten çok uysal ve duygusal oluyor bu cins normal insan gibi küser günlerce yanaşmaz.Abim beeeteşekkür ederim değerli yorumun için ? varol can abim.Sen varken bize ustalık düşmez ?
O resimdeki cadı benim bidenem yemeğini veririm dışarda besliyorum ben kapıyı kapatmadan gidip yemeği yemez öyle bir güzellik kendisi yakında yıkama işine geçerse şaşmam
Bu arada anlaşıldı merkez ilk fotodaki sipariş edilmiştir ?
Sorma hocam ben böyle gururlu bir kedi görmedim.Bu kedilerin cinsine CALİCO denir bu renkleri üzerinde bulunduran kedilerin hepsi %100 dişidir erkekleri olmaz. Bizde de var 1 tane heralde 5-6 yaşında var. Gerçekten çok uysal ve duygusal oluyor bu cins normal insan gibi küser günlerce yanaşmaz.
Teşekkür ederim abi diline sağlık ?Ya nerelerden ne fikirler bulmuşsunuz kardeşim ellerinize gönlünüze sağlık![]()
Bu video daki kedide dişi bu onun gibi değil.Bu kedilerin cinsine CALİCO denir bu renkleri üzerinde bulunduran kedilerin hepsi %100 dişidir erkekleri olmaz. Bizde de var 1 tane heralde 5-6 yaşında var. Gerçekten çok uysal ve duygusal oluyor bu cins normal insan gibi küser günlerce yanaşmaz.
Bunun modeliniBu video daki kedide dişi bu onun gibi değil.
acaba bunun cinsi nedir.
Çokta güzel sevdiriyor kendini
Huylandırsam bile birşey demiyor yalnız bunun bebekliği elimde geçti herhalde ondan dolayı birşey demiyor.
anası denen zilli ?bırakıp gitmişti bunları az süt içirmedim. Bunlar 3 kardeşti şuan artık ana baba oldular hayata karıştırılar bir bu vefalı çıktı diğerleri tam fırlama oldu elede gelmiyorlar ?
Bunun modelini
Emeğine sağlık kardeşim ?Aralık ayı 30 günlük tüketim aşağıdaki gibidir nispeten daha soğuk bir ay oldu bizim için Kahramanmaraş
Oda 20mt klima 12 btu
Ekli dosyayı görüntüle 11309
Eyvallah abim ?Emeğine sağlık kardeşim ?
Zamlardan sonra Ben olaya artık tl bazında bakamaz oldum.@gölge46 hocam, en son faturanız kaç tl geldi? günde ortalama kaç saat çalıştı, kaç derecede çalıştı, oda kaç m2, cevabınız için teşekkür ederim.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.