Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Merhabalar, aşırı soğuk seven biri değilseniz düşük tüketim değerlerini yakalamanız daha kolay olacaktır. Klimayı 26 - 27 derecede, iç ünite kanatçıkları en üst konumda ve fan hızı otomatik olacak şekilde kullanabilirsiniz.Merhabalar iyi günler herkese malum sıcaklar basladı en ideal olan en verimli sekilde 12 000 btu midea extremee save cihazini hangi ayarlarda kullanmak verim acısından elektrik kullanımı acısından iyi olur ?
Kanatları üste doğru ayarlayamıyom o nasııl yapılıyorMerhabalar, aşırı soğuk seven biri değilseniz düşük tüketim değerlerini yakalamanız daha kolay olacaktır. Klimayı 26 - 27 derecede, iç ünite kanatçıkları en üst konumda ve fan hızı otomatik olacak şekilde kullanabilirsiniz.
Kumanda üzerindeki ''Swing'' tuşu vasıtasıyla ayarlayabilirsiniz.Kanatları üste doğru ayarlayamıyom o nasııl yapılıyor
Merhabalar, aşırı soğuk seven biri değilseniz düşük tüketim değerlerini yakalamanız daha kolay olacaktır. Klimayı 26 - 27 derecede, iç ünite kanatçıkları en üst konumda ve fan hızı otomatik olacak şekilde kullanabilirsiniz.
Yaz ayı olduğu için daha konfurlu hava olurKanatların üstte olmasının bi avantajı var mıdır hocam? merak ettim sebebini.
Ya kapak düz filan oluyor asagıya bakıyor hep oynuyor yukarı doğru bakarak sabit yapamadımKumanda üzerindeki ''Swing'' tuşu vasıtasıyla ayarlayabilirsiniz.
Burdan yardımcı olma şansın varmıKumanda üzerindeki ''Swing'' tuşu vasıtasıyla ayarlayabilirsiniz.
Mantık çok basit. Soğuyan havanın hacmi küçülür, yoğunluğu artar ve buna bağlı olarak aşağı çöker. Isınan havanın da hacmi genişler, yoğunluğu azalır ve buna bağlı olarak yukarıya yükselir. Temel mantık buna dayanır. Bu sebeple, klimayı soğutmada kullanırken kanatçıkları en üst pozisyonda, ısıtmada kullanırken de en alt pozisyonda kullanmak avantaj sağlar. Etkili ve hızlı şekilde ısıtma - soğutma yapmak için uygulanması gereken bir püf noktadır.Kanatların üstte olmasının bi avantajı var mıdır hocam? merak ettim sebebini.
İşaretlediğim şekilde yapabilirsiniz.Burdan yardımcı olma şansın varmı
Hay Allah razı olsun ya şimdi mantık oturdu
hocam iOS cihazda bir türlü uygulamayı türkçeye çeviremedim. Nereden yaptınız acaba?
Rica ederim, yardımcı olabildiysem ne mutlu. Sağlıklı, güzel günlerde kullanın.Hay Allah razı olsun ya şimdi mantık oturdu
Midea kullanıcısı olmadığım için bilgim yok maalesef. ''Settings'' menüsü üzerinden ayarlama yapılabilir belki. ''Language'' kısmından da dil değişimini sağlayabilirsiniz. Uygulamaya hakim olmadığım için varsayımlarla yönlendirebiliyorum ancak.hocam iOS cihazda bir türlü uygulamayı türkçeye çeviremedim. Nereden yaptınız acaba?
hocam iOS cihazda bir türlü uygulamayı türkçeye çeviremedim. Nereden yaptınız acaba?
Reis uygulama içinde enerji kullanımı filan nasıl takip edecez onuda acıklarmısın ya hep 0 yazıyor bende
Uygulamanın detaylarına hakim değilim maalesef. Aşağıya bağlantısını eklediğim konuya yazarsanız daha iyi olacaktır:Reis uygulama içinde enerji kullanımı filan nasıl takip edecez onuda acıklarmısın ya hep 0 yazıyor bende
fan yüksek ayardayken daha az elektrik harcar ses rahatsız etmezse yüksekte kullanın ieco gear adından anlaşılacağı üzere eco ve kompresör sınırlama kullanan pek yoktur.ieco gear kullanıyor musunuz
ne işe yarıyor tam olarak
elektrik tüketimine olumlu anlamda katkısı var mı
Birde gece uyurken uyku modu gece modu her neyse onu açıyor musunuz, uyku modunun da elektrik tüketimine olumlu anlamda katkısı var mı
bizim klima takılalı 20 gün falan oldu,
27-28 derecede, %20 fanda kullanıyorum çoğu zaman, hatta bazen fanı %10 yapıyorum
Bu kullanım elektik tüketimi açısından iyi mi
Elektik tüketimini biraz daha düşürme şansım var mı
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.