Bu kulübe yazı hazırlamak beni mutlu etti. Öncelikle ürünün soğutma noktasında yeterli verimi alamadım fakat budurum montaj balkona yapıldığı içindi. Dış ünite emiş sıcaklığı 45 dereceye kadar çıkıyordu. Balkonum tam açık değil üstte dekoratif kiriş yapıldığı için sıcaklık hapis oluyor. Bu sebeple bir egzoz yapmaya karar verdim. Bu yapılacak egzoz hem sağa hemde aşağı doğru eğim yapması gerekiyor. Burada plexiglass tercih etmek istedim. fakat bukadar açı verilemeyeceğini öğrendim. araştırmaya devam ediyorum çözüm bulamadım. montajı balkona önermiyorum. yada balkondan havanın direkt çıkışına emin olmak gerekiyor. Balkon ısınana kadar,dış sıcaklık 34 kadar civarında resmen buz atıyor. 18000 lik gibi abartısız söylüyorum.
wifi modülü harika çalışıyor. uzaktan kontrol evimdeki wifi kontrollü en başarılı cihaz diyebilirim.
kumandası çok tok ve başarılı aşırı kaliteli duruyor. fakat çok büyük.
malzeme kalitesi bir nebze düşük geldi. Plastikleri falan öyle aman aman kaliteli bumadım.
montajda üründe çatlak olduğunu fark ettik not alındı ürünün o plastik aksamının değişimi yapılacak.
wifi modülü harika çalışıyor. uzaktan kontrol evimdeki wifi kontrollü en başarılı cihaz diyebilirim.
kumandası çok tok ve başarılı aşırı kaliteli duruyor. fakat çok büyük.
malzeme kalitesi bir nebze düşük geldi. Plastikleri falan öyle aman aman kaliteli bumadım.
montajda üründe çatlak olduğunu fark ettik not alındı ürünün o plastik aksamının değişimi yapılacak.