Foruma hoşgeldiniz.
55 cm derken ? muhtemelen bir mantık hatası vardır diye düşünüyorum. 55 ekran tüplü TV muadili bir şey istiyorsanız 22 inç'e tekabül ediyor fakat, en-boy oranı değiştiği için 22 inç küçük gelecektir, zaten 22 ve 24 inç TV grubunda çok da bir alternatifiniz yok. Yok bahsettiğiniz 32 inç TV'ler ise bütçe sizi kısıtlayan bir etken olur.
24 inç istediğinizi varsayalım, oldukça kısıtlı bir piyasa. Bir de Netflix Youtube vs. istiyorsunuz, bu konuda önerebileceğimiz başka seçenek olmadığı için Sunny-Axen 24LED6681 modeli var 2.700 TL civarında. Smart Android bir cihaz. Fakat L1 Lisanslı android değil, L3 lisanslı bir android.
Yumatu markasının yine 24 inç Smart Android TV'si var. Bunda da aynıları geçerli. Fiyatları da benzer 2600-2800 arası şuan için.
32 inç istediğinizi düşünürsek Onvo 32150 şuan için inidirmle 2999 TL. (
Link için tıklayın)
Bu sunduğunuz şartlara göre önerimiz bundan öteye gidemez.
Yine benzer fiyatlara Sunny-Axen-Woon-Elton, Strong, Dijitsu, Yumatu, Skytech gibi markaların hemen hemen aynı özellikteki cihazları var.
Düz TV + Box gibi bir tavsiye veremiyorum, çünkü 3000 TL'ye sığdırmak zor bunları. Çok zorlarsak olur tabi ama, dandik bir box olur ki TV'nin L3 androidinin yanında daha kötü kalır.
Bu fiyat seviyesindeki ürünlerde L1 Android bulmak imkansız zaten. Netflix Youtube açar mı açar. 50-55 inç tv olsa L3 android konusunda uyarırdım fakat zaten 24-32 inç HD Ready bir ürün için uyarma ihtiyacı duymuyorum. Ne kadar ekmek (3000 TL), o kadar köfte (OV32150) hesabı.
Muhtemelen
@Adem Helvacı hocam da, tıpkı benim gibi ne kadar gönlü el vermese de bu fiyata bunları önermek zorundayız diyecektir.