Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Mutfak için uygun tv arıyorum

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tecno_Burak

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhabalar

mutfakta kullanılmak üzere max 55 cm bir tv arıyorum .
Tv de aradığım kriterler wifi özelliği olması netflix yada youtube den videolar izlerken sıkıntı cıkarmaması marka takıntım yok max 3bin civarı bi bütçem var.
marka model önerirseniz çok sevinirim

Merhabalar

Tv de aradığım kriterler wifi özelliği olması netflix yada youtube den videolar izlerken sıkıntı cıkarmaması marka takıntım yok max 3bin civarı bi bütçem var.
İyi akşamlar

Tecno_Burak forumumuza hoşgeldin ustalarımız ilgilenecektir sizinle ama öncesinde benim bir tavsiyem olacak mdem marka takıntın yok şöyle elinizde boşta olan bir masaüstü monitörünüz var ise bir,iki aparat kablo ve hoparlör ile tv,ye çevirme şansınız olacaktır çok cuzi bir masraf ile size buraya bir video atıyorum izlemenizi tavsiye ederim hayırlı geceler.​

not: buradaki videoda smart box olarak göstermiş ancak buna istersen laptop,pc ,de bağlayabilirsin bence bu daha uygun olur .

Monitörü Smart Android Tv ye Çevirdik-Smart Box,Android Box,IP Tv,Netflix Ne istersen O olsun :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

BİLGİSAYAR MONİTÖRÜNÜ TELEVİZYONA ÇEVİRDİM.​

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Merhabalar

3 bin tl ile ne alınabilir bir fikrim yok @Adem Helvacı yardımcı olacaktır.

3 bin tl ile ne alınabilir bir fikrim yok @Adem Helvacı yardımcı olacaktır.
32 inç / 82 cm olanlardan olabilir

Onvo OV32F150 HD 32" 82 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart LED TV Özellikleri​

Çözünürlük Formatı: HD
Ekran Boyutu: 32 inç / 82 cm
USB Port Sayısı: 2
Çıkış Yılı: 2021
Çözünürlük: 1366x768 px
Uydu Alıcılı:
Ethernet:
Görüntü Teknolojisi: LED
HDMI Giriş Sayısı: 3
İşlemci Çekirdek Sayısı: 4
İşletim Sistemi: Android TV
Ses Çıkış Gücü (RMS): 16 W
Smart:
Wi-Fi:
Ağırlık: 4 kg
VGA:
Ekran Yansıtma:
Kulaklık Çıkışı:
Optik Ses Çıkışı:
Dahili Depolama: 8 GB
Enerji Sınıfı: F

32 inç / 82 cm olanlardan olabilir

Onvo OV32F150 HD 32" 82 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart LED TV Özellikleri​

Çözünürlük Formatı: HD
Ekran Boyutu: 32 inç / 82 cm
USB Port Sayısı: 2
Çıkış Yılı: 2021
Çözünürlük: 1366x768 px
Uydu Alıcılı:
Ethernet:
Görüntü Teknolojisi: LED
HDMI Giriş Sayısı: 3
İşlemci Çekirdek Sayısı: 4
İşletim Sistemi: Android TV
Ses Çıkış Gücü (RMS): 16 W
Smart:
Wi-Fi:
Ağırlık: 4 kg
VGA:
Ekran Yansıtma:
Kulaklık Çıkışı:
Optik Ses Çıkışı:
Dahili Depolama: 8 GB
Enerji Sınıfı: F
Maksimum 3 bin tl dediği için bu pahalı olabilir.

Foruma hoşgeldiniz.
55 cm derken ? muhtemelen bir mantık hatası vardır diye düşünüyorum. 55 ekran tüplü TV muadili bir şey istiyorsanız 22 inç'e tekabül ediyor fakat, en-boy oranı değiştiği için 22 inç küçük gelecektir, zaten 22 ve 24 inç TV grubunda çok da bir alternatifiniz yok. Yok bahsettiğiniz 32 inç TV'ler ise bütçe sizi kısıtlayan bir etken olur. Tam olarak hangi ürün boyutunu istediğinizi anlayamasam da ikisine göre de analiz yapalım.

24 inç istediğinizi varsayalım, oldukça kısıtlı bir piyasa. Bir de Netflix Youtube vs. istiyorsunuz, bu konuda önerebileceğimiz başka seçenek olmadığı için Sunny-Axen 24LED6681 modeli var 2.700 TL civarında. Smart Android bir cihaz. Fakat L1 Lisanslı android değil, L3 lisanslı bir android.
Yumatu markasının yine 24 inç Smart Android TV'si var. Bunda da aynıları geçerli. Fiyatları da benzer 2600-2800 arası şuan için.

32 inç istediğinizi düşünürsek Onvo 32150 şuan için inidirmle 2999 TL. (Link için tıklayın) Bu sunduğunuz şartlara göre önerimiz bundan öteye gidemez.
Yine benzer fiyatlara Sunny-Axen-Woon-Elton, Strong, Dijitsu, Yumatu, Skytech gibi markaların hemen hemen aynı özellikteki cihazları var.

Düz TV + Box gibi bir tavsiye veremiyorum, çünkü 3000 TL'ye sığdırmak zor bunları. Çok zorlarsak olur tabi ama, dandik bir box olur ki TV'nin L3 androidinin yanında daha kötü kalır.

Bu fiyat seviyesindeki ürünlerde L1 Android bulmak imkansız zaten. Netflix Youtube açar mı açar. 50-55 inç tv olsa L3 android konusunda uyarırdım fakat zaten 24-32 inç HD Ready bir ürün için uyarma ihtiyacı duymuyorum. Ne kadar ekmek (3000 TL), o kadar köfte (OV32150) hesabı.

Maksimum bu şekilde bir analiz yapabiliyoruz. Birinci olarak, istediğiniz ürün grubu çok kısıtlı bir alan, 32 inç ürünlerin pazarda belli bir payı olsa da daha küçük ekranlarda zaten elle sayılır derecede ürünler, e bunlarda da yüksek özellikler beklemek hayal olur. İkinci zorluk, özellikler, düz uydulu tv bulunur mesela şak diye Onvo 24 inç yapıştırasım geliyor ama işin içine internet girince uygulama girince yapamıyorum. Üçüncü etkileyen faktör de bütçe. 24 inç grubunda çok da yapılacak bir şey yok, Vestel'in karavan vs. araçlar için üretmiş olduğu L1 androidli cihazlar var, benim param çok kardeşim bana ufacık ama l1 olsun diyene al sana diyebiliriz fakat bence zaten mutfak için hitap etmez. 32 inç olarak bakarsak da, tamam aradığınıza göre var fakat burada da fiyatta takılı kalıyoruz. Yani kriterlere göre anca bu şekilde değerlendirebiliriz. Muhtemelen @Adem Helvacı hocam da, tıpkı benim gibi ne kadar gönlü el vermese de bu fiyata bunları önermek zorundayız diyecektir.

Son düzenleme:
Foruma hoşgeldiniz.
55 cm derken ? muhtemelen bir mantık hatası vardır diye düşünüyorum. 55 ekran tüplü TV muadili bir şey istiyorsanız 22 inç'e tekabül ediyor fakat, en-boy oranı değiştiği için 22 inç küçük gelecektir, zaten 22 ve 24 inç TV grubunda çok da bir alternatifiniz yok. Yok bahsettiğiniz 32 inç TV'ler ise bütçe sizi kısıtlayan bir etken olur.

24 inç istediğinizi varsayalım, oldukça kısıtlı bir piyasa. Bir de Netflix Youtube vs. istiyorsunuz, bu konuda önerebileceğimiz başka seçenek olmadığı için Sunny-Axen 24LED6681 modeli var 2.700 TL civarında. Smart Android bir cihaz. Fakat L1 Lisanslı android değil, L3 lisanslı bir android.
Yumatu markasının yine 24 inç Smart Android TV'si var. Bunda da aynıları geçerli. Fiyatları da benzer 2600-2800 arası şuan için.

32 inç istediğinizi düşünürsek Onvo 32150 şuan için inidirmle 2999 TL. (Link için tıklayın) Bu sunduğunuz şartlara göre önerimiz bundan öteye gidemez.
Yine benzer fiyatlara Sunny-Axen-Woon-Elton, Strong, Dijitsu, Yumatu, Skytech gibi markaların hemen hemen aynı özellikteki cihazları var.

Düz TV + Box gibi bir tavsiye veremiyorum, çünkü 3000 TL'ye sığdırmak zor bunları. Çok zorlarsak olur tabi ama, dandik bir box olur ki TV'nin L3 androidinin yanında daha kötü kalır.

Bu fiyat seviyesindeki ürünlerde L1 Android bulmak imkansız zaten. Netflix Youtube açar mı açar. 50-55 inç tv olsa L3 android konusunda uyarırdım fakat zaten 24-32 inç HD Ready bir ürün için uyarma ihtiyacı duymuyorum. Ne kadar ekmek (3000 TL), o kadar köfte (OV32150) hesabı.

Muhtemelen @Adem Helvacı hocam da, tıpkı benim gibi ne kadar gönlü el vermese de bu fiyata bunları önermek zorundayız diyecektir.
55cm mi ben 55 inç olarak düşünmüştüm hiç diğer türlüsü aklıma gelmedi :)

Maksimum 3 bin tl dediği için bu pahalı olabilir.
buda 3005tl civarı akakçede fiatı vermişler

Onvo

Onvo OV32150 HD 32" 82 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart LED TV​

Onvo OV32150 HD 32 82 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart LED TV
18 satıcı içinde kargo dahil en ucuz fiyat seçeneği
3.005,00 TL Ücretsiz kargoSatıcıya GitSon güncelleme: 27 dakika önceStokta 3 adetYarın kargodaSatıcı:
Trendyol
/Canmarket
Ürün Özellikleri: HD, 32 inç / 82 cm, USB Port Sayısı: 2 , Çıkış Yılı: 2020, Çözünürlük: 1366x768 px, Dahili Uydu Alıcılı, Ethernet, LED... Devamını gör

Onvo

Onvo OV32150 HD 32" 82 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart LED TV​

Onvo OV32150 HD 32 82 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart LED TV
18 satıcı içinde kargo dahil en ucuz fiyat seçeneği
3.005,00 TL Ücretsiz kargoSatıcıya GitSon güncelleme: 27 dakika önceStokta 3 adetYarın kargodaSatıcı:
Trendyol
/Canmarket
Ürün Özellikleri: HD, 32 inç / 82 cm, USB Port Sayısı: 2 , Çıkış Yılı: 2020, Çözünürlük: 1366x768 px, Dahili Uydu Alıcılı, Ethernet, LED... Devamını gör
Ben f150 diye arattım o zaman karşıma 4 bin tl fiyat çıktı. 32150 ile 32f150 aynı cihazlarsa ben yanlış bakmışım.

Abi zaten 2999 TL ile üste linkini koydum, daha ucuzunu bulamadım. Piyasanın geldiği duruma bak, gerçekten içler acısı. Geçen yıl bu fiyata 43250 almıştım. Ondan önceki yıl alsam kim bilir neler alacaktım. Şimdiden krediyle çeyizlik TCL 55C835 alsam mı? muhtemelen çünkü ileride o fiyata anca Ov32100 alabilirim. ?

Abi zaten 2999 TL ile üste linkini koydum, daha ucuzunu bulamadım. Piyasanın geldiği duruma bak, gerçekten içler acısı. Geçen yıl bu fiyata 43250 almıştım. Ondan önceki yıl alsam kim bilir neler alacaktım. Şimdiden krediyle çeyizlik TCL 55C835 alsam mı? muhtemelen çünkü ileride o fiyata anca Ov32100 alabilirim. ?
maalesef geçen yıl bende mahalleden bir abimize 55 inç olanı 2500 civarı almıştık şu fiatlara bak nerelere geldi

24 inç tv'nin köşegen mesafesi (yaklaşık) 60 cm, genişliği 53 cm, yüksekliği 30 cm'dir.

24 inç smart özellikli sadece iki ürün bulunuyor.

Sunny-Axen (ikisini bir sayarsak) ve Yumatu. Başka da yok.

24LED6681 modeli Sunny için de Axen için de ortak.

Son düzenleme:
TV yi asabilecegim duvar sebilin üzeri duvarın genişliği 55cm max bu boyutta Bi TV arıyorum Ekli dosyayı görüntüle 2550
Alan maalesef oldukça dar sen ya NBKpro dediğini alacaksın yada benim dediğim gibi monitörden tv yada ister android box ister askı aparatının hemen arkasına laptop koyup öyle idare edeceksin eğer yapabilirsen kapı üstünde askı aparatını takacak kadar bir alan var oraya hareketli bir askı aparatı alıp takarsan 32inç,lik tv android olur aparatı aşağıya doğru eğim vereceksin o zaman istediğin olur ama kendin yapamassan mutlaka bu işten anlayan birini bulup yaptırkolay gelsin.

Son düzenleme:
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri