Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Netflix Şifre Paylaşımı Engelini Aşmak ByPass

rifatozkan

Meraklı
Meraklı
Merhabalar arkadaşlar biliyorsunuz netflix artık şifre paylaşımına izin vermiyor ve farklı bir ip üzerinden giriş yapıldığında cihazı haneye ekleme istiyor.
Size netflix şifre paylaşım sorununu nasıl ücretsiz olarak aşacağınızı anlatacağım.

Öncelikle https://nordaccount.com/signup üzerinden bir hesap açmanız gerekiyor.
Bu işlem ücretsizdir :) ücretli vpn isteyen olursa uygun fiyatlı ulaşabilir.

Şimdi hesap açılışını yaptık.
Hesabımıza giriş yapıyoruz.
Ardından sol bölümden downloads tıklıyoruz.
İlk kurulum yapacağımız cihaz bizim serverimiz olucak diğer cihazlar bu cihazın ip adresi üzerinden yönlenicek.
Merak etmeyin hız sorunu vs olmuyor.

1692426240986.png

Şimdi windows için download app diyoruz ve uygulamayı indiriyoruz.
Ardından uygulamayı kurup giriş yapıyoruz.

1692426341194.png

Daha sonra nordvpn uygulamasını açıyoruz ve mesh özelliğini on diyerek aktif ediyoruz burada bize bir id ataması yapıyor.
Örnek benim ana makine : smyarton-alps.nord bunu unutmatmayın artık mesh sistemi kuruldu şimdi diğer cihazları bunun üzerinden tünelleme yapacağız.
Bunu ben google tv de yapacağım nordvpn uygulaması olan her cihaz da bu olur apple android windows linux vb.

Google play marketten nordvpn uygulamasını indirin ve giriş yapın hesabınızla.
Giriş yaptıktan sonra meshnet özelliğimizi turn off diyoruz devices kısmından cihazlarımızı görebiliriz biz ana cihazımız üzerinden yönlendirme yapacağız.

IMG-20230819-WA0001.jpg

Şimdi router traffic diyoruz.
Ana cihazımız aktif olarak görünecektir yönlendirme kapalıysa aktif ediyoruz.

IMG-20230819-WA0006.jpg

Aktif ediyoruz artık netflix şifrenizi paylaşma da herhangi bir engele takılmazsınız fakat her cihaz için aynı işlemi yapmanız ve server olarak kullandığınız cihazı her zaman açık tutmanız gerekiyor.

Burada bir vps alarak da bu işlemi yapabilirsiniz benim evde herzaman açık bir serverim olduğu için ben onu kullandım.

IMG-20230819-WA0008.jpg

Aynı işlem ile temelde iptv vs gibi tek ip isteyen hizmetleri de kullanabilirsiniz.

Ekli dosyalar

• 1692426137362.png
    1692426137362.png
    78 KB · Görüntüleme: 16
Merhabalar arkadaşlar biliyorsunuz netflix artık şifre paylaşımına izin vermiyor ve farklı bir ip üzerinden giriş yapıldığında cihazı haneye ekleme istiyor.
Size netflix şifre paylaşım sorununu nasıl ücretsiz olarak aşacağınızı anlatacağım.

Öncelikle https://nordaccount.com/signup üzerinden bir hesap açmanız gerekiyor.
Bu işlem ücretsizdir :) ücretli vpn isteyen olursa uygun fiyatlı ulaşabilir.

Şimdi hesap açılışını yaptık.
Hesabımıza giriş yapıyoruz.
Ardından sol bölümden downloads tıklıyoruz.
İlk kurulum yapacağımız cihaz bizim serverimiz olucak diğer cihazlar bu cihazın ip adresi üzerinden yönlenicek.
Merak etmeyin hız sorunu vs olmuyor.

Ekli dosyayı görüntüle 6555

Şimdi windows için download app diyoruz ve uygulamayı indiriyoruz.
Ardından uygulamayı kurup giriş yapıyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 6556

Daha sonra nordvpn uygulamasını açıyoruz ve mesh özelliğini on diyerek aktif ediyoruz burada bize bir id ataması yapıyor.
Örnek benim ana makine : smyarton-alps.nord bunu unutmatmayın artık mesh sistemi kuruldu şimdi diğer cihazları bunun üzerinden tünelleme yapacağız.
Bunu ben google tv de yapacağım nordvpn uygulaması olan her cihaz da bu olur apple android windows linux vb.

Google play marketten nordvpn uygulamasını indirin ve giriş yapın hesabınızla.
Giriş yaptıktan sonra meshnet özelliğimizi turn off diyoruz devices kısmından cihazlarımızı görebiliriz biz ana cihazımız üzerinden yönlendirme yapacağız.

Ekli dosyayı görüntüle 6557

Şimdi router traffic diyoruz.
Ana cihazımız aktif olarak görünecektir yönlendirme kapalıysa aktif ediyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 6558

Aktif ediyoruz artık netflix şifrenizi paylaşma da herhangi bir engele takılmazsınız fakat her cihaz için aynı işlemi yapmanız ve server olarak kullandığınız cihazı her zaman açık tutmanız gerekiyor.

Burada bir vps alarak da bu işlemi yapabilirsiniz benim evde herzaman açık bir serverim olduğu için ben onu kullandım.

Ekli dosyayı görüntüle 6559

Aynı işlem ile temelde iptv vs gibi tek ip isteyen hizmetleri de kullanabilirsiniz.
KRAL YAPUICAM İNŞALLAH OLUR

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri