Adem abi senden aldığım bilgiler ve araştırmalar sonucu bu modeli aldım. Bu konuda ki izlenimlerimi belirtmek isterim. TV next yetkili satıcısından satın aldım. Araba ile eve giderken servis aradı bugün müsaitseniz takalım dedi. Servis konusu sizinde belirttiğiniz gibi vatandaş rıza ama gelen kişiler iyi niyetliydi. Servis konusunda hiç bir yeri aramadım satın aldığım kişi yardımcı oldu bu noktada şanslıydım. masa üstü kurulum ücretsiz, duvara montaja 150tl ücret ödedim. (almadan önce bilgi verdiler) servis kurulum yaptı ayarları gösterdi lcd panel testi yapacak bir kapasite serviste yoktu. Kendim tüm testleri yaptım. ölü piksel çıkmadı. siyah ve beyaz renklerde gayet iyiydi. ışık yayılımı homojen olması sevindirdi. Siyah renk konusunda başarılı ama Qled, mini led tv değil sonuçta. parlaklık iyi olduğunu belirtebilirim tatmin edecek düzeyde. karşıdan izlerken gayet başarılı yan açılardan belirli dereceden sonra renklerde hafif solma var ama herkesin anlayabileceği bir durum değil. Burada marka önemli değil evin oturma düzeni sürekli yan açı olacak ise İPS panellere yönelerek tv alınmalı bende o anlamda sorun yoktu. Tv android olarak akıcı ve hızlı olduğunu belirtebilirim bu konuda şimdilik stabil çalışıyor. Adem abinin tavsiyesine uyarak voltaj regülatör aldım bu şekilde çalıştırıyorum. Örnek resimler koyuyorum. Elimden geldiğince kafasında soru işareti olanlara yardımcı olabilirim.
olabiliri
olabiliri