Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

ONVO 43250 ALDIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan glpcnblt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

glpcnblt

Yeni Üye
Yeni Üye
Arkadaşlar herkese iyi forumlar aranızda yeniyim,Trendyoldan bu modeli aldım yakında elime ulaşacak TV hakkında bilgisi olan varmı?Nasıldır,kurulumu kendim yapsam sıkıntı olur mu?

(çok kullanmayacağım sadece akşamları film,youtube için aldım)

Benim Fenoti 43250'nin hemen hemen aynısı. Ben servisle benim boş günlerim uyuşmadı diye kesintisiz video kaydıyla kendim açmıştım. Servis kurulumu yaptırırsanız elbette daha iyi olur. Yeni üretim ürünse TP.SK516 eski üretim ürünse TP.SK506 anakart ile gelir muhtemelen.

Çok yorulmayacak bir TV kendisi, biraz nazlıdır. TV izletir, YouTube izletir, Exxen de izletir. Netflix'i hiç bilmiyorum yabancısı olduğum bir konu, kendi üstündeki uygulama ile kullanılıyor diyorlar.

Anladığım kadarıyla basit kullanacaksınız. Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın. Olumlu olumsuz geri dönüşlerinizi esirgemeyin.

Sanırım servis kurulumunda +1 yıl garanti veriyorlardı değişmediyse. Ayrıca 3 aylık bein connct üyeliği de olması lazım (maçlar falan yok tabi)

Beklenti yüksek tutulmazsa sorun yok, TV iyi ancak işletim sisteminin lisans konusu için aynı fikirde değilim. Eliniz rahatladığında bir android stick alırsanız kral olur.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri