Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

ONVO OV65F950 ALDIM

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Sinyal kalitesi 90-100 arası resim kalitesiyle biraz oynadım çok bi fark olmadı video ve resim paylaşacağım şuan çalışıyorum kısa bir süre içinde ekleyeceğim.
Dijital sistem olan LNB Sinyal kalitesi görüntü kalitesini etkilemez :)
Yani şu anlamda, Sinyal seviye kalite %60 ken az iyi, %70 ken iyi &80 iken çok iyi gösteriyor diye bir şey burada olmaz. Sinyal seviye ve kalite iyi ise data aktarımı ve okuma o nederece iyi yapılıp çözümleme erken olur, ekranda karelenme ve görüntüde çatlama olmaz veya olur o duruma göre. Ancak netliği etkilemez.
O nedenle hangi kanalda nasıl bir hoşnutsuzluk var ise sorunu doğru tespit edip kaynağına bakalım istersen :ok

Adem abi marketlerdeki uygulama konusunda 65f950 mi ov65500 mü?
APK dosyasını webos'a yükleyebilir miyiz.
Siz uygulama konusunda hangi modeli önerirsiniz?

Dijital sistem olan LNB Sinyal kalitesi görüntü kalitesini etkilemez :)
Yani şu anlamda, Sinyal seviye kalite %60 ken az iyi, %70 ken iyi &80 iken çok iyi gösteriyor diye bir şey burada olmaz. Sinyal seviye ve kalite iyi ise data aktarımı ve okuma o nederece iyi yapılıp çözümleme erken olur, ekranda karelenme ve görüntüde çatlama olmaz veya olur o duruma göre. Ancak netliği etkilemez.
O nedenle hangi kanalda nasıl bir hoşnutsuzluk var ise sorunu doğru tespit edip kaynağına bakalım istersen :ok

Kısa bir bilgi vereyim.
Buradaki akıl kavramı Türkçe sesli komuta atıftır.

Webos olanlarda air mouse özellikli kumanda olur bunlarda olmaz.
Abi ov65500 ün kumandasını satın alsam 65f950de Air mouse aktif olur mu

Hayırlı olsun. Bu cihazda Timeshift var mı acaba? Ümitsiz olarak hala soruyorum bu soruyu :D

Arkadaşlar; 65f950’nin yan açı performansını bir çok videoda denedim 1 -1,5 metre mesafe ile iki yandan da baktım örneğim kırmızı yandan bakınca pembe değil yüne kırmızı ama karşıdan bakıldığı gibi de değil.ama kimseyi yanlış yönlendirmek istemem bir mağazaya gidip yakından görmenizi tavsiye ederim.video çektim ama burada nasıl paylaşacağımı bilmiyorum.şimdilik resim ekliyorum

Ekli dosyalar

• 56D3DFB1-C480-400E-8B17-2A706D344CF5.jpeg
    56D3DFB1-C480-400E-8B17-2A706D344CF5.jpeg
    64.8 KB · Görüntüleme: 38
  • 4FBD5E92-A616-4FC0-B16E-2B31B3947855.jpeg
    4FBD5E92-A616-4FC0-B16E-2B31B3947855.jpeg
    95.2 KB · Görüntüleme: 36
Hayırlı olsun. Bu cihazda Timeshift var mı acaba? Ümitsiz olarak hala soruyorum bu soruyu :D
Timeshift özelliği varmı biliyorum o kadar kurcalayamadım klavuzu ayrıntılı değil. ama android olduğu için uygulama mağazasında o özelliklerde uygulama olabilir

Aklıma gelmişken, Onvo 65F950 için yan açı performansından hep farklı yaklaşımlar oldu.

Sizin görüşünüz nedir bu panelin yan açı performansı ile ilgili :alala
Adem abi merhaba bu konularda acemiyim şimdiden bi kusur olursa affola onvo 65f950 yan açı performansı için video çekip YouTube ekledim burada nasıl paylaşılır bilemedim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Adem abi merhaba bu konularda acemiyim şimdiden bi kusur olursa affola onvo 65f950 yan açı performansı için video çekip YouTube ekledim burada nasıl paylaşılır bilemedim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
hayırlı olsun tv niz bende aynısından aldım ama daha teslim almadım tv yi karasal yayın açıkken de video paylaşabilme imkanınız var mı acaba ?

hayırlı olsun tv niz bende aynısından aldım ama daha teslim almadım tv yi karasal yayın açıkken de video paylaşabilme imkanınız var mı acaba ?
Şuan için bi problem kalmadı güncelleme yapınca ve resim ayarı yapınca düzeldi.yine de video paylaşabilirim

Şuan için bi problem kalmadı güncelleme yapınca ve resim ayarı yapınca düzeldi.yine de video paylaşabilirim
düzelmesine sevindim bende annemler için aldım genelde karasal yayın izlemek için kullanacaklar yorumlarda da karasal yayınlarda görüntü berbat diye okuyunca teslim almadan iptal mi etsem acaba diye düşünmeye başlamıştım.

Merhaba arkadaşlar onvo marka 65f950 satın aldım dün gelip kurulumunu yaptılar bu cihazı almadan önce tcl55c635 cihazını almayı düşünüyordum fakat ekonomik sebeplerden bu cihazı aldım fazla inceleme şansım olmadı ama ilk izlenim şöyle ölü piksel bulutlanma ışık sızması vs yok yan açılardan gayet iyi sistem gayet seri ve akıcı kanal geçişleri çok iyi sesle kontrol iyi sesi güzel 50 inç olanı mağazada denemiştim çok kötüydü bu iyi karasal yayınların görüntüsü berbat, filml görüntüsü fena değil.
Forumda görmüştüm beyazlar beyaz bi problem yok sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz
Bu konu altında bilgi alışverişi yapabiliriz
Güle güle kullanın. Güzel bir tercih yapmışsınız.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri