Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

ONVO OV65F950 GÖRÜNTÜ AYARLARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakaneli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

hakaneli

Meraklı
Meraklı
Herkese iyi geceler. Bugün yeni televizyonumla bazı testler yaptım ve her görüntü ayarında kameramın yavaş çekim moduyla videolar çekip detayları gözlemledim. Eklediğim fotograflarda sizlerde sonuçları görebilir ve kendinizce denemeler yapabilirsiniz.
1. Keskinlik 10 ve üzeri olduğunda panellerdeki dikey sıralanan pikseller arasına siyah tonlar girmeye başlıyor ve görüntünün beyaz başarısının düşmesine sebep olurken öbür taraftan istemeyen bir şekilde detay kayıpları ve testerelenme oluşuyor.

2. Aynı kanalın YouTube yayınında aynı ayarlarla yaptığım testlerde (keskinlik 13 NR modu açık) uydu yayınında yukarı aşağı yönlü titreyen alt yazılar YouTube yayınında yatay yönlü olarak titreyip duraksayarak ilerliyor. Yine beyaz performansını etkileyen keskinlik ve NR modu eksileri görülüyor. Kısmen azalsada. YouTube da renkler daha canlı ama detaylar kötü seviyede.

3. Yine aynı kanalın uydu yayınında keskinlik 3-5 seviyesinde NR modlar kapalı iken dikey pikseller arasına çizgi şeklinde siyah tonlar olmadığı için bütünlük kazanan beyaz ve diğer renkler daha doğal ve daha parlak görünüyor. Yayınlar 1080p test edildi.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-05-18-01-44-17-846_com.miui.videoplayer.jpg
    Screenshot_2023-05-18-01-44-17-846_com.miui.videoplayer.jpg
    30.4 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_2023-05-18-01-44-27-431_com.miui.videoplayer.jpg
    Screenshot_2023-05-18-01-44-27-431_com.miui.videoplayer.jpg
    35.2 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_2023-05-18-01-44-40-153_com.miui.videoplayer.jpg
    Screenshot_2023-05-18-01-44-40-153_com.miui.videoplayer.jpg
    30.6 KB · Görüntüleme: 22
genel olarak tavsiye eder misiniz yan açı performansı olsun yansıma konusunda olsun futbol maçı izlerken olsun? yorumunuzu merakla bekliyorm

genel olarak tavsiye eder misiniz yan açı performansı olsun yansıma konusunda olsun futbol maçı izlerken olsun? yorumunuzu merakla bekliyorm
Evet bu fiyata böyle esnek ve hızlı bir işletim sistemi tatminkar panelle birleşmiş. 11-12 bin civarında 65" TV aldığımızı unutmadan. Yapacağınız en mantıklı alışveriş olur. Ben LG QantumDot 120hz panelli bir TV'den geçtim ve pişmanlık duymuyorum. Daha iyilerininde eksikleri olduğunu unutmayın. İnsanın sürekli dahasına heves etmesi normal. 50 bin liraya TV alıp acaba ışıkmı sızacak yok ekran yanığımı olacak diye dertlenen dünya kadar insan var. Ucuz ve gayet tatmin edici. Sıkıntı yok. Keşke dediğim tek şey ekrana pencere ışıkları yansıyor gün içinde ama markası ünlü ürünlerde bunlardan o konuda çok farklı değil.

Artı olarak ünlü markalara ödediğiniz her kuruş görüntü kalitesinde artış olarak size dönmüyor. Distribütöre harçlık veriyorsunuz. Ek vergiler ödüyorsunuz. Müşteri alışkanlıklarının ve rağbetinin bedelini ödüyorsunuz ve sonunda biraz görüntü kalitesini satın alıyorsunuz.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri