Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Philips Mağdurları İmza Kampanyası

Adem Helvacı

Everybody Lies
Yönetici
Administrator
Kıymetli Dostlar;

Yıllardır süren TP Vision, Philis, Televizyon servis, yedek parça ve hizmet kalite sorunları mücadelemde 15 Mayıs sonrası Ticaret Bakanlığına iletmek, Hukuki anlamda suç duyurusunda bulunmak ve TPV nin kullandığı, Yönetmelikteki açık kapıların kapatılması ve gerekli düzenlemelerin yapılması adına kurmayı planladığımız baskı için hepinizin desteklerine ihtiyacımız var.

Bu ülkede Türkiye Cumhuriyeti Yasa ve Yönetmelikleri geçerlidir. Yargıtayın Ölü Pixel ile ilgili 2013/1750 sayılı emsal kararı olmasına ve ''1 adet dahi olsa ölü pixel var ise o mal ayıplıdır, tüketici değişim istiyorsa değişir'' demesi karşısında TPV Philips markasının bunu uygulamama lüksü YOKTUR!

Bu durumda Ölü pixel ile satılan televizyonu istemeyen tüketiciyi Hukuk sistemine zorlayıp 6 ay oyalamak yerine ölü pixelli televizyonlarını DERHAL değiştirmelidir.

Bu ülke İnsanının Avrupalı, Amerikalı, Suudi Arabistanlı tüketicilerden altta kalır hiçbir yanı yoktur, aksine daha iyisine layık ŞEREFLİ bir MİLLETTİR. Dolayısı ile ışık sızan, bulutlanma yüzünden seyretmenin mümkün olmadığı veya ölü pixel ile satılmış televizyonları kullanmayı bu Millete dayatamazlar.

Türk tüketicisi dilenci değildir. O nedenle başkasının 3-5 yıl kullandıktan sonra hurdaya ayırdığı televizyonlardan toplanan ÇIKMA yedek parçalar ile hizmet almak ve çıkma parçaya sıfır parası ödemek zorunda değildir.

Yetkili servis dayatmalarına, kötü hizmete, çıkma yedek parçaya, ölü pixelli, ışık sızmalı veya bulutlanmalı televizyonları kullanmaya karşı çıkıyorsan, PHILIPS kullanıcısı olmasan dahi PHILIPS kullanan dostlarımıza destek olmaya var mısın?

O halde aşağıdaki kampanyaya bir imzan yeterli :ok

İmzalayan arkadaşlar! e-posta adresinize gelecek olan maile onay vermeyi unutmayınız :ok

Kıymetli Dostlar;

Yıllardır süren TP Vision, Philis, Televizyon servis, yedek parça ve hizmet kalite sorunları mücadelemde 15 Mayıs sonrası Ticaret Bakanlığına iletmek, Hukuki anlamda suç duyurusunda bulunmak ve TPV nin kullandığı, Yönetmelikteki açık kapıların kapatılması ve gerekli düzenlemelerin yapılması adına kurmayı planladığımız baskı için hepinizin desteklerine ihtiyacımız var.

Bu ülkede Türkiye Cumhuriyeti Yasa ve Yönetmelikleri geçerlidir. Yargıtayın Ölü Pixel ile ilgili 2013/1750 sayılı emsal kararı olmasına ve ''1 adet dahi olsa ölü pixel var ise o mal ayıplıdır, tüketici değişim istiyorsa değişir'' demesi karşısında TPV Philips markasının bunu uygulamama lüksü YOKTUR!

Bu durumda Ölü pixel ile satılan televizyonu istemeyen tüketiciyi Hukuk sistemine zorlayıp 6 ay oyalamak yerine ölü pixelli televizyonlarını DERHAL değiştirmelidir.

Bu ülke İnsanının Avrupalı, Amerikalı, Suudi Arabistanlı tüketicilerden altta kalır hiçbir yanı yoktur, aksine daha iyisine layık ŞEREFLİ bir MİLLETTİR. Dolayısı ile ışık sızan, bulutlanma yüzünden seyretmenin mümkün olmadığı veya ölü pixel ile satılmış televizyonları kullanmayı bu Millete dayatamazlar.

Türk tüketicisi dilenci değildir. O nedenle başkasının 3-5 yıl kullandıktan sonra hurdaya ayırdığı televizyonlardan toplanan ÇIKMA yedek parçalar ile hizmet almak ve çıkma parçaya sıfır parası ödemek zorunda değildir.

Yetkili servis dayatmalarına, kötü hizmete, çıkma yedek parçaya, ölü pixelli, ışık sızmalı veya bulutlanmalı televizyonları kullanmaya karşı çıkıyorsan, PHILIPS kullanıcısı olmasan dahi PHILIPS kullanan dostlarımıza destek olmaya var mısın?

İnşallah bir sonuç alırız hocam

İnşallah bir sonuç alırız hocam
Temennimiz o yönde olsa da yıllara dayanan tecrübelerimle belirtmek isterim ki insanımız bu konularda çok duyarsız :)

O kadar çok sorun yaşayan insan tanıdım ve gördüm ki kendi sorunu çözüldükten sonra bir daha ortalarda görünmeyen :D

Umarım ben utanan taraf olurum :ok

Temennimiz o yönde olsa da yıllara dayanan tecrübelerimle belirtmek isterim ki insanımız bu konularda çok duyarsız :)

O kadar çok sorun yaşayan insan tanıdım ve gördüm ki kendi sorunu çözüldükten sonra bir daha ortalarda görünmeyen :D

Umarım ben utanan taraf olurum :ok
Forumdaki arkadaşların böyle olmadığına eminim hocam herkesin imzalayacağını düşünüyorum

Gördüm hocam şu imzalama konusunda belli bir seviyeye ulaşırsak ve bu kampanyanın linkini onlara gönderilsek dikkatlerini çeker hocam. Bir kaç kişi aynı anda göndermesi dikkat çeker.
Amacımız dikkatlerini çekmeyi başarmak. Bakalım bir sonuç alabilecekmiyiz göreceğiz.
Bu Change.org bir yapırımı olmasa da beli oranda sosyal baskı uygulama şansı tanıyor ve sesimizi bu firma duymasa dahi Devlet'e müracaat ederken yine elimizi güçlendiriyor.

Amacımız dikkatlerini çekmeyi başarmak. Bakalım bir sonuç alabilecekmiyiz göreceğiz.
Bu Change.org bir yapırımı olmasa da beli oranda sosyal baskı uygulama şansı tanıyor ve sesimizi bu firma duymasa dahi Devlet'e müracaat ederken yine elimizi güçlendiriyor.
Umarım alırız hocam artık bu duruma bir son vermek gerek. Devlete de firmayada toplu e-posta göndermemiz gerekiyor bence hocam atılacak e-postayı ve yapılması gereken başvuruları detaylı bir şekilde anlatırsak yine destekçi arkadaşlar bizlere yardımcı olacaktır.

Ve bütün bunların sonun 8807 leri gönül rahatlığı ile tavsiye edeceğiz :)

Kıymetli Dostlar;

İmzalayan arkadaşlar! e-posta adresinize gelecek olan maile onay vermeyi unutmayınız :ok
Adem hocam hata veriyor bende link,e gitmiyor

Kötü ağ geçidi Hata kodu 502​

Daha fazla bilgi için cloudflare.com'u ziyaret edin .
2023-04-07 22:10:00 UTC

ikinci defa girişimde hata düzeldi
Ülkemizde tüketici haklarına saygı duyulmasını istiyorum mağdur olmayalım haklı olalım.
iHMyigjQczEkoOQ-48x48-noPad.jpg

osman keskin 10 dakika önce imzaladı

Hocam hayatımda hiçbir change.org oluşumuna destek vermedim. Sebebini sanıyorum Banu Avar anlatmıştı (yanlış hatırlıyor olabilirim) bu site Amerikada zengin birileri tarafından fonlarak dünyada insanların sinir uçlarını öğrenip onlara göre politika belirlemelerine yardımcı olmakmış. Çokta mantıklı geldi bu teori bana. Okadar çok şeye tepkiliyimki siteden çıkmamam lazım.

Gelelim konunun diğer tarafına davanızda sonuna kadar haklısınız da bu site cidden kamu baskısı oluşturur mu? Bana şikayetvar gibi misyonsuz bir site geliyor ama tüm bunlara rağmen illaki destek dersen yine imzalarım hocam :)

Önce bana yazılan mesajı gördüm, sonra yazıyı okudum. Yazıyı okumadan da "Atarım niye atmayayım?" dedim ve imzaladım. Adem abi bir şeye imza at diyorsa, atılır. Şu ülkede kanunların varlığını hiçe sayan ve "Zaten kimsenin umurunda değil, unuturlar yeeaaa" tayfa yüzünden ne oluyorsa olmuyor mu?

Bir şikayetimiz varsa sonuna kadar arkasında olacağız, pes etmeden savaş vereceğiz ki hata yapmaktan korksunlar. Onlar büyük bir firma değil, bizler onlardan kat kat büyük tüketici topluluğuyuz. Nasıl ki halk olmadan milletvekilleri olmaz, biz olmadan da firmalar var olamaz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri