Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Klima Rota Klima Yönetim Kurulu Başkanı ile Görüştüm

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Adem Helvacı

Everybody Lies
Yönetici
Administrator
Rota klima Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Umut Çinici ve Ege Marmara satış sorumlusu Harun Bey ile bugün bir görüşme gerçekleştirdim.
Midea üretimi olan Rota klimaların da sahada daha aktif yer alabilmesi, gerekli incelemelerin tarafımdan yapılması, tespitlerimin geri bildirimlerine istinaden yapılabileceklerin değerlendirilmesi ve en önemlisi satış sonrası hizmet anlayışlarına dair oldukça keyifli bir görüşme gerçekleştirdik.

Açık ve net şekilde kendilerine, mevcut ülke ekonomik koşulları çerçevesinde nasıl ki Midea Gree gibi ürünleri alamayanlara alternatif Sigma Airfel önermek durumunda kalıyorsak, kendilerinin de bu önerilecek ürünler içerisinde yer alabileceğini ancak BİZİM (Evet dostlar sizlerden bahsettim yani bilinçli tüketici kitlesinin) üründen ziyade satış sonrası kısmına çok önem verdiğimizi belirttim ayrıca NİSAN AYI BOYUNCA geçerli olabilecek bir kampanya da talep ettim kendilerinden. Hatta bu konuşma sırf aramızda kalmış olmasın diye Linkedin de yazdığım yazının sonuna bunu da ekledim, kendisi de orada yazılı şekilde cevap verdi yani Nisan ayı için kampanya yaptırtmaya çalıştığım markalar 3 oldu diyebilirim :)

Rota Klima İncelemeleri Çok Yakında.webp

Hadi hayırlısı abi altarnatif ürün piyasayı dengeler.
Klima verim tüketim ve rakam olarak bizi tatmin etmeli önerip önermeyecegimizi bunlar belirler. 🙏

Hadi hayırlısı abi altarnatif ürün piyasayı dengeler.
Klima verim tüketim ve rakam olarak bizi tatmin etmeli önerip önermeyecegimizi bunlar belirler. 🙏
Her zaman olduğu gibi OBJEKTİF şekilde biz ne görüyorsak onu paylaşıp takdiri de son kullanıcıya bırakacağız.
Öyle gösterilmeye çalışılıyor olsa da bizim misyonumuzu anlamayan herkes bir gün bunun zannettikleri gibi reklam çalışmaları değil, piyasa dengelerinin sağlanması, sektörün sorunlarının da görülebilmesi, rekabetğin artması, sahaya girmeye çalışan markalara da alan açılabilmesi, tüketicilerin daha çok ürüne ve alternatife sahip olması için yapılan özverili çalışmalar olduğunu, burada sizlerle birlikte sektörün geleceğini şekillendirdiğimizi ama kimsenin farketmediğini er veya geç anlayacaklar :ok

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri