Merhaba
1 haftadan sonra sahibinden.com hesabıma girmek için yola çıkmışken
bu mesaj ile karşılaştım.
Bu kadar yoğun bilgi istemi, dolandırıcıların kaybolmasını sağlayacak mı?
Çelik kapıda şu kadar önlem vardır derler, satıcıya sorarım çilingir gelip açabiliyor mu? evet dese ayrı problem, hayır dese ayrı problem
Bu kadar bilgiyi özellikle, kimlik kopyası üzerinden ilerlemesi beni hesabı aktifleştirmeyi ertelemeyi düşündürdü.
İlk site açıldığından beri olumsuz görüş bildirilmemiş hesabım için gereksiz bilgi paylaşımı olduğunu düşünüyorum. Bakalım sistemin içine ne zaman girerim.
1 haftadan sonra sahibinden.com hesabıma girmek için yola çıkmışken
Hesabınız, sizi ve hesabınızda yer alan bilgileri korumak için geçici olarak durdurulmuştur.
Hesabınızın size ait olduğunu resmi kimlik belgelerinizden biri ile doğrulayarak hesabınızı aktifleştirebilirsiniz.
Doğrulama işlemi esnasında kamera kullanımına ihtiyacınız olacağından işleme mobil uygulamamızdan devam etmeniz size kolaylık sağlayacaktır.
bu mesaj ile karşılaştım.
Bu kadar yoğun bilgi istemi, dolandırıcıların kaybolmasını sağlayacak mı?
Çelik kapıda şu kadar önlem vardır derler, satıcıya sorarım çilingir gelip açabiliyor mu? evet dese ayrı problem, hayır dese ayrı problem
Bu kadar bilgiyi özellikle, kimlik kopyası üzerinden ilerlemesi beni hesabı aktifleştirmeyi ertelemeyi düşündürdü.
İlk site açıldığından beri olumsuz görüş bildirilmemiş hesabım için gereksiz bilgi paylaşımı olduğunu düşünüyorum. Bakalım sistemin içine ne zaman girerim.