Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Samsung 55Q80B alındı, bir sorun var tavsiye!

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Yusuf ÇAYIR

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar,
İnceleriz forum sayesinde Samsung 55Q80B televizyonu Media Market ten güzel bir indirim ile satin aldım. Tv yi perşembe teslim aldim, cuma servis gelip kurdu ve bütün yapılması gerekenleri benim isteğim dogrultusunda (ölü piksel, panel saat kontrolü ve ışık sızması gibi) kontrollerini yaptı, şükür bir sorun yoktu. Ancak televizyonun sol alt kenar çerçevesinde toplu iğne başı kadar bir iz (tırnak takılıyor) var. Servis görevlisi arkadaş abi istersen değişim yazayim dedi ve o sekilde form duzenlendi.
Televizyonun bütün ekran jeletinleri, kaplamaları, kenar bantlari yanimda açıldı.Televizyonda başka bir sorunda yok, görüntü kalitesi bizim için çok iyi hele sesi harika diyebilirim.
Simdi arkadaşlar ben bu televizyondan işkillenmemmi lazım yoksa servis gorevlisi arkadaşin dedigi bir miktar para teklif ederlerse abi geri verme dedi, bunu mu yapayım, yoksa değişim veya iademi edeyim kararsiz kaldım.
Önerilerinizi bekliyorum.

Düzgün bir panel, homojen bir difüzör katman gelmişse ben sizin yerinizde olsam makul ölçüde bir indirim teklifini kabul eder ve yoluma bakardım ancak takdir elbette ki sizindir.

Servis görevlisinin incelemesinde bende çok detaylı baktım. Nokta olan yeri gördüğümüzde didik didik inceledik başka bir yerinde darbe varmı diye, başka sorun yoktu.
Adem bey makul indirim nedir acaba? bu televizyon 24-27 bandında, samsung ne teklif ederse kabul edeyim, fikrinizi alabilirmiyim.

Servis görevlisinin incelemesinde bende çok detaylı baktım. Nokta olan yeri gördüğümüzde didik didik inceledik başka bir yerinde darbe varmı diye, başka sorun yoktu.
Adem bey makul indirim nedir acaba? bu televizyon 24-27 bandında, samsung ne teklif ederse kabul edeyim, fikrinizi alabilirmiyim.
O kısmına ben bir şey diyemem. Firma bunu kusur olarak kabul etmeyebilir veya kabul edip indirim teklif etmeyebilir ''Tamam değiştirelim'' de diyebilir, gelecek olan tv ile ilgili kimse nasıl çıkacaının garantisini veremez.

Yani muhtemelen lojistik maliyetleri, paketleme süreci, iş gücü kaybı, zaman kaybı, imaj kaybı gibi kriterler çerçevesinde bir belirleme yapıyorlardır.

Bulutlanma sorunu yaşıyor musunuz? Ben daha geçen hafta 55Q70B aldım Vatan Bilgisayardan. Ama daha ilk haftada özellikle Netflix izlerken ve gece sahnelerinde bulutlanma sorunu yaşıyorum. Eğer Samsung iade etmeyi kabul etmeyip, alternatif olarak üstüne para ödeyerek 55Q80B teklif ederse kabul edeyim mi? Bulutlanma sorunu canımı çok sıktı, 1 haftadır canım sıkkın.

Bulutlanma sorunu yaşıyor musunuz? Ben daha geçen hafta 55Q70B aldım Vatan Bilgisayardan. Ama daha ilk haftada özellikle Netflix izlerken ve gece sahnelerinde bulutlanma sorunu yaşıyorum. Eğer Samsung iade etmeyi kabul etmeyip, alternatif olarak üstüne para ödeyerek 55Q80B teklif ederse kabul edeyim mi? Bulutlanma sorunu canımı çok sıktı, 1 haftadır canım sıkkın.
Gama özelliği var mı? Eğer var ise onu Orta veya Yüksek yapın. Benim TV'de bulutlu gösteriyordu. Suçlu o çıktı. Fakat benimkisi Grundig.

O nedir? Ayarlardan mı yapılıyor, kusura bakmayın TV'ler hakkında fazla bilgim de yok.
Menüye basın. Görüntüyü seçin. Oradaki seçeneklerde olabilir. Veya gelişmiş ayarlar içinde de olabilir. Veya Samsung'ta böyle bir seçenek te olmayabilir.

Evet varmış Gama özelliği. Dediğin gibi yükselttim ama sorun hala devam ediyor. Yeni bir başlık açtım. Q80 serilerinde bulutlanma olmama gibi bir durum var mı?

Hayır bulutlanma sorunu yok.

Samsung firması geri dönüş yaptı. Onarım+5.600 TL teklif ettiler. Teklif edilen indirim oranını kabul ettim ve televizyonu elletmek istemediğimden, onarım istemediğimi değişecek olan parçanın yenisinin bana teslim edilmesini istedim ve kabul edildi.
Tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri