Samsung 58tu7000 58 inç TV kullanıcısıyım. Cihazı 2020.12. Ayda Vatan Bilgisayar dan aldım. 1 ay içerisinde arıza yaptı. Panel arızası denildi güncelleme yapıldı. Sorun devam ederse tekrar arayın denildi ve 6 ay sonra aynı arızayı kapanıp açılma sorunu verdi. Panel arızası denildi bu sefer panel değişti arıza giderildi aynı arıza tekrar 1.5 yıl sonra tekrar verdi ve bu sefer pixel patlaması ölü piksel ekranda yatay çizgi ve kapanıp açılma sorunu vardı. Samsung'a la iletişime geçtim fakat garantisi bitmiş ürünün diyerek başlarından savdılar. Bu arada cihazı Vatan Bilgisayar dan aldım ve Uzatılmış ek garanti yaptırdım. Garantim var hala devam ediyor. Vatan Bilgisayar la iletişime geçtim ve bizle işiniz yok bizim anlaşmalı sigorta şirketimizle görüşeceksiniz diyerek onlarda başından savdı. Gulf Sigorta şirketi ile iletişime geçmemi şöyledir be iletişime geçtim ve evime bir servis yönlendirdiler. Evime gelen Doğuş servis panel arızası olduğunu Samsung 58tu7000 58 inç TV'lerin hepsi bu şekilde günde 2 3 tane alıyoruz. Arızalı olarak kronik tamir etsek bile 5 6 ay sonra aynı sorunu yaşayacaksınız diyerek TV mi götürdüler. Aradan 1 hafta geçti ve bir SMS ile 2020. Yılında aldığın fatura bedelini bana iadeettiklerini ve Vatan Bilgisayar dan 5.999 TL alışveriş çeki tanımladıkları mesaj geldi. Yıl 2023 benim cihazımın şimdiki değeri 18.000 19.000 bin ve kabul etmedim. İtiraz ettim. Tüketici Hakları'na gittim. 2 3 gün sonra Vatan Bilgisayar 5.999 TL lik hediye çekimin iptal edildiği SMS si geldi. Ve bir SMS de TV min adresime teslim edildiği mesajı geldi. Fakat ne yazık ki ne evime gelen bir TV oldu ne bir arama ne bir bilgilendirme olmadı 2 aydır TV yok nerede bilmiyorum.
Adem hocam bir bilirkişi olarak engin bilgi ve tecrübelerinize dayanarak yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
“Ankara”
Adem hocam bir bilirkişi olarak engin bilgi ve tecrübelerinize dayanarak yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
“Ankara”