Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Samsung 60BU8000 Satın Alınmıştır

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

ulasimturk

Yeni Üye
Yeni Üye
@Adem Helvacı Hocam Selamlar,
2 gün önce sizi tanımıyordum, tesadüf inceleme videoları felan derken forumdaki yazılarınızı, panel teknolojilerinin arkasındaki detayları vs birçok detay okudum.
Sizin tecrübenize güvendim ve mağazaya gitmeden 60BU8000 aldım :) .Çünkü mağazalarda satış stratejisi gereği konfigürsasyonlar vs derken yönlendirilme ihtimalim yüksekti. Aklımda sony ya da sharp vardı ama sharp üretimden kalkmış gerçi yeniden sahalara dönmüş şeklinde videonuzuda dinledim. Sony ise eski dönemindeki gibi olmadıgını anladım. Sonuç olarak 3m mesafeden , film ve içerik seyretmek için uzun ömürlü sağlam bir televizyon ve güvenilir distributor olarak 55 üstü inçlerde bu modeli önerdiğinizi gördüm..Ben 16900e 12 Mart tarihli olarak satın aldım. Kurulum sonraı yorumlarımı paylaşacagım.

teşekkür ederim insanları karşılıksız aydınlattıgınız ve yardımcı oldugunuz için.

@Adem Helvacı Hocam Selamlar,
2 gün önce sizi tanımıyordum, tesadüf inceleme videoları felan derken forumdaki yazılarınızı, panel teknolojilerinin arkasındaki detayları vs birçok detay okudum.
Sizin tecrübenize güvendim ve mağazaya gitmeden 60BU8000 aldım :) .Çünkü mağazalarda satış stratejisi gereği konfigürsasyonlar vs derken yönlendirilme ihtimalim yüksekti. Aklımda sony ya da sharp vardı ama sharp üretimden kalkmış gerçi yeniden sahalara dönmüş şeklinde videonuzuda dinledim. Sony ise eski dönemindeki gibi olmadıgını anladım. Sonuç olarak 3m mesafeden , film ve içerik seyretmek için uzun ömürlü sağlam bir televizyon ve güvenilir distributor olarak 55 üstü inçlerde bu modeli önerdiğinizi gördüm..Ben 16900e 12 Mart tarihli olarak satın aldım. Kurulum sonraı yorumlarımı paylaşacagım.

teşekkür ederim insanları karşılıksız aydınlattıgınız ve yardımcı oldugunuz için.
Size bir itirafta bulunayım.

2000 li yılların başından beri forum dünyasının içerisindeyim, 20 senedir karşılık beklemeden saf ve doğru bilgi paylaşırım insanlara.
Tek amacım var o da tüketicilerin ürün güzellemeleri dinlemek yerine doğruları bilmelerini sağlamak. Arızaların abartılarak yüksek bedeller ödemesine engel olmak vs.

Şaşırdığım husus ise şu; bunca senedir zaten yapıyor olduğum bu gönüllülük esasına dayalı iş dahilinde ilk defa bu forumda çok yüksek oranda tüketici geri bildirimleri alıyorum ve yıllardır olması için mücadele ettiğimiz tüketici birliğini nasıl yaptık ve neyi farklı yaptık da sevgili @İlteriş Yılmaz @Tesla @Vesteloji ve destek veren diğer forum dostlarımız ile başardık ben de bilemiyorum ama nasıl olmuşsa olmuş, iyi ki olmuş diyorum :ok

Geri bildirimleriniz gerçekten bizler için çok kıymetli zira bu bilgiler sizlerden sonra ürün alışverişi yapacak olan tüketiciler için çok kıymetli.

Her zaman elimden geldiğince belirtiyorum, Burası hakikaten karanlık bir dünya ve biz tüketicilerin yolunu aydınlatacak tek ama tek etken yine biz tüketicilerin ta kendisiyiz.

Siz GERÇEK kullanıcıların geri bildirimleri sizden sonraki POTANSİYEL alıcıların karanlık olan yollarına ışık oluyor o nedenle İnceleyenler Kulübü kurmaya gerek gördük.

Sizinki ise artık bu olayın nirvanaya ulaşmış hali :D

Biz ürünü satın alan dostlara rica ederek geri dönmelerine dahi sevinirken siz daha biz söylemeden ve hatta ürün elinize dahi ulaşmadan bizleri bilgilendirmek için foruma gelmişsiniz bu ciddi bir motivasyon kaynağı bizler adına.

Tekrar tekrar teşekkürlerimi sunuyorum :ok

Hocam sony de benim anladığım beni bilen biliyor kısıtlıda olsa müşteri portföyüm var mantığı güdüyor ama yıllardır ssh sıkıntısı yaşatıyor müşterilerine bahtınıza cihaz iyi çıkarsa sorun yok ama sorun çıkarsa o zaman sıkıntı büyük Vestel ve Arçelik grubu dünya çapında satışlar yapan küresel firmalar ve Türk piyasa sında diğer markalar ın tutunması zorlaşıyor en basitinden Ariston Türk piyasasından çekildi sizin için hayırlı olsun

Hocam sony de benim anladığım beni bilen biliyor kısıtlıda olsa müşteri portföyüm var mantığı güdüyor ama yıllardır ssh sıkıntısı yaşatıyor müşterilerine bahtınıza cihaz iyi çıkarsa sorun yok ama sorun çıkarsa o zaman sıkıntı büyük Vestel ve Arçelik grubu dünya çapında satışlar yapan küresel firmalar ve Türk piyasa sında diğer markalar ın tutunması zorlaşıyor en basitinden Ariston Türk piyasasından çekildi sizin için hayırlı olsun

Usta bugün biz seninle dünyanın en iyi traktörünü yapalım.
Eğer bu traktörü satmayı planladığımız hedef kitle Afrika ülkeleri ise ve biz o ülkenin kültürel beklentilerine uygun bir pazar oluşturamıyorsak Afrika pazarından çekilmeye ve hatta batmaya mahkumuz demektir.

İngiliz piyasasına giriyorsan İngiliz kültürüne, Mısır pazarına giriyorsan Mısır kültürüne uygun satış sonrası organizasyonun olmak zorunda.

Bu adamlar yıllardır BİZ SONY MARKASIYIZ KARDEŞİM havasındalar. BİZ DE TÜRKÜZ KARDEŞİM dememiz gerekiyorken biz halen aşık modunda takılıyoruz markaya.

Yahu herfilerin il bazında servisleri yok ustacım, yetkili servislerinin gönlünü edersen servise gidiyorlar.
MH desen rezaletin önde gideni. Nesine para vereyim ben bu markanın?

Bana sony lg Samsung arasında tercih ne olur diye sorulsa lg yada Samsung derdim kötünün iyisi iyidir en azından

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri