@Adem Helvacı Hocam Selamlar,
2 gün önce sizi tanımıyordum, tesadüf inceleme videoları felan derken forumdaki yazılarınızı, panel teknolojilerinin arkasındaki detayları vs birçok detay okudum.
Sizin tecrübenize güvendim ve mağazaya gitmeden 60BU8000 aldım
.Çünkü mağazalarda satış stratejisi gereği konfigürsasyonlar vs derken yönlendirilme ihtimalim yüksekti. Aklımda sony ya da sharp vardı ama sharp üretimden kalkmış gerçi yeniden sahalara dönmüş şeklinde videonuzuda dinledim. Sony ise eski dönemindeki gibi olmadıgını anladım. Sonuç olarak 3m mesafeden , film ve içerik seyretmek için uzun ömürlü sağlam bir televizyon ve güvenilir distributor olarak 55 üstü inçlerde bu modeli önerdiğinizi gördüm..Ben 16900e 12 Mart tarihli olarak satın aldım. Kurulum sonraı yorumlarımı paylaşacagım.
teşekkür ederim insanları karşılıksız aydınlattıgınız ve yardımcı oldugunuz için.
2 gün önce sizi tanımıyordum, tesadüf inceleme videoları felan derken forumdaki yazılarınızı, panel teknolojilerinin arkasındaki detayları vs birçok detay okudum.
Sizin tecrübenize güvendim ve mağazaya gitmeden 60BU8000 aldım

teşekkür ederim insanları karşılıksız aydınlattıgınız ve yardımcı oldugunuz için.