Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Samsung Q80B almaz olaydim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan krm50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

krm50

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba samsung tv aldik başımıza gelmeyen kalmadı arkadaşlar gelen tvyi THY verdim misli değişim çıktı 2.urun geldi ondada büyük sarı leke çıktı 3.geldi bu üründe icerde sıkıntı yok fakat inadına yapar gibi paneli çizmişler laylonu üzerinden 7.8 yerine işlemiş 3.5cm neyse bunuda verdim hakem heyetine bekliyorum bakalım süreci tv yi bugün açtım ekran birbirine girmiş renkle çizgi çizgi kapattım atim düzelmedi servisi aradim fişi çek tak dedi düzeldi şimdi soruyorum bu tvye gelirken yada fabrikada l zarar vermişler baya çizmişler laylon üzerinden ekrani bundan dolayımi bole bi şey yaşamadım servis dediği program açık kalmıştır ondan böle yapmıştır dedi ilk tv 3 ay kaldı elimde ben bole bi şey yaşamadım ve saçmalık telefonlarımız bole oluyormuş açık kalınca:) panelde sıkıntı olduğu düşünüyorum fikrinizi alabilirsiniz samsung almayın bu arada iyi aksamlar Adem abi bu arada isterim olsun gmail olsun yazdım dönmedin abi görüşlerini bekliyorum bunlar beni çok yordu. Saygilar..

Ekli dosyalar

• IMG-20230505-WA0007.jpeg
    IMG-20230505-WA0007.jpeg
    45.1 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG-20230505-WA0009.jpeg
    IMG-20230505-WA0009.jpeg
    49.7 KB · Görüntüleme: 47
Valla geçmiş olsun, alın benden de o kadar. TV mi aldık, başımıza bela mı aldık bilemedim.

Valla geçmiş olsun, alın benden de o kadar. TV mi aldık, başımıza bela mı aldık bilemedim.
Iste dun ekran bole oldu geri duzeldide fişi çekip takınca aklıma takıldı panelde sıkıntı var gibi açık uygulamanın kalması bole bi şey yaparmi sence

Iste dun ekran bole oldu geri duzeldide fişi çekip takınca aklıma takıldı panelde sıkıntı var gibi açık uygulamanın kalması bole bi şey yaparmi sence
Hayır kesinlikle olmaması lazım bence. Uygulama açıp kapatmayacaksak napıcaz peki? Onu yapma bunu yapma... Valla çok büyük dertmiş TV almak. Ucuz birşey de değil, aylarca para biriktirip aldım 55Q70B, bulutlanma sorunu yaşıyorum. Yok Netflix'ten kaynaklıymış, yok ışıklar açık izlenmeliymiş bin türlü şey söyledi yetkili servisten gelen arkadaş. Samsung Merkez, yetkili servislere bu şekilde söyleyin diyormuş. Ben de kabul etmediğimi belirttim. Tutanak tutup gittiler. Samsung Merkez beni arayacakmış.

Hayır kesinlikle olmaması lazım bence. Uygulama açıp kapatmayacaksak napıcaz peki? Onu yapma bunu yapma... Valla çok büyük dertmiş TV almak. Ucuz birşey de değil, aylarca para biriktirip aldım 55Q70B, bulutlanma sorunu yaşıyorum. Yok Netflix'ten kaynaklıymış, yok ışıklar açık izlenmeliymiş bin türlü şey söyledi yetkili servisten gelen arkadaş. Samsung Merkez, yetkili servislere bu şekilde söyleyin diyormuş. Ben de kabul etmediğimi belirttim. Tutanak tutup gittiler. Samsung Merkez beni arayacakmış.
Mücadele etcez hakkını yedirme devam

Merhaba samsung tv aldik başımıza gelmeyen kalmadı arkadaşlar gelen tvyi THY verdim misli değişim çıktı 2.urun geldi ondada büyük sarı leke çıktı 3.geldi bu üründe icerde sıkıntı yok fakat inadına yapar gibi paneli çizmişler laylonu üzerinden 7.8 yerine işlemiş 3.5cm neyse bunuda verdim hakem heyetine bekliyorum bakalım süreci tv yi bugün açtım ekran birbirine girmiş renkle çizgi çizgi kapattım atim düzelmedi servisi aradim fişi çek tak dedi düzeldi şimdi soruyorum bu tvye gelirken yada fabrikada l zarar vermişler baya çizmişler laylon üzerinden ekrani bundan dolayımi bole bi şey yaşamadım servis dediği program açık kalmıştır ondan böle yapmıştır dedi ilk tv 3 ay kaldı elimde ben bole bi şey yaşamadım ve saçmalık telefonlarımız bole oluyormuş açık kalınca:) panelde sıkıntı olduğu düşünüyorum fikrinizi alabilirsiniz samsung almayın bu arada iyi aksamlar Adem abi bu arada isterim olsun gmail olsun yazdım dönmedin abi görüşlerini bekliyorum bunlar beni çok yordu. Saygilar..
@Adem Helvacı

Hakkını yedirme kardeşim akıl danış seçimlik haklarını kullanmak şu durumda en doğal hakkın detaylı bilgiyi adem abi verir zaten.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri