Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Televizyon Samsung qnx1d vs 65pml9009 vs 65c755PRO vs 75Q60D vs 75UT910006LA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan freiser
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

freiser

Yeni Üye
Yeni Üye
65 veya 75 inch qled / microled tv bakıyoruz.

Samsungda süpürge hediyesi ve kamoanyayla 53.000 tl ye geliyor , yanındada jet75 süpürge hediye ediyor.

75 inch olsa daha iyi olabilir , bütçe max 60 bin tl o bütçede neoqled veya microled bulamadık normal qled var , 75 daha çok istiyoruz aslında ama sanırın teknoloji farkı var , yan yana bakmadığınızda farkı anlayamazsınız dediler , hangisini almamız daha mantıklı , ileride ps5 takma ihtimalimizde var ama çok çok önemli değil o destek.

Hocam merhaba,
Ben de samsungda dediğiniz modele bakıyorum ama 60k civarı 65 inç,53k fiyatı nerden aldınız acaba

65 veya 75 inch qled / microled tv bakıyoruz.

Samsungda süpürge hediyesi ve kamoanyayla 53.000 tl ye geliyor , yanındada jet75 süpürge hediye ediyor.

75 inch olsa daha iyi olabilir , bütçe max 60 bin tl o bütçede neoqled veya microled bulamadık normal qled var , 75 daha çok istiyoruz aslında ama sanırın teknoloji farkı var , yan yana bakmadığınızda farkı anlayamazsınız dediler , hangisini almamız daha mantıklı , ileride ps5 takma ihtimalimizde var ama çok çok önemli değil o destek.
Hocam Microled bildiğim kadarıyla Samsungda 1 modelde var ona da milyon tl isteniyor herhalde çok pahalı Bahsettiğiniz ürünleri epeyde karşılaştırdım Samsun qnx1d puan olarak daha iyi Ben olsam kalite olarak Philipse bulaşmam Ya Samsung ya da Lg alırım Son karar sizin

Microled tv sadece bu sitede satılıyor fiyatı da çok pahalı zaten 110 inç merak edersiniz diye linkini bırakıyorum
https://azudio.com/samsung-110-ms1a...tk3NIGOJWDJPm6YW_9Av128GBJ5GPt06JSDBco9Wu1t-m

Son düzenleme:
Hocam Microled bildiğim kadarıyla Samsunda 1 modelde var ona da milyon tl isteniyor herhalde çok pahalı Bahsettiğiniz ürünleri epeyde karşılaştırdım Samsun qnx1d puan olarak daha iyi Ben olsam kalite olarak Philipse bulaşmam Ya Samsung ya da Lg alırım Son karar sizin

Microled tv sadece bu sitede satılıyor fiyatı da çok pahalı zaten 110 inç merak edersiniz diye linkini bırakıyorum
https://azudio.com/samsung-110-ms1a...tk3NIGOJWDJPm6YW_9Av128GBJ5GPt06JSDBco9Wu1t-m
philips ve tcl de miniled var demek istedim yanlış yazmışım, 75C755 veya 65PML9009 mini led galiba

Hocam merhaba,
Ben de samsungda dediğiniz modele bakıyorum ama 60k civarı 65 inç,53k fiyatı nerden aldınız acaba
sanırım öğrenci indirimi dışında maximum kartlara kod veriyor galiba samsung, özel indirim o kodla birlikte 53 bin tl ye geliyor, yanında da süpürge hediyesi var aslında bize en mantıklı o geldi ama 75 istediğimiz için onu çok istemiyoruz sanırım 75C755 alıcaz en çok onu beğendik mağazada.

sanırım öğrenci indirimi dışında maximum kartlara kod veriyor galiba samsung, özel indirim o kodla birlikte 53 bin tl ye geliyor, yanında da süpürge hediyesi var aslında bize en mantıklı o geldi ama 75 istediğimiz için onu çok istemiyoruz sanırım 75C755 alıcaz en çok onu beğendik mağazada.
Siteden bakındım öğrenci olarak eğitim programı mağazasına iletiyor ama bir indirim göremedim,siz nasıl yaptınız acaba.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri