Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Teknik Soru Servis menüsünden yapılan ekran ayarlarının fabrika ayarlarına dönmemesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Turgay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Turgay

Yeni Üye
Yeni Üye
Marka Model Bilgisi
Vestel 65qa9700
Arkadaşlar iyi geceler. Vestel 65QA9700 model tv’ye servis menüsünden renk ve kontrast ayarı yaptım. Esasen fena da olmadı,görüntüdeki pusluk gitti. Ancak bu ayarları tekrar fabrika ayarlarına döndürmek istediğimde bir türlü başaramadım. Servis menüsünden format dahil denedim ama ne yaptıysam benim ayarlarım kaldı. Yardımcı olabilecek varsa memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar iyi geceler. Vestel 65QA9700 model tv’ye servis menüsünden renk ve kontrast ayarı yaptım. Esasen fena da olmadı,görüntüdeki pusluk gitti. Ancak bu ayarları tekrar fabrika ayarlarına döndürmek istediğimde bir türlü başaramadım. Servis menüsünden format dahil denedim ama ne yaptıysam benim ayarlarım kaldı. Yardımcı olabilecek varsa memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.
Seris menü ayarları temelde bilgisayarımızın Bios ayarları gibi yani işletim sistemi olan yazılımdan bağımsız bir bölüm.
Linux tabanlı QUI menü ürünlerde full yazılım attığımızda bu bölüme etki ediyordu ancak Android işletim sistemlerinde bu geri dönüşleri birçok tüketiciden aldım.
@Vesteloji ve @Tesla ustalardan görüş isteyelim bakalım ne diyecekler.

Seris menü ayarları temelde bilgisayarımızın Bios ayarları gibi yani işletim sistemi olan yazılımdan bağımsız bir bölüm.
Linux tabanlı QUI menü ürünlerde full yazılım attığımızda bu bölüme etki ediyordu ancak Android işletim sistemlerinde bu geri dönüşleri birçok tüketiciden aldım.
@Vesteloji ve @Tesla ustalardan görüş isteyelim bakalım ne diyecekler.
Çok teşekkür ederim Adem Bey.

Adem abi zaten servis menüsünün BIOS ayarları gibi bir kısım olduğunu açıklamış. Bu yüzden servis menüsünde işlem yaparken çok dikkatli olmak gerektiğini, geri dönüşün bazen mümkün olmayacağını ve gerekmedikçe karıştırılmaması gerektiğini vurgulamaya başladık. Bilgisayarda yine BIOS ayarları karışınca anakartta ya bios reset tuşu bulunur ya da bios pilini çıkarıp takınca kendini sıfırlar fakat TV'de bu mümkün değil.

Elbette buna etki eden yazılımlar da var fakat ulaşması zor, kurması riskli, olası bir işlem hatasında veya kesintide anakart çöp olabiliyor.

Adem abi zaten servis menüsünün BIOS ayarları gibi bir kısım olduğunu açıklamış. Bu yüzden servis menüsünde işlem yaparken çok dikkatli olmak gerektiğini, geri dönüşün bazen mümkün olmayacağını ve gerekmedikçe karıştırılmaması gerektiğini vurgulamaya başladık. Bilgisayarda yine BIOS ayarları karışınca anakartta ya bios reset tuşu bulunur ya da bios pilini çıkarıp takınca kendini sıfırlar fakat TV'de bu mümkün değil.

Elbette buna etki eden yazılımlar da var fakat ulaşması zor, kurması riskli, olası bir işlem hatasında veya kesintide anakart çöp olabiliyor.
Sonra nand yazma, flash programlama vs vs ki her zaman da olmuyor.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri