- Marka Model Bilgisi
- Sigma klima
Antalya Manavgat iklimsa bayisinden Almış olduğum iklimsa
ADEM HELVACI abimize bu konularda bizlere vermiş olduğu bilgilerden dolayı çok teşekkür ediyorum.
Sigma Comfort 18.000 BTU/h A++ Inverter Klima R32 SGM18INVDHD
Pazartesi kurulumu yapıldı,en son vakumlama yapılacak mı diye sorduğumda gerek yok zaten vakumlu olarak geliyor dediler,bende adem helvacı abinin bununla ilgili videolarına, paylaşımlarına bakaraktan ve destek alaraktan iklimsa müşteri hizmetlerini arayarak bu konuyla ilgili şikayetimi dile getirdim kayıt oluşturdular, dün iklimsa tarafından dönüş yapılarak yetkili servis size dönüş yapacak diye söylediler, birgün bekledim servis tarafından dönüş olmadı,tekrar iklimsa yı arayarak ,tekrardan şikayetimi söyledim ve bu size son kez ikazim bundan sonra muhatabım tüketici hakem heyeti olacak dedim,bu konuşmadan yarım saat sonra montajı yapan servis aradı,abi vakumlama yapmaya geleceğiz müsait misiniz dedi,bende çalışmış klimaya nasıl vakumlama yapacaksınız dedim ,abi şöyle böyle demeye başladılar,sonra Adem helvacı abinin paylaşımlarında dış ünite değişmediği sürece hiçbir işlemin sorunu çözmeye yetmeyeceği bilgisini verdiği bir paylaşımı ve2 ay önce vakumlama yapılmayan klima montaji ile ilgili THH nin tüketici lehine sonuçlanan değişim yazısını,servise okuduğumda hiç birşey diyemedi ,tmm ben sana dönüş yapacağım dedi,10 dk sonra dönüş yaptı ve müdürümüzle konuştum ve dış ünitenin yenisi ile değişim yapacaklarını elinde şuan olmadığını ve bir iki hafta içinde gelip değişiklik yapacaklarını belirttiler, umarım gerçekleşirADEM HELVACI abimize bu konularda bizlere vermiş olduğu bilgilerden dolayı çok teşekkür ediyorum.
Son düzenleme: