Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Şımart Akıllı Kamerayı İncelemeye Başladım

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Adem Helvacı

Everybody Lies
Yönetici
Administrator
Bir süredir bağlı olan Şımart Akıllı kamerayı dünden beri gözlem altına aldım, kısa süreli ön izlenimlerimi bir yazı halinde Blog bölümümüze ekledim.

Sizlerin de desteği ile zaman içerisinde yazıyı daha da geliştireceğim. Hareket algılama, çevrimdışı bildirimi, kart desteği ilk dikkat çeken nktalar arasında.

1687007160594.jpg

Xiaomi Smart C400 360 kullanıyorum. x2 fiyatına satın aldım. En büyük farkı Xiaomi kamerada uzaktan kontrol ile 360 derece döndürme özelliği var. Geri kalan tüm özellikler Şımartta da var sanırım.

Üstün körü izleyebildim tanıtım videolarını. Ben beğendim. Bunu görmüş olsam 2 kat fiyat vermek yerine Şımart'ı alırdım açıkcası. 360 döndürme yapmıyorum neredeyse evde değilken. Bir tane daha kamera almam gerekiyor motosikletim için. Şımart tercih ederim alacağım zaman.

Bir tek göremediğim bir özellik oldu ben kaçırmış olabilirim. 7 gün geriye dönük bulut depolamaya kaydolan görüntüyü izleyebiliyorum ben xiaomide. Bir de sadece hareket değil, insan algılama özelliği var.

Örneğin kamera açısı pencereye baktığı zaman, özellikle akşamları mahalle arasında dolaşan araba farlarının cama vurmasıyla 5 dakikada bir hareket algılandı uyarısı geliyor. Bu yüzden hırsız mı diye telaş yaptırıyor insana. Hareketi kapatıp sadece insan algılama özelliğini açınca bu sorun ortadan kalkıyor.

İyiki almışım ama birden fazla kullanmak gerekirse 1 tane xiaomi, Diğerlerini de şımart akıllı kamera tercih ederim.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri