Merhabalar herkese, geçtiğimiz haftalarda Sony Xr-55a75k aldık. Biraz da babamın eski çabuk bozulan televizyona sinirlenip sağlam olsun Sony olsun demesinden kaynaklı çok da araştırmadan siparişi verdim ufak çaplı servis krizinden sonra televizyonu kurdular çünkü yaşadığım şehirde Sony servisi yok, Sony genel merkez Ankara servisinin numarasını verdi onlar biz oraya bakmıyoruz diyip tekrar Sony genel merkeze yönlendirdiler en sonunda Sony servisi ile alakası olmayan Ankaradaki servisin şehrimdeki bir uydu alıcısı aboneliği satışı yapan bir televizyoncuyu evime göndermesi ile kurulum yapıldı. Bu deneyimden sonra kafamda ben ileride bir problem olduğunda servis sorunu yaşar mıyım endişesi başladı. Daha sonra araştırma yaptığımda televizyonun Lg ve Philips’te muadil segmentte modelleri olduğunu öğrendim keşke onlardan birini mi tercih etseydim sorusu başladı, Sony eski Sony mi oled yanığı yaşar mıyım keşke Samsung Qled mi tercih etseydim sorusu başladı. Televizyondan çok memnunum ses kalitesi özellikle ilk çalıştırdığımız andan itibaren kalitesi dikkatimi çekti basslar çok memnun etti beni görüntü kalitesi de keza öyle. Tek çekincem servis konusu ve oled yanığı. Sizlerin de yorumunu bekliyorum.