Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Soyuluyoruz

RoTaSıZ KaPTaN

Gree G-Tech 12.000BTU Tester
Gold Üye
Arkadaşlar gsm operatörleri tarafından soyuluyoruz 240tl olan şuanki mevcut turkcell cep faturam 400tl yapılmak isteniyor. Bu durumda ne yapabiliriz, yasal haklarımız nelerdir, bunlara kim dur diyecek %200e varan zam ne demektir bu zamlar neye dayanarak hangi hakla yapılıyor ? İyice muz cumhuriyetine döndük arkadaş

Galiba yasal olarak yapacak birşey yok. Vodafone'da tahhüt bitince hiçbir şey yapmadım fiyatı az bişey arttırıp taahhütsüz şekilde devam etmişlerdi yeni tarifeye geçmeye göre baya kârlı olmuştu(fazladan pakete ihtiyaç olmadığı için) Turkcell nasıl olur bilmiyorum yeni tarifeye son ana kadar geçmeyince sonradan indirim de yapabiliyorlar olmadı operatör değiştirilebilir.

22 yıldır soyulup, ekmek, et, benzin vs fiyatlarına ses çıkarmayıp telefon faturasına isyan etmek garip geliyor. Kişisel görüşüm yanlış anlamayın. Halk memnun olup yola devam deyince, firmalar da durmadan zamlara devam ediyor. Hepsi bu
Başımıza ne geliyorsa o zamanlardan beri geliyor zaten, sesi çıkanın sesini kıstılar millet korkuyor artık bişey demeye. Büyük şirketler de bu durumları fırsat olarak kollayıp görüyor

Malesef katılıyorum ancak ben daha fazla artmasını da isterdim açıkçası. Misal 1 gb internet 1000 lira olsun. 100 dk konuşma 1000 lira. İphone 16 mesela çok ucuz en az 500 bin tl olması lazımdı. 1 kilo kıyma da minimum 5 bin lira olsun. 1 litre mazot benzin minimum 500 tl olsun. Emekli maaşı herkesin sabit olsun. 3000 lira mesela yeter de artar bile, hergün yarım ekmek yiyip şükredebilirler. Aç olanda çöpten kedi gibi yiyebilir. Onu bulamayanda var sonuçta.

Adaletin olmadığı bir ülkede ne bekliyorsununuz ki? Zenginin daha zengin, fakirin daha fakir olduğu, din tacirliğinin üst safhada olduğu, dini ve duygusal değerlerin kullanıldığı bir ülkededen ne bekliyorsunuz? Şehit kokusu parfümü diyerek insanları dolandırmaya çalışan bir toplumdan ne bekliyorsunuz? Deprem olduğunda ev kiralarına kat ve kat artış yapan sözde Müslüman olan halktan ne bekliyorsunuz? Pandemi oldu diye gıdaya, içeceğe, ekmeğe zam yapan halktan ne bekliyorsununuz? Aslında müslümanım diye geçinipte her türlü felakette nasıl zengin olurumda cebimi nasıl doldururım diyen bir halktan ve buna destek olan devletten ne bekliyorsunuz? Bende size bunu soruyorum?

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri