Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

TCL 50C725 İLK KURULUM VE DİĞER SÜREÇLER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan G.Ç.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

G.Ç.

Yeni Üye
Yeni Üye
SİPARİŞ VE KARGO TESLİM SÜRECİ
2-3 Ay gibi uzun bir karasızlık sonrası forumdaki yorumları da okuduktan sonra LG veya SAMSUNG alma fikrinden vazgeçip TCL almaya karar verdim.
Ürünün bayram öncesi online bir mağazadan siparişini verdim. Bir hafta gibi bir sürede teslimini HOROZ LOJİSTİK firmasıyla gerçekleştirdiler.
Kargoyu teslim alırken kutu incelemesi esnasında video kaydı başlattım. Kargocu arkadaşlarla sohbet ederken bir yandan da kutunun tüm açılardan kaydını yaptım. Kargocu arkadaşların görüntüsünü almadım çünkü durumdan pek hoşnut değillerdi. Hatta diğer insanlar bu kadar incelemiyor direkt bırakıp gidiyoruz gibi söylemlerde bulundular. Akla ve mantığa aykırı bu tarz söylemler beni gerdiği için uzatmadan incelememi yaptıktan sonra arkadaşlar gittiler.

KURULUM:
Yaklaşık 4 gün sonra kurulum talebi oluşturmak için ilgili numarayı aradım. İlgili kişi kargonuz geldi mi? Kargoyu ne zaman teslim aldınız? Televizyon şu anda yanınızda mı? :) gibi sorularını da cevapladıktan sonra ilgili teknik servis benimle iletişime geçti kurulum randevusu oluşturduk. Gelen teknik servisçi arkadaşlara life time ve panel testi talep ettiğimi yapmayacaklarsa kurulum istemediğimi söyledim. Önce ne olduğunu bilmediklerini sonra ise yaparız dediler. Kurulum bir şekilde başladı.
LİFE TİME TESTİ için açtıkları sayfa SERVİS MENÜ SAYFASI (MAİN MENU- FOTO 1) anlatımlarda sürekli life time testi diye duyduğum için bende life time diye bir ibare bekliyorum tabii ancak bunu göremedim. Teknik servis arkadaş ne olduğunu bilmediğini ancak öğrenip bana geri dönüş yapacağını söyledi o konuyu da öyle kapattık.
1683996487190.jpeg

Panel testini @serkan görk Bey'in yardımıyla bulduğum PIXEL TEST uygulamasını TV'ye yansıtarak yaptık. Pixellerle ilgili bir kusur göremedim ancak ortam aydınlık olduğu için bulutlanma ya da ışık sızması algılanamayacağından o testlerin tekrarını geceye bıraktım. Tüm işlemler yapılırken @Adem Helvacı Bey'in de kulaklarını çınlattık. Arkadaşlardan biri Adem Bey'in ismini duymuş. Teknik servis arkadaşlar kimsenin bu kadar uğraşmadığını kurup gittiklerini söylediler. Uğraştım da ne oldu?

Akşam yaptığım test sonuçları;
Televizyonun sol tarafındaki aşırı beyazlık gerçekte o kadar yok mevcut imkanlar dahilinde bu kadar çekebildim. Sizin de dikkatinizi çekeceği üzere sabit birkaç yerde aynı kümelenmeler var. Bunların ne kadarı normal ne kadarı değil bir fikrim yok.

1683997186036.jpeg

1683997211127.jpeg

1683997233924.jpeg

1683997333159.jpeg

Görüntüler normal değil yetkili servise başvurun şanssızlığınız varmış.

Benim için ilginç olan YOUTUBE da bir şey açmıştım o sırada da telefonumla ilgileniyordum. Açtığım video bittikten sonra başka videoya geçmiş sesi dinliyorum ama gözüm ekranda değil. Kafamı telefondan kaldırıp tv ekranına baktığımda videodaki görüntüyle karşılaştım. Videosu vardı yükleyemedim maalesef

1683999099834.jpeg

TCL TELEVİZYON ALACAK KİŞİLER İÇİN
PANEL TEST UYGULAMASI LİNKİ: https://drive.google.com/drive/folders/1o0jl8T6k0Jbxf5NPzRzP55aUDwslXy-7
Panel test için youtubeda da birçok video mevcut

SERVİS MENÜSÜNE NASIL ULAŞABİLECEĞİNİZ
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Karşınıza çıkacak ekran

1684000741287.jpeg

LİFE TİME DENEN ASLINDA MENÜDE RUNNİGN TİME OLARAK GÖRÜNEN BİLGİYE NASIL ULAŞACAĞINIZA DAİR LİNK
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
1684000236910.jpeg

karşınıza çıkacak ekran soldaki gibi olacaktır
running time da yazan
Y; YIL
M;AY
D;GÜN
h;saat
m; dakikayı
ifade eder

Görüntüler normal değil yetkili servise başvurun şanssız

Görüntüler normal değil yetkili servise başvurun şanssızlığınız varmış.
Görüntüler fotoğraf makinasının algıladığı kadar yaygın değil aslında. Ben de ne yapacağımı bilmiyorum. Teknik servisin kurulum sürecindeki davranışlarına bakacak olursak pekte yardımcı olacaklar gibi hissetmedim.

Görüntüler fotoğraf makinasının algıladığı kadar yaygın değil aslında. Ben de ne yapacağımı bilmiyorum. Teknik servisin kurulum sürecindeki davranışlarına bakacak olursak pekte yardımcı olacaklar gibi hissetmedim.
Fotoğrafa göre yorum yapabiliyoruz maalesef. Gözle görünürde böyle değilse yan çizebilirler.

Merhaba kumandadaki klavye tuşuna bastığımda çalışmıyor ne yapmam lazım acaba?

Mesajımı düzeltemediğini için tekrar yazıyorum ayarlara girdim ama panel olarak bende null yazıyor me demek oluyor ?

SİPARİŞ VE KARGO TESLİM SÜRECİ
2-3 Ay gibi uzun bir karasızlık sonrası forumdaki yorumları da okuduktan sonra LG veya SAMSUNG alma fikrinden vazgeçip TCL almaya karar verdim.
Ürünün bayram öncesi online bir mağazadan siparişini verdim. Bir hafta gibi bir sürede teslimini HOROZ LOJİSTİK firmasıyla gerçekleştirdiler.
Kargoyu teslim alırken kutu incelemesi esnasında video kaydı başlattım. Kargocu arkadaşlarla sohbet ederken bir yandan da kutunun tüm açılardan kaydını yaptım. Kargocu arkadaşların görüntüsünü almadım çünkü durumdan pek hoşnut değillerdi. Hatta diğer insanlar bu kadar incelemiyor direkt bırakıp gidiyoruz gibi söylemlerde bulundular. Akla ve mantığa aykırı bu tarz söylemler beni gerdiği için uzatmadan incelememi yaptıktan sonra arkadaşlar gittiler.

KURULUM:
Yaklaşık 4 gün sonra kurulum talebi oluşturmak için ilgili numarayı aradım. İlgili kişi kargonuz geldi mi? Kargoyu ne zaman teslim aldınız? Televizyon şu anda yanınızda mı? :) gibi sorularını da cevapladıktan sonra ilgili teknik servis benimle iletişime geçti kurulum randevusu oluşturduk. Gelen teknik servisçi arkadaşlara life time ve panel testi talep ettiğimi yapmayacaklarsa kurulum istemediğimi söyledim. Önce ne olduğunu bilmediklerini sonra ise yaparız dediler. Kurulum bir şekilde başladı.
LİFE TİME TESTİ için açtıkları sayfa SERVİS MENÜ SAYFASI (MAİN MENU- FOTO 1) anlatımlarda sürekli life time testi diye duyduğum için bende life time diye bir ibare bekliyorum tabii ancak bunu göremedim. Teknik servis arkadaş ne olduğunu bilmediğini ancak öğrenip bana geri dönüş yapacağını söyledi o konuyu da öyle kapattık.
Ekli dosyayı görüntüle 3964

Panel testini @serkan görk Bey'in yardımıyla bulduğum PIXEL TEST uygulamasını TV'ye yansıtarak yaptık. Pixellerle ilgili bir kusur göremedim ancak ortam aydınlık olduğu için bulutlanma ya da ışık sızması algılanamayacağından o testlerin tekrarını geceye bıraktım. Tüm işlemler yapılırken @Adem Helvacı Bey'in de kulaklarını çınlattık. Arkadaşlardan biri Adem Bey'in ismini duymuş. Teknik servis arkadaşlar kimsenin bu kadar uğraşmadığını kurup gittiklerini söylediler. Uğraştım da ne oldu?

Akşam yaptığım test sonuçları;
Televizyonun sol tarafındaki aşırı beyazlık gerçekte o kadar yok mevcut imkanlar dahilinde bu kadar çekebildim. Sizin de dikkatinizi çekeceği üzere sabit birkaç yerde aynı kümelenmeler var. Bunların ne kadarı normal ne kadarı değil bir fikrim yok.

Ekli dosyayı görüntüle 3965
Ekli dosyayı görüntüle 3966
Ekli dosyayı görüntüle 3967
Ekli dosyayı görüntüle 3968
Öncelikle hayırlı olsun.sol altta bulunan bulutlanmaya benzeyen bu yere nereden baktınız?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri