Kurulumun yapıldığı ilk gün yani pazartesi günü ilk mesajda attığım fotoğraftaki gibiydi. Bu duruma canım çok sıkıldı aradım amazonu durumu söyledim değişim istiyorum dedim, elimizde şuan stok yok isterseniz iade edin isterseniz de iade için 1 ay süreniz var bu süre içinde stoklara girerse değişim talebinde bulunun değiştiririz dediler. Ben de tamam dedim en azından bu fiyata bu tv 'yi bir daha alamam diye düşündüm.
Sonra akşamında televizyon daha da garip oldu. O ilk fotoğraflarda gösterdiğim yerdeki sarımtırak büyük leke kayboldu ve aşağıdaki fotoğrafta gösterdiğim gibi ekranın yarısı sarımtırak oldu.
Tabii benim canım iyice sıkıldı moralim bozuldu kapattım televizyonu toplayıp kutusuna koyup iade etmeye karar verdim. Ama sonra garip bir şey oldu. Ertesi gün televizyonu toplamadan önce son kez televizyonu açıp bir daha kontrol edeyim dedim ve çok ilginç bir şekilde televizyonda hiçbir problem yoktu. İnternette bulabildiğim bütün testleri yaptım hiçbir problem yoktu. Aşağıdaki fotoğrafta olduğu gibi görünüyordu sadece beyazda değil bütün renklerde. Ve şuan da dahi hiçbir problem görünmüyor.
Biraz uzun yazıp zamanınızdan çaldığım için affola.
Şimdi benim kafama takılan sorular var.
1) Bu televizyon hatalı veya sorunlu bir televizyon mudur?
2) Bu televizyon sizce iade edilmeli midir? Siz olsanız iade eder miydiniz?
3) Sizce bu ilk gündeki gibi sarımtırak lekeler izler tekrar karşıma çıkar mı?
Şuan çok ikilemde kaldım bir taraftan içime bir şüphe düştü. Şuan herhangi bir sorun olmasa da daha aldığım ilk gün böyle bir durumla karşılaşmak uzun vadede televizyon için aklımda soru işaretleri oluşturuyor. Diğer yandan da fiyatlar her geçen gün artıyor ben bu televizyonu 30 bin tl'ye aldım bunu iade etsem bu ayarda bir televizyonu 30 bine alabilir miyim bilmiyorum.
Ne yapmam gerektiğiyle ilgili bir fikir verebilirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim.