Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Teknik Soru TCL 58P635 KAPANMA SORUNU VE TEST

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yvzbyy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

yvzbyy

Yeni Üye
Yeni Üye
Marka Model Bilgisi
TCL 58P635
Herkese kolay gelsin yeni aldığım TCL 58P635 cihazımda son bi kaç gündür kendi kendine açılıp kapanma oldu sık olmasa da rahatsız edici neyden kaynaklanır ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim.
Ayrıca servis test yapmadan gitti herhangi bir test de yapamadım ne yapabilirim.

Ana konudan bağımsız olacak şekilde bu tarz ürünlerde lütfen en azından bir akıllı priz kullanın lütfen. Bu size sadece bu tarz durumlarda kafanızdaki soru işaretlerini giderme konusunda değil, ürünü koruma, olası bir şebeke kaynaklı aırza durumunda da akıllı telefonunuza kaydettiği veriler sayesinde DELİL niteliği olmasını sağlıyor ve Elektrik Dağıtım Şirketlerinden hak talebinizde elinizi kuvvetlendiriyor.

Biz de kullanıyoruz bu tarz ürünleri, yakın zamanda bunların tanıtımlarını yapıp yaygın şekilde satılması için elimizden geleni yapacağız, görüşmelerimiz devam ediyor.

Harici konu ise bu kapanmanın sebebi şebekedeki gerilim değerinin ani oynamalarına KORUMA amaçlı mı yoksa yazılımsal şekilde bir ürün sorunu mu o kısım tartışılır.

İşte bu soru işaretlerini gidermek veya en azından bazı olasılıkları elemek aslında kullandığımız akıllı ev ürünleri ile bizim elimizde.

Evin elektrik tesisatı yüzünden 2 tane 72 ekran tüplü TV'nin başını yedik. Sorunun evin elektrik hattında olduğunu öğrendik. Kabloları yeniledik.

Şimdi sıkıntı yok. Yine de akım korumalı priz kullanıyoruz.

Evin elektrik tesisatı yüzünden 2 tane 72 ekran tüplü TV'nin başını yedik. Sorunun evin elektrik hattında olduğunu öğrendik. Kabloları yeniledik.

Şimdi sıkıntı yok. Yine de akım korumalı priz kullanıyoruz.
Tüketicilerin birçoğu farkında dahi değil yaşadıkları arızaların büyük oranının şebeke ve tesisat kaynaklı olduğunu.

Ana konudan bağımsız olacak şekilde bu tarz ürünlerde lütfen en azından bir akıllı priz kullanın lütfen. Bu size sadece bu tarz durumlarda kafanızdaki soru işaretlerini giderme konusunda değil, ürünü koruma, olası bir şebeke kaynaklı aırza durumunda da akıllı telefonunuza kaydettiği veriler sayesinde DELİL niteliği olmasını sağlıyor ve Elektrik Dağıtım Şirketlerinden hak talebinizde elinizi kuvvetlendiriyor.

Biz de kullanıyoruz bu tarz ürünleri, yakın zamanda bunların tanıtımlarını yapıp yaygın şekilde satılması için elimizden geleni yapacağız, görüşmelerimiz devam ediyor.

Harici konu ise bu kapanmanın sebebi şebekedeki gerilim değerinin ani oynamalarına KORUMA amaçlı mı yoksa yazılımsal şekilde bir ürün sorunu mu o kısım tartışılır.

İşte bu soru işaretlerini gidermek veya en azından bazı olasılıkları elemek aslında kullandığımız akıllı ev ürünleri ile bizim elimizde.
Anladım abi ilk aklıma gelende senin dediğin gibi akım kaynaklı olma ihtimali ancak ev yeni yapıldığı için aceba cihaz kaynaklı mı dedim. peki abi akıllı priz önerin var mı yoksa görüşmeleri bekleyelim mi. son olarak servise vereyim mi ne tavsiye edersin

Anladım abi ilk aklıma gelende senin dediğin gibi akım kaynaklı olma ihtimali ancak ev yeni yapıldığı için aceba cihaz kaynaklı mı dedim. peki abi akıllı priz önerin var mı yoksa görüşmeleri bekleyelim mi. son olarak servise vereyim mi ne tavsiye edersin
Ev yenide olsa elektrikçi tesisat kablosu bittiğinde elinde olan kablo çekiliyor gittiğim bir evde prizi söküp 3 adet sarı yeşil renk( topraklama) kablosu çekildiğini gördüm

Şu an için çalışmasında sorun yoksa bence kalsın, gereksiz yere ''Denemek için götürmeliyiz abi'' diyerek ürünü kucaklayıp 10 gün atölye ortamında çalıştırmalarına zemin hazırlamış olmayalım fakat siz izlerken kapanma yaparsa lütfen hemen o an video ile kayda girin ve anlatın kayıtlara girsin en azından.

Diğer yandan priz için sizin açınızdan mahsuru yoksa bekleyin önce ürün ile ilgili incelemeleri yapalım ki gereksiz yere yanlış bir ürüne cebinizdden para çıkmasına sebep olmuş olmayalım :ok

Aynı tv den ben de aldım. 7. Gün kendi kendine açılıp kapandı uydu izlerken. Umarım kronik değildir. Yazılımsal olduğunu ve ilerde güncellemelerle düzeleceğini umut ediyorum.

Aynı tv den ben de aldım. 7. Gün kendi kendine açılıp kapandı uydu izlerken. Umarım kronik değildir. Yazılımsal olduğunu ve ilerde güncellemelerle düzeleceğini umut ediyorum.
Merhaba bende de 55C735 modeli var. Benimki de aynı sizinki gibi uydu yayını izlerken kapanıp açılıyor bazen. Bir çözüm buldunuz mu?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri