Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

TCL 65c935 siparişi verdim. Geldiğinde nelere dikkat etmem gerekiyor?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Benim tv de %5 gray vertical banding kusuru var çok gözüme batmaya başladı (aslında sadece house of dragon 7.bölüm o da efsanedir panel killer derler) servis çağırdım evet var diyip resim çekip merkeze gönderecrklerini söylediler. Diğer yandan tv de başka herhangi bir sorun yok şimdilik bekliyorum değişim isticem olmadı thh'ne vericem. Görelim bilkom amiral gemisinin ne kadar arkasında...

Merhaba, bir taraflarımı yırtarak senelerdir almak istediğim tarzda bir tv siparişi verdim. Eskiden beridir 1. oyuncu pc masası kurmak 2. olarak da güzel bir tv alıp ses sistemi ile sinema deneyimi oluşturmak amaçlarımı yavaş yavaş yerine getirmeye çalışıyorum. Malum fiyatları uçuk. Tv geldiğinde tam olarak nelere dikkat etmem lazım? Hangi testleri yapmam gerekiyor? Mesela 1 tane ölü piksel olursa ne yapmam gerekir? Önlemleri önceden almak istiyorum. TV sipariş işi biraz aceleye geldi. Amazondan aldım. Yarın için teslim diyor. Sırf teslim alırken kontrol etmek için işten bahaneyle izin alıcam :D . Kargo konusunda fikir sahibiyim. İyice kontrol edicem gerekirse teslim almıcam. Sağlam kutu olursa teslim alıp kurulum için servisi çağırıcam. Asıl mesele servis ile kurulumda :) Bu aşamada tavsiyelerinizi bekliyorum. Youtube videoları olur, uygulamalar olur yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden çok tşkler.

Merhaba, bir taraflarımı yırtarak senelerdir almak istediğim tarzda bir tv siparişi verdim. Eskiden beridir 1. oyuncu pc masası kurmak 2. olarak da güzel bir tv alıp ses sistemi ile sinema deneyimi oluşturmak amaçlarımı yavaş yavaş yerine getirmeye çalışıyorum. Malum fiyatları uçuk. Tv geldiğinde tam olarak nelere dikkat etmem lazım? Hangi testleri yapmam gerekiyor? Mesela 1 tane ölü piksel olursa ne yapmam gerekir? Önlemleri önceden almak istiyorum. TV sipariş işi biraz aceleye geldi. Amazondan aldım. Yarın için teslim diyor. Sırf teslim alırken kontrol etmek için işten bahaneyle izin alıcam :D . Kargo konusunda fikir sahibiyim. İyice kontrol edicem gerekirse teslim almıcam. Sağlam kutu olursa teslim alıp kurulum için servisi çağırıcam. Asıl mesele servis ile kurulumda :) Bu aşamada tavsiyelerinizi bekliyorum. Youtube videoları olur, uygulamalar olur yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden çok tşkler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Hocam merhabalar rica etsem bu videoyu tv nizde oynatıp resim ekleyebilirmisiniz

Merhabalar, taşınma işleri nedeniyle 4-5 aydır ertelediğim tv alma sürecimi bugün itibariyle tcl 65C935 siparişi vererek sonlandırdım. Amazon prime ile 62k dan 46k ya indi. Malum yeni seri sıradan led tvler 65 inçte 40k üstü fiyatlara satılıyor artık. Bu ortamda çok iyi geldi. İlk kurulum, güncelleme, görüntü ayarı hususlarında önerileriniz neler olur acaba. Şimdiden teşekkürler.

Merhabalar, taşınma işleri nedeniyle 4-5 aydır ertelediğim tv alma sürecimi bugün itibariyle tcl 65C935 siparişi vererek sonlandırdım. Amazon prime ile 62k dan 46k ya indi. Malum yeni seri sıradan led tvler 65 inçte 40k üstü fiyatlara satılıyor artık. Bu ortamda çok iyi geldi. İlk kurulum, güncelleme, görüntü ayarı hususlarında önerileriniz neler olur acaba. Şimdiden teşekkürler.
Çok iyi bir fiyata almışsınız hayırlı olsun. Önce kargoyu teslim alırken yırtık ezik önceden açılma var mı kontrol edin. Servis kurarken de ışık sızması, sehim, ölü piksel gibi sorunları kontrol ettirin.

Çok iyi bir fiyata almışsınız hayırlı olsun. Önce kargoyu teslim alırken yırtık ezik önceden açılma var mı kontrol edin. Servis kurarken de ışık sızması, sehim, ölü piksel gibi sorunları kontrol ettirin.
Çok teşekkür ederim, bu hususlara öncelikle dikkat edeceğim. Kurulum sonrası deneyimlerimi aktaracağım tekrardan.

Merhabalar, TV dün itibariyle kuruldu. Amazon, kargoyu düzgün gönderdi. Gelen servis çalışanı ilgili ve kibardı. Öncelikle TV'nin siyah performansını çok beğendim 1080 karatma bölgesi farkını hissettiriyor. Görüntü kalitesi de oldukça üst düzey Oled seviyesine yakın. Mağazada inceledigim qn90c nin c935 ten görüntü kalitesi olarak üstün bir yanını göremedim eş değer kalitedeler hemen hemen.
Cihaz eski sürüm ile geliyor(460 gibi), üst versiyonları kendisi otomatik bulmuyor. Telegram grubu üzerinden usb ile güncellemeye çekiniyorum sistem çöker diye.
Bu konuda bahsedilen görüntü titremeleri zaman zaman oluyor, bazen görüntü akıcılıgini kaybediyor, ama görüntü ayari ve yazalim güncellemesi ile hallolacak şeyler olduğunu düşünüyorum.
C845 modelinden kağıt üstünde üstün bir model olduğu için bunu tercih ettim(2 kat fazla local dimming sayısı, kontrast oran yüksekliği, taban parlaklık yüksekligi vs), c845 modeli ile ilgili yabanci forumlarda parlaklık hdr vs gibi konularda sıkıntılar olduğu yazılmıştı ama güncelleme ile düzelir tahminim c845 modeli de.
Genel olarak, parlaklık, ses, görüntü kalitesi açısından üst seviye bir tv. Sanırım artik satışı olmaz son stokları alan az kişi olarak yerimizi aldık:)

Yazılım güncelleme(telegramdan yapılması sorun olur mu), görüntü ayarları yönünden tavsiyeler çok işime yarar ?

Merhabalar, tcl 65c935 tv de yan hareketli sahnelerde kasmalar titremeler yaşıyorum. Görüntü akıcılığını kaybediyor bazen. Bu kadar üst seviye bir tv de can sıkıcı bir durum. Bu sorunun çözümü var mıdır?

Benim tv de %5 gray vertical banding kusuru var çok gözüme batmaya başladı (aslında sadece house of dragon 7.bölüm o da efsanedir panel killer derler) servis çağırdım evet var diyip resim çekip merkeze gönderecrklerini söylediler. Diğer yandan tv de başka herhangi bir sorun yok şimdilik bekliyorum değişim isticem olmadı thh'ne vericem. Görelim bilkom amiral gemisinin ne kadar arkasında...
Hocam merhabalar bu bahsettiğiniz olay bu linkteki benim sıkıntım ile aynı mı bir bakar mısınız? Adem abi normal bir kullanıcı için sorun değil demişti bende alışmaya çalışıyorum yavaştan. https://inceleriz.com/forum/konular/philips-65pus8808-goruntu-normal-mi.4741/

Merhabalar hocam bahsettiğiniz şeyler aynı ama bendeki durum çok kötüydü yeni tv geldi onda durum çok daha iyi. Sizin panelde durum kabul edilebilir gibi geliyor ama gözle görmek çok daha iyi olabilir bana kalırsa resimlerde biraz daha agresif gibi çıplak gözle siz daha az görüyorsunuz diye tahmin ediyorum...

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri