Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

TCL Yardım Lütfen

Hunter ll

Meraklı
Meraklı
Selamlar. Uygun fiyatlı bu tv den buldum. Yanlız Adem bey bir videosunda 58 inç modellerde bazı üretimlerin sıkıntılarından bahsetmiş. Sizce bu ürün o ürünlerden mi.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-10-24-21-14-29-180_com.abtnprojects.ambatana.jpg
    Screenshot_2024-10-24-21-14-29-180_com.abtnprojects.ambatana.jpg
    100.4 KB · Görüntüleme: 16
Adem beyin videosu TCL 58P635 olan video bugün izledim. Bu model csot panel iş ve va tabanlı. Bazı modeller panda panel iş onlarda sanırım sıkıntı varmış.

Murat bu tv csot Va panelse satılmasa alıcam gibi. 1 aylık cihaz.

Murat bey kusura bakmayın klavye otomatik basıyor Murat yazmışım.

Murat bu tv csot Va panelse satılmasa alıcam gibi. 1 aylık cihaz.
Cihaz şu anda kullanımdaysa sahibine söyleyin servis menüsüne girebilirse oradan panel bilgisine ulaşabiliriz. Tabi hiç bir ayarı kurcalamasın bozabilir televizyonu. Ben bu cihazlarda Panda panel olduğunu bilmiyordum. Bu arada bütçeniz neydi neden 2. el televizyon bakıyorsunuz?

Servis menüsü yapmazlar bence. Ama Adem ben seri numaralarından bilebiliyoruz demiş.
Bu tv 12500 aynı kişide dijitsu 55dg 22000 de var oda 1 aylık mış 8000. Tcl daha cazip gibi.

Selam Murat bey. 12 15 arası olabilir. Daha önce 50 inç kullandım az daha büyük olsa iyi olcak. Tabiki sıfır daha iyi olur. Oda 4*5 20 m kare.
Onvo 55OVF9000UQ modeline bakabilirsiniz Vatan'da satışta. Pahalı gelirse Vestel üretimi Techwood'lara bakılabilir.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri