Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Televizyon Önerisi - Hangi Modeli Almalıyım ?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

yyasinn

Meraklı
Meraklı
Bütçe
15-20
Marka Model Bilgisi
Fark Etmez
Vestel 55QA9700
Vestel 55UA9090
Vestel 55Q9900
TLC 55P635
TLC 58P635
TOSHİBA 55UA3D63DT
TOSHİBA 55qL5D63DT
PHİLİPS 55PUS8108

Forumda bütçeme yakın en çok konuşulan modellerde yukarıdaki modelleri derledim. Bu modelleri sepete attım. Kasım indirimlerinden hangisi yakalayabilirsem onu alacağım fakat bu modeller arasında bir sıralama yapamadım. En iyiden kötüye bir sıralama yapabilir misiniz ? listeye sizin de eklemek istediğiniz varsa onu da değerlendirebilirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Bu ikisi arasındaki en belirgin fark 55Q9900 modelinin android olmaması değil mi ? Yanına mi stick mi alınarak kullanılmalı ?
Bu sıralamaya devam etseniz devamı nasıl olurdu ? Fiyatları takip ederek f/p olarak almayı planlıyorum.

Bu ikisi arasındaki en belirgin fark 55Q9900 modelinin android olmaması değil mi ? Yanına mi stick mi alınarak kullanılmalı ?
Bu sıralamaya devam etseniz devamı nasıl olurdu ? Fiyatları takip ederek f/p olarak almayı planlıyorum.
Stick değil de Box almak daha mantıklı. Bu listedeki TCL ve Philps'leri tercih etmem ben. Beğendiğim 2 modeli yazdım zaten.

55q900 modelini takip ediyorum alımı yapacağım . Bunlarda da karma panel varmış. Hangi panel olursa ürünü kabul edeyim ve hangi panelin geleceğini nasıl anlayabilirim ona göre satıcı ile görüşüp alacağım.

Son düzenleme:
Televizyonda LG IPS ve HKC HIS (IPS) paneller kullanılmış. Tabii değişiklik olmadıysa. İkisi de IPS tabanlı olduğu için farketmez açıkçası. Renk doğrulukları da neredeyse aynı. Tek fark HKC'nin 12 COF olması.

Televizyonda LG IPS ve HKC HIS (IPS) paneller kullanılmış. Tabii değişiklik olmadıysa. İkisi de IPS tabanlı olduğu için farketmez açıkçası. Renk doğrulukları da neredeyse aynı. Tek fark HKC'nin 12 COF olması.
Peki her iki paneli de ele aldığımızda 12 cof hkc daha uzun ömürlü diyebilir miyiz ?

HKC 12 COF ama arıza oranı diğer üreticilere göre bir tık fazladır.
Merhaba donanimhaber gurubunda vestel yetkili bir arkadaş vestel 55q9900 ve 55qa9700 modellerin tamamının VA panelle üretime döndüğünü söyledi ve seri numarasını isteyip hangi panel olduğunu filan söylüyor geriye ips panel tekil olarak 55ua9090 modeli kalmış bilginiz olsun iyi aksamlar

Merhaba donanimhaber gurubunda vestel yetkili bir arkadaş vestel 55q9900 ve 55qa9700 modellerin tamamının VA panelle üretime döndüğünü söyledi ve seri numarasını isteyip hangi panel olduğunu filan söylüyor geriye ips panel tekil olarak 55ua9090 modeli kalmış bilginiz olsun iyi aksamlar
Baktıralım bakalım dönmüş mü dönmemiş mi.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri