Merhaba, ben firmaların THH'ye git öyle hakkını al tavırlarından bezdim. Hem hakkımızı geç alıyoruz hem de garanti süremiz boşa akıp gidiyor. Son iki yıldır garantili cihaz almanın anlamsızlaştığını düşünmeye başladım. Sıfır aldığım ürün birkaç ay içinde bozulunca servis raporu olmasına rağmen değişim yapmaya yeltenmiyorlar bile. Son iki yılda iki kez arızalı monitörün iki heyet kararı için bir yılı aşkın ve iki kez iPhone 11'im değiştirilmediği için iki heyet kararı için bir yılı aşkın beklemek zorunda kaldım ve 1.5 yıllık garanti sürem eridi.
Garanti süremin firma tarafından eritildiğine dair kanıtlar sunup değer kaybının hesaplanması için bilirkişi talep etmeme rağmen gerek görülmeyerek dosya gündeme alınmış, muhtemelen talebim reddedildi. Firmaları dizgine getirebileceğimiz hiçbir çözüm yok mudur? Nezaketle çözülmüyor, ortalığı ayağa mı kaldırmamız lazım anlamadım ki.
Garanti süremin firma tarafından eritildiğine dair kanıtlar sunup değer kaybının hesaplanması için bilirkişi talep etmeme rağmen gerek görülmeyerek dosya gündeme alınmış, muhtemelen talebim reddedildi. Firmaları dizgine getirebileceğimiz hiçbir çözüm yok mudur? Nezaketle çözülmüyor, ortalığı ayağa mı kaldırmamız lazım anlamadım ki.