Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Toshiba 43UA3D63DT Değişime girdi.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hazar16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hazar16

Meraklı
Meraklı
Sevgili arkadaşlar ve ustalarım Toshiba 43UA3D63DT Televizyonum 2 yıldır sorunluydu.En son ana kart değişim yaptılar bir daha görüntü gelmedi.Daha sonra panel kablo ve gözde değişti fakat hiçbir şekilde görüntü gelmedi.Servis Tvyi götürdü.En son beni bugün Vestelden aradılar panel değiştirelim dediler ben kabul etmedim direk değişim istedim.Servis değişim diye beni aradılar.Şimdi aynı tv yoksa ne verirler acaba.Farklı marka önerirlermi?.Yanlız benim Tvim 4K ve Boe paneldi.Paneldende memnundum.Sevgili ustalar bu konuda aynı sıkıntı yaşayan varmı?Nasıl biryol izlemeliyim.Farklı bir panel verirlermi.Şididen cevaplarınız için teşekkürler...

Ne verirler hangi marka verirler ya da panel hangisi olur kısmı tahmin edilebilecek sorular değil maalesef. Bu konuda markanın cevabını beklemelisiniz. Cevap geldiğinde ise mevcut ürününüz ile size önerilen ürünün özelliklerini karşılaştırıp ona göre bir karar vermenizde fayda var. Örneğin benim başıma gelen mevzuda kendi MiniLED TV'm için THH yoluyla hak ettiğim değişim kararında bana sadece MiniLED kısmı aynı olan, geri kalan birçok özelliği kendi ürünümden daha düşük seviyede olan bir ürün önerdiler, karşılığında itiraz ettim, tekrar THH'ye başvuracağımı, kendi ürünüme benzer bir ürünü vermediklerini iddia edeceğimi belirttim, bu sebeple OLED bir ürünü cüzi bir miktar ödemem koşuluyla bana teklif ettiler ve kabul ettim, olay son buldu. Ayık olmak lazım.

...., tekrar THH'ye başvuracağımı, kendi ürünüme benzer bir ürünü vermediklerini iddia edeceğimi belirttim, bu sebeple OLED bir ürünü cüzi bir miktar ödemem koşuluyla bana teklif ettiler ve kabul ettim, olay son buldu. Ayık olmak lazım.
Yanlış yönlendirme olmasın. Aynı konuda karar çıkmış olay için yeniden başvurursanız RED cevabı alınır. Kararınızla icra yapma hakkınız oluşmuş iken.

Yanlış yönlendirme olmasın. Aynı konuda karar çıkmış olay için yeniden başvurursanız RED cevabı alınır. Kararınızla icra yapma hakkınız oluşmuş iken.
Doğrudur hocam, yanlış söylemiş olabilirim üzerinden zaman geçti, belki de icra yoluna gideceğimi belirtmişimdir tam hatırlamıyorum, düzeltmeniz için teşekkür ederim.

Doğrudur hocam, yanlış söylemiş olabilirim üzerinden zaman geçti, belki de icra yoluna gideceğimi belirtmişimdir tam hatırlamıyorum, düzeltmeniz için teşekkür ederim.
icra lafını duyunca helede mağazada müşteri varken icrayı getireceğim, göz dağı vermek en iyisi

Bugün Tekrardan Vestelden aradılar önerdikleri tv Toshiba 43UA3E36DT modelini vereceklerini benim modelim olan 43UA3D63DT stoklarda olmadığı için bunu yerine vereceklerini söylediler.Ben ürünü araştıram dedim.Öğleden sonra arayacaklar..Bu tvden alan varmı 2024 yılında çıkmış paneli nasıldı ram 2gb olandanmı benim tvde 2 gb ram vardı.ustalarım bilgilendirirseniz memnun olurum.

Bugün Tekrardan Vestelden aradılar önerdikleri tv Toshiba 43UA3E36DT modelini vereceklerini benim modelim olan 43UA3D63DT stoklarda olmadığı için bunu yerine vereceklerini söylediler.Ben ürünü araştıram dedim.Öğleden sonra arayacaklar..Bu tvden alan varmı 2024 yılında çıkmış paneli nasıldı ram 2gb olandanmı benim tvde 2 gb ram vardı.ustalarım bilgilendirirseniz memnun olurum.
Kafa kafaya aynı modeller diye biliyorum hafızamda yanlış kalmadıysa.

Kafa kafaya aynı modeller diye biliyorum hafızamda yanlış kalmadıysa.
İnşallah aynıdır özellikle panel konusunda tvyi daha çok yandan seyrediyorum.Ondan önceki tv boe paneldi sorun yoktu.Gerçi vestelş aradım panel bilgisini öğrenmek istediğimi söyledim.Dönüş yapacaklarını söylediler.Va tabanlı panel çıkarsa değişimden dolayı iade etme şansım varmı acaba?İade olursa güncel fıyattanmı değerlendiriyorlar acaba?Murat kardeşim cevaplarsan sevinirim...

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri