Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Televizyon toshiba 65ua3d63dt gelip giden gölge ve çizgiler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Caner.C
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Caner.C

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhabalar, gerçekten ilginç bir durumla ilgili Vestel servis tarafında sürekli mağdur duruma düşüyorum, ne yapacağımı bilemedim sizlerden fikir talep ediyorum.
Toshiba 65ua3d63dt televizyonumu alalı 1,5 sene kadar oldu. İlk aldığım tv ekranda kırmızı göz göz lekeler çıktığı için 2 kere servise gittikten sonra değişti. Gelen televizyonum 3. Kez servise gitti, 2 kere yazılım atıldı ve bugün tekrar montaja gelecekler. Ama televizyonum bir türlü düzelmiyor yerler gelip giden gölgelenme şeklinde çizgiler var, bazen çizgilerin alt tarafında görüntü kalitesi düşüyor. Servisteki teknisyen arızayı göremiyormuş, eve gelen arkadaşlarada denk gelmedi. Enson ortam kaynaklı olabileceği söylendi ama bunun mümkünatı yok hertürlü hava koşulunda, gece ve gündüzde bu arızayı yaşıyorum, uydu ve platformlardada sorun yaşıyorum. Resimleri ekleyeceğim elimde videolarda var, sizlerden ricam ben nasıl bir yol izleyeyim gerçekten çok yoruldum bu tvnin servise gidip gelmesinden artık çözüm istiyorum. IMG_20241201_211028.webpIMG_20240911_001208.webpIMG_20240911_001210.webp

Günaydın. Tabi her zaman her şeyi şak diye anlayamadıımız oluyor o nedenle sorma ihtiyacı duyuyorum, mesela şuy görselde detaytlı şekilde izah edecek olsanız bize sorunu nasıl anlatırsınız?

1738834259497.webp

Günaydın. Tabi her zaman her şeyi şak diye anlayamadıımız oluyor o nedenle sorma ihtiyacı duyuyorum, mesela şuy görselde detaytlı şekilde izah edecek olsanız bize sorunu nasıl anlatırsınız?

Ekli dosyayı görüntüle 24107
Günaydın Adem abi, Youtube video atsam link paylaşsam uygun olurmu?
Altta gördüğümüz 2 çizgi tv boyunca uzanıyor. Bazen ortada, bazen aşağıda çıkıyor. Yerer çizginin hemen altında görüntü kalitesi düşüyor. Bahsettiğim ortadaki çizgi 2. Resimde belirgin bir şekilde duruyor.

Ekli dosyayı görüntüle 24107
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.

Videoları anca yükleyebildim, bu şekilde bir sıkıntı ile karşılarıyorum.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri