Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Toshiba 70QG5E63DT alınırmı

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

yilhak

Meraklı
Yeni Üye
Bütçe
22000 ile 28000 arası
Marka Model Bilgisi
Toshiba Vestel Grundig Beko
Toshiba 70QG5E63DT bu tv şuan 28.000 TL 'ye satılıyor. Bu TV bu fiyat bandında uygunmu? Alınırmı? Yoksa bu değilde şu TV yi şu nedenlerle al diyeceğiniz model varmı? 65" veya 70" olabilir. Fiyat en son 28.000 olmak üzere. Grundig 65GHU8500A için ne dersiniz? Fiyatı 24.500 TL. Toshibayı alma Grundigi al dermisiniz. Teşekkür ederim şimdiden vereceğiniz cevaplar için

Toshiba 70QG5E63DT bu tv şuan 28.000 TL 'ye satılıyor. Bu TV bu fiyat bandında uygunmu? Alınırmı? Yoksa bu değilde şu TV yi şu nedenlerle al diyeceğiniz model varmı? 65" veya 70" olabilir. Fiyat en son 28.000 olmak üzere. Grundig 65GHU8500A için ne dersiniz? Fiyatı 24.500 TL. Toshibayı alma Grundigi al dermisiniz. Teşekkür ederim şimdiden vereceğiniz cevaplar için
Aksilik olmazsa 65QA5D63DT salı günü elime ulaşacak. Bahsettiğiniz toshibaya da bakmıştım paneli csot va panelmiş benim aldığımdan farklı. Rom'u daha fazlaymış 16 gb. Google işletim sistemiyle gelmesi artıdır daha güncel. Böyle birkaç farkı var. Bu bütçeye Samsungta 65CU7000 alınabilir ama bence ekranı küçültmeyin 70QG5E63DT alın gitsin. Duvara montaj ücretliymiş bu arada haberiniz olsun.

Aksilik olmazsa 65QA5D63DT salı günü elime ulaşacak. Bahsettiğiniz toshibaya da bakmıştım paneli csot va panelmiş benim aldığımdan farklı. Rom'u daha fazlaymış 16 gb. Google işletim sistemiyle gelmesi artıdır daha güncel. Böyle birkaç farkı var. Bu bütçeye Samsungta 65CU7000 alınabilir ama bence ekranı küçültmeyin 70QG5E63DT alın gitsin. Duvara montaj ücretliymiş bu arada haberiniz olsun.

Özellikle Samsung CU7000 i önerme sebebin varmı? Daha dün 29.000 olan toshiba bugün 36.000 TL olmuş. İnanılır gibi değil desem gülersiniz burası Türkiye her şey olabilir dersiniz. Grundig 65ghu8500a 23.400 TL fiyat var şuan bu TV için ne dersiniz. Yoksa yine samsungmu dersiniz. Nedenlerini yazarsanız sevinirim

Özellikle Samsung CU7000 i önerme sebebin varmı? Daha dün 29.000 olan toshiba bugün 36.000 TL olmuş. İnanılır gibi değil desem gülersiniz burası Türkiye her şey olabilir dersiniz. Grundig 65ghu8500a 23.400 TL fiyat var şuan bu TV için ne dersiniz. Yoksa yine samsungmu dersiniz. Nedenlerini yazarsanız sevinirim
65CU7000 tüm dünyada çok satan bir televizyondur. Sharp panelle geliyor siyah renkleri oldukça başarılı bir üst versiyonu olan cu8000 den bile siyah konusunda daha başarılı sonuçlar veriyor hoparlörü de cu8000 den daha iyi. Tabi renkler konusunda cu8000 serisi biraz daha başarılı göreceli olarak her iki modelde güzeldir. Ürünü youtube'tan incelemelerini izleyebilirsiniz rakipleriyle karşılaştırıldığı videolar var Fikir verir. Bu bütçeye de alabileceğiniz samsung modeli budur. Forumda da sıklıkla önerilir. Ben açıkçası baktığınız toshiba nın fiyatının düşeceğini ön görüyorum. Son 1-2 haftaya bakarsanız hepsiburada sürekli fiyatı yükseltip alçaltıyor tekrardan 28.000 e bulabilirsiniz ihtimal dahilinde. Benim tercih etmiş olduğum model şuan 24.000 tl mesela. Önerir miyim kesinlikle öneririm. Cumartesi akşamı sipariş etmiştim kargo yetişmedi haliyle. Pazartesi kargolandı ve salı günü yani bugün öğlen elime ulaştı. Hepsijet dairemin içine kadar taşıdı ardından da 2 saat içinde vestel gelip ürünü ücretsiz kurdu 300 tl askı aparatı ücreti aldılar sadece. Süreçten oldukça memnun kaldım. Ölü piksel ve renk testi yaptım her şey olması gerektiği gibi. Moderatörün dediğine göre hkc ya da sdp panelle geliyor bana hangisi geldiğini bilmiyorum yakında öğrenirim. Bana gelen ürünün renkleri beklediğimden de güzel beni tatmin etti açıkçası. Ses konusunda ise günlük kullanım için ses yüksekliğini %25 de kullanıcam gayet yeterli ses şiddeti var. 70 inç'in fiyatı tekrardan 28-30 bin e inebilir dediğim gibi ama beklemem risk alamam derseniz benim tercih etmiş olduğum ürünü alın derim. Yalnız elinizi biraz hızlı tutarsanız iyi olur fiyatlar hızlı değişiyor. Zaten benim tercih ettiğim ile sizin baktığınız toshiba hemen hemen aynı özelliklere sahip boyut farkının dışında gördüğüm birkaç artısı var o da google tv gibi yeni bir android tabanlı işletim sistemine sahip olması diğer bir artısı da 16 gb rom'a sahip olması bunların dışında panel farkı var ama zaten eşdeğer kalitede panel kullanıyorlar bunu artı ya da eksi olarak nitelendirmem. Bence 65QA5D63DT alabilirsiniz.1710294737281.png

65CU7000 tüm dünyada çok satan bir televizyondur. Sharp panelle geliyor siyah renkleri oldukça başarılı bir üst versiyonu olan cu8000 den bile siyah konusunda daha başarılı sonuçlar veriyor hoparlörü de cu8000 den daha iyi. Tabi renkler konusunda cu8000 serisi biraz daha başarılı göreceli olarak her iki modelde güzeldir. Ürünü youtube'tan incelemelerini izleyebilirsiniz rakipleriyle karşılaştırıldığı videolar var Fikir verir. Bu bütçeye de alabileceğiniz samsung modeli budur. Forumda da sıklıkla önerilir. Ben açıkçası baktığınız toshiba nın fiyatının düşeceğini ön görüyorum. Son 1-2 haftaya bakarsanız hepsiburada sürekli fiyatı yükseltip alçaltıyor tekrardan 28.000 e bulabilirsiniz ihtimal dahilinde. Benim tercih etmiş olduğum model şuan 24.000 tl mesela. Önerir miyim kesinlikle öneririm. Cumartesi akşamı sipariş etmiştim kargo yetişmedi haliyle. Pazartesi kargolandı ve salı günü yani bugün öğlen elime ulaştı. Hepsijet dairemin içine kadar taşıdı ardından da 2 saat içinde vestel gelip ürünü ücretsiz kurdu 300 tl askı aparatı ücreti aldılar sadece. Süreçten oldukça memnun kaldım. Ölü piksel ve renk testi yaptım her şey olması gerektiği gibi. Moderatörün dediğine göre hkc ya da sdp panelle geliyor bana hangisi geldiğini bilmiyorum yakında öğrenirim. Bana gelen ürünün renkleri beklediğimden de güzel beni tatmin etti açıkçası. Ses konusunda ise günlük kullanım için ses yüksekliğini %25 de kullanıcam gayet yeterli ses şiddeti var. 70 inç'in fiyatı tekrardan 28-30 bin e inebilir dediğim gibi ama beklemem risk alamam derseniz benim tercih etmiş olduğum ürünü alın derim. Yalnız elinizi biraz hızlı tutarsanız iyi olur fiyatlar hızlı değişiyor. Zaten benim tercih ettiğim ile sizin baktığınız toshiba hemen hemen aynı özelliklere sahip boyut farkının dışında gördüğüm birkaç artısı var o da google tv gibi yeni bir android tabanlı işletim sistemine sahip olması diğer bir artısı da 16 gb rom'a sahip olması bunların dışında panel farkı var ama zaten eşdeğer kalitede panel kullanıyorlar bunu artı ya da eksi olarak nitelendirmem. Bence 65QA5D63DT alabilirsiniz.Ekli dosyayı görüntüle 13759
Çok teşekkür ederim

65CU7000 tüm dünyada çok satan bir televizyondur. Sharp panelle geliyor siyah renkleri oldukça başarılı bir üst versiyonu olan cu8000 den bile siyah konusunda daha başarılı sonuçlar veriyor hoparlörü de cu8000 den daha iyi. Tabi renkler konusunda cu8000 serisi biraz daha başarılı göreceli olarak her iki modelde güzeldir. Ürünü youtube'tan incelemelerini izleyebilirsiniz rakipleriyle karşılaştırıldığı videolar var Fikir verir. Bu bütçeye de alabileceğiniz samsung modeli budur. Forumda da sıklıkla önerilir. Ben açıkçası baktığınız toshiba nın fiyatının düşeceğini ön görüyorum. Son 1-2 haftaya bakarsanız hepsiburada sürekli fiyatı yükseltip alçaltıyor tekrardan 28.000 e bulabilirsiniz ihtimal dahilinde. Benim tercih etmiş olduğum model şuan 24.000 tl mesela. Önerir miyim kesinlikle öneririm. Cumartesi akşamı sipariş etmiştim kargo yetişmedi haliyle. Pazartesi kargolandı ve salı günü yani bugün öğlen elime ulaştı. Hepsijet dairemin içine kadar taşıdı ardından da 2 saat içinde vestel gelip ürünü ücretsiz kurdu 300 tl askı aparatı ücreti aldılar sadece. Süreçten oldukça memnun kaldım. Ölü piksel ve renk testi yaptım her şey olması gerektiği gibi. Moderatörün dediğine göre hkc ya da sdp panelle geliyor bana hangisi geldiğini bilmiyorum yakında öğrenirim. Bana gelen ürünün renkleri beklediğimden de güzel beni tatmin etti açıkçası. Ses konusunda ise günlük kullanım için ses yüksekliğini %25 de kullanıcam gayet yeterli ses şiddeti var. 70 inç'in fiyatı tekrardan 28-30 bin e inebilir dediğim gibi ama beklemem risk alamam derseniz benim tercih etmiş olduğum ürünü alın derim. Yalnız elinizi biraz hızlı tutarsanız iyi olur fiyatlar hızlı değişiyor. Zaten benim tercih ettiğim ile sizin baktığınız toshiba hemen hemen aynı özelliklere sahip boyut farkının dışında gördüğüm birkaç artısı var o da google tv gibi yeni bir android tabanlı işletim sistemine sahip olması diğer bir artısı da 16 gb rom'a sahip olması bunların dışında panel farkı var ama zaten eşdeğer kalitede panel kullanıyorlar bunu artı ya da eksi olarak nitelendirmem. Bence 65QA5D63DT alabilirsiniz.Ekli dosyayı görüntüle 13759

Merhabalar,

Paneli öğrenebildiniz mi?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri