Merhabalar, şikayetim gündeme alınmış gözüküyor. Aradığımda toplantının bu ayın 27’sinde yapılacağı söylendi. Sanırım karar o zaman çıkacak. Bilirkişi beni iki açıdan haklı bulduğunu söylemişti. İlki 14 günlük cayma hakkımı firmanın kullandırılmaması yönünden, ikincisi coil whine’ın bir kusur olması yönünden. Ancak durum şu ki ekran kartını 2 yıl önce almıştım (garantisi devam ediyor) ve aldıktan sonraki ilk hafta içinde coil whine nedeniyle değişim/ iade talep etmiştim. Yazılı kanıtları bilirkişi benden aldı. Talebim doğrultusunda servise gönderilmişti ekran kartım ve servis raporunda sorun olmadığı yazılmıştı. Ben de bu yüzden takmamaya çalışmıştım taa ki geçen yıla kadar. Bu sorun yüzünden ekran kartımı satamadım. Ben de tüketici hakem heyetine başvurmaya karar verdim. Başvurumda ekran kartını daha ilk hafta servise gönderdiğimi ve servisin olumsuz dönüşünü, cayma hakkımı kullandırmamalarını, tüketicinin üründen maddi ve hukuki makul beklentisini karşılamayan ürünlerin ayıplı değerlendirildiğini ( ürünü bu sebeple ederi değerinde satamadığım için) ve gönderdiğim servisin üretici firmanın ve distribütörün Türkiye’deki tek servisi olduğunu ve servis yükümlülüklerini yerine getirmediğini öne sürerek ve coil whine konusunda emsal kararı sunarak tüm kanıtlarla birlikte değişim talep ettim. Bilirkişi de durumu onayladı. Ancak aradan bu kadar süre geçtiği için kararın lehime olup olmayacağı konusunda şüphelerim var. Ancak mantıken dosyama ret verecek olsalar bilirkişi incelemesi olmazdı diye de düşünüyorum. Sizce durum ne olur?