Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Televizyon Tv önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan leventt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

leventt

Yeni Üye
Yeni Üye
merhabalar yeni TV alacağım için bazı önerilere ihtiyacım var. TVye en yakın koltuk mesafesi 2.7 metre, oda içerisinde 3-3.2 metrelere kadar çıkıyor. 55” mi 65” mi almalıyım karar veremedim.

Diğer sorum da oled, qled, 4k uhd baya araştırdım ancak karar veremedim. Çok fazla tv kullanan biri değilim. Maç izlemek, netflixten bir şeyler izlemek ve ps5 oynamak için kullanacağım, hafta içi günlük kullanımım 1-2 saat hafta sonu da 2-3 saati geçmez ortalama olarak. Oled fiyatları da yüksek olduğu için değer mi yoksa qled, uhd modellerinden mi önerirsiniz? Direkt marka/model önerisine de açığım

Merhaba Aynı senaryoda 50bin tl olarak ben de bir öneri alabilir miyim şu an tcl 65c755 ya sa 75c755 var aklımda ama önerilere açığım 55-75 inç olarak
Gayet uygun modeller seçmişsiniz. İki televizyonu da gözünüzle görün hangi boyuttaki salonunuza uygun olursa onu tercih edersiniz.

Gayet uygun modeller seçmişsiniz. İki televizyonu da gözünüzle görün hangi boyuttaki salonunuza uygun olursa onu tercih edersiniz.
Şu an kafamı karıştıran bir tv daha geldi Samsung 65qn85d tcl 65 inç ile arasında 10k fark var sizce bu iki modelin farkları nedir görüntü kalitesi,satış sonrası, parlaklık, sorunlu panel çıkma riski ya da aklıma gelmeyen tüm farklar olarak. Teknik farklarını epeyden bakıp görebiliyorum ama kullanıcı olarak gerçekten ne fark edecek benim için hiçbir fikrim yok. Cevap verirseniz çok sevinirim

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri