Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Tv tavsiyesi lütfen

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Efeky2

Yeni Üye
Yeni Üye
10 yıldır kullandığım lg televizyondan sonra ilk akıllı tv alacağım için size danışmak istedim
Bütçe olarak 21 bine kadar çıkabilirim
Maç(kendinden iptv kutusu var o yüzden karasal yayın önemseyeceğim şey değil)film dizi ve oyun konsolu için kullanacağım
120 hz kaliteli bir ekran istiyorum chip sayısı 12 hızlı arayüz vs.
Tv karşısında kanepe hemen 1.5 metre yanında bir kanepe daha var
Ne kadar ürün kaliteside olsa ssh ve servis kaliteside bir o kadar iyi olsun çünkü ışık sızması yabancı cisim gibi sorunlarda değişimde sıkıntı çıkarmasın
Marka takıntım yok taleplerim doğrultusunda sizin önerilerinizi bekliyorum

10 yıldır kullandığım lg televizyondan sonra ilk akıllı tv alacağım için size danışmak istedim
Bütçe olarak 21 bine kadar çıkabilirim
Maç(kendinden iptv kutusu var o yüzden karasal yayın önemseyeceğim şey değil)film dizi ve oyun konsolu için kullanacağım
120 hz kaliteli bir ekran istiyorum chip sayısı 12 hızlı arayüz vs.
Tv karşısında kanepe hemen 1.5 metre yanında bir kanepe daha var
Ne kadar ürün kaliteside olsa ssh ve servis kaliteside bir o kadar iyi olsun çünkü ışık sızması yabancı cisim gibi sorunlarda değişimde sıkıntı çıkarmasın
Marka takıntım yok taleplerim doğrultusunda sizin önerilerinizi bekliyorum
Alacağın TV 55c728 yada 55c735 olmalı.android olmazsada olur dersen ve bütçeyi biraz artirirsan Samsung 55q80b cuk oturur.

Alacağın TV 55c728 yada 55c735 olmalı.android olmazsada olur dersen ve bütçeyi biraz artirirsan Samsung 55q80b cuk oturur.
55c735 mağazada deneyimledim. Güzel TV. Yanında 635 de vardı ama 735 oyunlarda çok daha iyi performans verecektir.

Ben de TV bakıyorum. Gidip göreyim dedim. Mağazadaki temsilci yirmilere çıktıysan Oled bak dedi. Kafam daha da karıştı.

55c735 mağazada deneyimledim. Güzel TV. Yanında 635 de vardı ama 735 oyunlarda çok daha iyi performans verecektir.

Ben de TV bakıyorum. Gidip göreyim dedim. Mağazadaki temsilci yirmilere çıktıysan Oled bak dedi. Kafam daha da karıştı.
20k ya oled bulamazsın hocam 25k ve üstüne cikmalisin.ayrica TV izleme süren günde 8-10 saat üstü ise oled size olmaz.oled zevk TV sidir.gunde 5-6 saat TV açık kalacaksa ha o zaman olur.

20k ya oled bulamazsın hocam 25k ve üstüne cikmalisin.ayrica TV izleme süren günde 8-10 saat üstü ise oled size olmaz.oled zevk TV sidir.gunde 5-6 saat TV açık kalacaksa ha o zaman olur.
Doğrudur hocam. Herkes TV izliyorsanız logoların izi kalır vs demiş ama oyunda da olay benzer. Sürekli atıyorum Destiny gibi online oyunlar oynuyorsanız sıkıntı. Tavan olarak 735 belirledim kendime. Almak için acele etmiyorum ama benzer cihazı daha düşük fiyatlara görürsem kaçırmam.

Parayı kendisi ödemiyor nasılsa :D
Aklınızda ne varsa devam edin lütfen, prime koşan mağaza görevlileri sizi değil stoklardaki bitirilmesi gerekenleri ve komisyonlarını düşünür.
Siz kendi kullanıcı profilinizi çıkartın ve doğru olan KENDİ SEÇTİĞİNİZ ürüne odaklanın lütfen :ok

Parayı kendisi ödemiyor nasılsa :D
Aklınızda ne varsa devam edin lütfen, prime koşan mağaza görevlileri sizi değil stoklardaki bitirilmesi gerekenleri ve komisyonlarını düşünür.
Siz kendi kullanıcı profilinizi çıkartın ve doğru olan KENDİ SEÇTİĞİNİZ ürüne odaklanın lütfen :ok
Hocam neticeye bakacak olursak hangi modeli almalıyım c735 mi c728 mi veya başka bir model mi ?

Hocam neticeye bakacak olursak hangi modeli almalıyım c735 mi c728 mi veya başka bir model mi ?
C735 oldukça ideal bir modeldir.
İstisna durumlar haricinde olumsuz geri dönüşü yok.
Nits değerini düşük bulan dostlar oldu
728 için de düşük bulunmuştu ancak açıklamasını yapmıştık forumumuzda.
Pilot ev olarak kullandığımız ofiste gündüz koşullarında dahi biz arka aydınlatmayı yetersiz görmedik.
Kandela değerini de ölçtük şişirme bir rakam yazılmamış, fazlasını veriyor azını değil.

@Adem Helvacı
Hocam bu sony'nin X89J ve X90k larda kullandığı panel ile ilgili bir bilginiz var mı biz renk konusunda panellerden çok memnunuz.

C735 almakta kararlıyım ancak sshsi servis kalitesi nasıl bir arıza (sehim ışık sızması yabancı cisim) gibi sorunlarda değişim sağlıyorlar mı?
Hocam SSh de işini tam yapan yok.bu konuda kötünün iyisi samsung.en kötüleri LG ve philips.tcl eh işte diyebilirim.tv yi Amazon dan almanızı tavsiye ederim.en başlarda arıza çıkarsa Amazon direkt değişim yapıyor

Evet şuanda X89J ve X90K bulmak çok zorlaştı biz de bir sonraki 65 inç için c735 alacağız gibi duruyor. eğer başka bir sony bulamazsak :)
Sony kafalarda gideremediği soru işaretlerinin üstüne yenilerini ekleyince alınabilirlik kısmı bende halen muamma.
Sony markasını bizlerin aklındaki eski güvenilir ve GERÇEK üst düzey kaliteli Sony haline getirsinler bayrağı alıp en önde koşturmazsam yüzüme tükürsünler :D

Sony kafalarda gideremediği soru işaretlerinin üstüne yenilerini ekleyince alınabilirlik kısmı bende halen muamma.
Sony markasını bizlerin aklındaki eski güvenilir ve GERÇEK üst düzey kaliteli Sony haline getirsinler bayrağı alıp en önde koşturmazsam yüzüme tükürsünler :D
Hocam o zaman c735 almaya karar verdim umarım servisle sorun yaşamam @Adem Helvacı

oled öneren de mutlaka LG önermiştir. hatta vatanda bakmışsındır mutlaka :haha

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri